+1 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar siz olsanız gider miydiniz.tek kalmaya korkuyor olsanız ama   sanki böyle aileniz sizi istemiyor gibi çocuklarıniz yaramaz biri ne yapardınız? Eşim bir gün varsa üç gün yoktur

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Giderim neden girmeyeyim yabancı mı sanki beni doğurup büyüten kadın 
(178 puan) tarafından
Bir depremden bir üç harflilerden korkuyorum
tarafından
Herkes nasibini yaşar , kaderinde deprem varsa annenin evinde de yakalar bu seni. 3 harflilerden korkmaman için onları aklına getirme bol bol Ayetel Kürsi Felak Nas oku, sesli aç evde de dinle Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
tarafından
Deprem de orada mıydın neden korkuyorsun?
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Tek kalmaya korkmuyorum  eşim gece de çalışıyor. ama evim giriş kat filan olsa rahat edemezdim . 
(178 puan) tarafından
Bir depremden bir üç harflilerden korkuyorum.evim zeminin bir üstü birde eşim sürekli bir gün varsa iki gün yok
(488 puan) tarafından
Üç harfliden korkma duanı et uyu bende öyleydim ama üstüne giderek geçiyo. Depremse Allahın emri kimin nasıl öleceğini Allah bilir. Allah a güven içini ferah tut yoksa hayat zor geçer
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Gitmezdim . Ve gitmiyorum 

Oğlum 21 aylık geceleri kalkar ister istemez se solue ssstt yaparlar dolpa kapakları ile oynayınca falan lar ediyor hemen annem en son yazın gittim şimdi gel diyor ama gitmiyorum bunları yaparkwn 15 aylıktı birde şimdi sen düşün 
(178 puan) tarafından
Yakıninda mi annen
0 oy
(9 puan) tarafından
Gitmezdim şuan düşününce kendim olsam istenmesende giderim ama çocuklarıma bunu yaşatmak istemezdim. Ama bi yandan da sonuçta anneannesi sevmek zorunda çocuklarımı..  eğer belli etmiyorsa sadece ben anlıyorsam korkuyorsam mecbur gene giderim ama çocuklarıma hissettiriyorlarsa gitmem 
(178 puan) tarafından
Ben hissediyorum
0 oy
(31 puan) tarafından
Vallaha benim de eşim askerdeydi geçen sene kıştı aynı şehirdeydi hiç demediler gel diye de yani ben de gitmedi sadece 3 gece kaldım oda mecburi sonra zaten kaçmak kaçtım yani suratlarından, ben de korkuyordum ışık açık yat dua et sure oku evinde kal boşver 
(178 puan) tarafından
Öyle yaparım
0 oy
(7,424 puan) tarafından
Gitmezdim çünkü bir gün varsa iki gün yok diyorsun bu durumda sürekli gidip rahatsız etmek istemem. Bizden rahatsız olmaz elbette ama belirli bir yaştan sonra insanın kafası kaldırmıyor çocuk sesini. Nereye kadar gideceksin ki sık sık olan bir şey. Bunun yerine bu duruma alışmaya çalış. 
(178 puan) tarafından
Siz olsanız ne yapardınız
(7,424 puan) tarafından
Cümlenin başında gitmezdim yazdım ya canım. Evimde otururum
(178 puan) tarafından
Öyle değil evde korkmamak için
(7,424 puan) tarafından
Yani evden korkmam için bir sebep yok önce bunu kendine inandir canım. Sonra ışıklar açık uyuyabilirsin. Öyle üç harfli falan düşünme ne işi var seninle hiç aklıma gelmez benim öyle şeyler.
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Ben tek kalıyorum eşim bir hafta gececi bir hafta gunduzcu evim giriş kat bide korkmanin bir sebebimi var 
(178 puan) tarafından
Evet depremden birde üç harflilerden
(3,192 puan) tarafından
Canım dua et korku falan klaiyor ben bazen korkarım öyle yaparım
0 oy
(226 puan) tarafından
Tek Misin Ewde çocuk War mı 
(178 puan) tarafından
İki bebeğim var
0 oy
(3,712 puan) tarafından
Gitmezdim, gitmedim de. Sağ olsun çok iyiler ama evimdeki rahatlık orada yok. Eşimle 2 yıl ayrı kaldık meslek gereği aileme yakın ev tuttuk hemen hemen her gün beraberdik ama gece olunca eve gelirdim. Bol bol Ayetel Kürsi okuyun korkmamak için
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Benim eşim tır şoförü kardeşim yanımda kalıyor kardeşim gelmesede ben gitmen rahat edemem üç tanede çocuğum var en güzeli benim evim 
(178 puan) tarafından
Arada geliyor
0 oy
tarafından
Ailem beni istemediğini belli etseydi beni böyle düşündürecek hareketler yapsaydı kesinlikle adım atmazdım . Deprem korkuyorum demişsin olacak olan varsa alnında yazılıysa ha anne evi ha kendi evin hiç farketmez . 3 harfliler için bir sürü dua sure var oku Allah a güven . 
(178 puan) tarafından
Depremde iki bebeğim var biri olursa daha güvende hissederdim
0 oy
(16,475 puan) tarafından
Yakın olsam kesin giderdim gurbetteyiz ve çalışıyorum zar zor vakit bulup gidiyorum 
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Eşim bir buçuk yıl yoktu gitmedim hiç ayy gidince darlanirim asla rahat etmem iş yapmamo beklerler çocuğum ağlayınca bakmazlar hem iş yap hem çocuğa bak derler dinlenme sıfır kızım dolapları açınca kızarlar sürekli tetik üstündeyim o yüzden kalmam da en güzeli insanın kendi evi çocuğum dagitinca sürat aşan yok iş bekleyen yok en azindan
0 oy
(741 puan) tarafından
Evimin düzenini hiç bir evin düzenine değişmem ne kadar korkarsam korkayım ki hiç korkmam evimde tek kalmaktan asla başka yerde kalmam bu annemin evi de olsa evlendiğimden beri 5 gün kaldım sadece o da annem ameliyat olduğu içindi 
0 oy
(2,740 puan) tarafından

