0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanımlar merhaba bir kızım var 4 buçuk yaşında. Bir kere korumasız birlikteliğimizden dolayı şüphelendişimden adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı adetime bir gün kala tekrarladım bu sefer net çizgi gördüm adetim 1 gün gecikince kan verdim beta hcg 184 çıkmış henüz sonuç için gidemedim eylem var diye cumaya kadar da çok merak ediyorum çok düşük mü beta yaşayan bilen yazabilir mi kızımda adetime 1 gün kala kan vermiştim 3000 çıkmıştı tabi her hamiöelik bir değil ama bu değer az gibi geldi dikirlerinizi yazarsanız çok sevirim. 

5 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Evet değer biraz az canım iki gün sonra kan ver iki katına çıkmışsa gebelik devam ediyor değer biraz daha yükselene kadar bi kaç defa kan vermek gerekebilir. Eğer geç döllenme olduysa değerin düşük olabilir inşallah öyledir 
(54 puan) tarafından
Cevap için teşekkür ederim. Evet cuma gidicem inşaallah sonuç için pazartesi de kan veririm artık
(4,224 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah
(54 puan) tarafından
Amin hepimizin inşaallah
-Reklam-
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Geç döllenmiştir canim

benimde  oyleydi doktoru. Asistani verdigin adet tarihine gore degerin cok dusuk demisti .

Sonra doktorum bakti  adet tarinimi 20gün cekerek duzenleme yapti oyle takip etti. Gec dollenme olmus dedi 
(54 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevap için bu konuda çok bilgi yok ve ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım umarım geç döllenme olmuştur aksi takdirde hayırlısı olsun diye düşünmekten başka bişi gelmiyor elimden
(1,705 puan) tarafından
500 müş canm. . insallah guzel haberler alirsin
(54 puan) tarafından
Sağaoalsın canım inşaallah
0 oy
(361 puan) tarafından
Geç döllenme olabilir canım 2 gün sonra tekrar kan ver bence 
(361 puan) tarafından
Rica ederim canım cuma günü yakında hastane varsa acilden de kan verebilirsin hem merakta kalmazsın hemde pazartesiye kadar beklemek zorunda kalmazsın
(54 puan) tarafından
Evet var onuda düşündüm ama yükselmesi için beklemek istiyorum bi yandan bide doktur değerimi nasıl yorumlayacak en çok onu merak ediyorum şimdilik
(361 puan) tarafından
2 günde bir baktırman daha sağlıklı olur bence kadın doğumcular da bu şekilde öneriyo ama sağlık ocağı ebesinede bi sor istersen
(54 puan) tarafından
Vericem kan da damarlarım çok zor bulunuyor en başından hırpalanmak istemiyorum. Doktorla karar vererek vericem kan inşaallah
(361 puan) tarafından
Anladım canım rabbim hayırlısını versin inşallah
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Evet canım değer az bende öyle gittim ilkinde beta komple düştü 190 dan 0 a düştü kimyasal gebelik dediler şimdi tekrardan gittim 195 çıktı bir hafta sonra 820 çıktı doktor iki gunde bir kan degerimde bakıyor sen iki günde bir kan ver geç döllenme olunca yavaş yavaş yukseliyormus ondan inşallah seninde yükselir benim de tam net demedi iki gün sonra tekrar gidecem 
(54 puan) tarafından
Ya ilk defa duyuyorum peki neden sıfıra düşmüş bişi dediler mi
(3,769 puan) tarafından
Kimyasal gebelik canım gecikmem vardı test bariz pozitif ti ama kan sonucun 190 çıkmıştı sonra iki günde tekrar kan verdim 153 e indi sonra 90 sonra 50 sonra 0 doktor dedi kimyasal gebelik her kadının başına gelebilir ama herkes farketmiyor gayet olabilir bir durum dedi
(3,769 puan) tarafından
0 olunca kanama başladı iki ay geçti tekrar kan verdim 195 çıktı bir hafta sonra 820 olmuş dedi iki gün sonra ikiye katlarda bir sıkıntı yok dedi b nde cumartesiyi bekliyorum
(54 puan) tarafından
Ha ben 0 olunca adet olmadan tekrar çıktı 800 oldu olarak okudum şimdi açıklığa kavuştu. İnşaallah çok güzel haberler alırsınız
(3,769 puan) tarafından
İnşallah canım ya iki gün sonrayı beklemek bile zulüm geliyor şuan
(54 puan) tarafından
Gerçekten zaman geçmiyor. Allah işlerimizi kolaylaştırsın inşaallah
(3,769 puan) tarafından
Amin inşallah canım kimseye bile söylemedim kesinlesmeden ötekinde çok seviinmistik hayal kırıklığı olduğu için bunu kimseye söylemedim bile
(54 puan) tarafından
4 gün sonra bugün kan verdim acilde 573 çıktı benim de değerim adet günüme bakılınca gebeliğin varsa tam 5 haftalık gebelik var sence nasıl değer. Sende doktora gidince değerini yazarmısın
(3,769 puan) tarafından
Yazarım canım cumartesi gidecem bende ilk sonuç neydi direk mi 573 çıktı ilk gebeligimde ben de 570 ile öğrenmiştim
(54 puan) tarafından
İlk sonuç adetim bir gün geçmişken bu pazartesi 194 tü bugün verdim adetim 4 gün geçmişken 573 olmuş hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah
(3,769 puan) tarafından
Benimde ilki 190 idi 6 gün geçti 820 oldu yarın tekrar gidecem kan verecem yarın kaç cikacaak bakacaklar kese var gibide falan dedi dktor biraz umitlendim ama bakalım inşallah ikimizde mutlu haberlerle döneriz
(54 puan) tarafından
Ay hadi inşaallah
(3,769 puan) tarafından
İnşallah canım
(54 puan) tarafından
Canım gittin mi doktora ne dedi
(3,769 puan) tarafından
Evet canım hamileyim kalbini dinleyecem haftaya
(54 puan) tarafından
Yaaa Maşaallah sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. ♥️
(3,769 puan) tarafından
Amin inşallah canım sen kan verdin mi dueumun nasıl oldu tekrar yükselme var mı
0 oy
(4,558 puan) tarafından

Ben oğlumda 9 la öğrendim evet az ama gebelik var görünüyor sitres yapma hakkında hayırlısı olsun ilk fırsatta da kadın doğum doktoru na gitmeni tavsiye ederim 

(54 puan) tarafından
Yaa ne güzel gidicem inşaallah ama sağlık ocağındaki doktorum da ilgili Bi doktor daha sonuç çıkmamıştı hemen gitmeni tavsiye etmem sürekli kan vermek zorunda kalırsın daha çok streslenirsin dedi. Bende şimdilik benim gibi sonuçları olan insanların fikirlerini almak istedim çok teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seda3115 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 149 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.

410,896 soru

12,365,055 cevap

41,924 kullanıcı

Kategoriler