+1 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar siz olsanız gider miydiniz.tek kalmaya korkuyor olsanız ama   sanki böyle aileniz sizi istemiyor gibi çocuklarıniz yaramaz biri ne yapardınız? Eşim bir gün varsa üç gün yoktur

26 Cevaplar

0 oy
(84 puan) tarafından
Benim de eşim gece gidiyor vardiyalı sistem calisuyir bende senin gibi depremden çok korkuyorum olursa çocukla napsrim diye ecel geldiyse 10 kişinin yanında da kalsan buluyor seni üç harflerden de korkuyordum ses mi geldi bişey mi oldu gibisinden sonra dua mi ettim akilma getirmemeye çalışıyorum evin ışıkları hep açık her yer öyle yatıyorum ama diken üstünde uyuyorum 
-Reklam-
0 oy
(13,759 puan) tarafından
Değişiklik olsun diye gider bi kac gun hava alir gelirdim ama onun dışında ben ev insanıyım tek kalmayı da çok severim eşim yok diye evimden gitmem yani  
0 oy
(219 puan) tarafından
Eşim vardiyalı çalışıyor 6 gün gece tekim ve çocuğum da yok ailem uzakta kaynanam yakın gitmiyorum alışırsın evinden çıkmak istemezsin 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Annemler cok sukur oyle istememezlik yapmaz ama ben surekli kalamam kendi duzenimde olmayi seviyorum. Her haftasonu mutlaka gorusuruz ama arada kalirim 1 2 gun.
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Esim bir ay gece çalışır ilk önceleri bütün evin ışıkları açıp uyurdum zamanla oda oda kapatmaya başladım ışıkları simdi heryer zifiri karanlık çocuklar kendi odasında uyur ven kendi odamda duanı eksik etme kapını da alttan üstten kilitle allahin izniyle hiç bisey olmaz 
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Kardeşin filan yokmu  o gelip sizde kalsın canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
41 cevap 795 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bircis (2,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,052 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,524 puan) tarafından soruldu

410,633 soru

12,353,770 cevap

40,766 kullanıcı

Kategoriler

...