Benim eşim 10 gün lük seyahat lere çıktı hatta 2 kere yurt dışında kaldı 1 er ay.hiç kimseye gitmedim. Korku felanda olmadı.

Deprem olsa nolucak annende olsa seni kurtaramaz ki 

Diğer görünmez varlıklar sen onları düşündükçe merak ettikçe yada korktukça dahada korkuturlar . Ne aklına getir ne düşün dizi izle ev işi yap el işi yap kur an oku bilmiyorsan YouTube dan sesli aç . İsteyen kişilerle uğraşır onlar merak etme 

Valla akşama kadar okadar koşturuyorum ki gece olunca çocuklar uyuduğu anda kafamı yastığa koyar koymaz gidiyorum düşünecek zaman bile yok :blink:

0 oy
(410 puan) tarafından
İstenmedigim yere gitmem canım 
0 oy
(165 puan) tarafından
Herkesin fikri ayridir saygi duyarim ben şahsen evimde kalirim ve kaliyorumda bende depremzedeyim deprem zamani 7 aylik hamileydim annemgile 1 ay kaldim bana bi zararlari oldumu yok ama inanki bi yerden sonra insan kendini yük gibi hissediyo ailen bile olsa değersiz hissediyorsun doğum yaptim 1 günlük bebeğimle orta hasarlı binaya hiçbir komşu girmeden girip oturdum yine de gitmedim artik yapabileceğim bişey yoktu benimde eşim evde olmuyo gece çalişiyodu bol dua oku evde kuran aç ama evinde otur derim ben yine de sen bilirsin 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Surat yapıyor çocuğum dan rahatsız oluyorsalar gitmem mesafemi koyarım 

0 oy
(552 puan) tarafından
Ailen istemiyo gibiyse hiç gitme geçen gün eşim 3 günlüğüne gitti kardeşim gelmedi 8 aylık hamileyim tek kaldım korkunun üzerine gitmen lazım dua et sürekli YouTube'dan insirah süresi aç çok iyi gelicek
0 oy
(488 puan) tarafından
Ben gitmem tek kalmaya alışırım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
13 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 657 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bircis (2,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,035 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,523 puan) tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,640 cevap

36,359 kullanıcı

...