0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Bı türlü başlık bulamadım kusuruma bakmayın afedersiniz hapşırirken hep idrar kaçırıyorum bide ordan hep bazı hareketlerimde ses geliyor bu niye böyle oluyor başına gelen varmı doktora gitsem mi acaba utanıyorumnda 

5 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından
Kadın doğuma git idrar torbası aşağı sarkmıştır ablam öyleydi üstelik 30 yaşında sürekli idrar kaçırıyordu doktor dedi ameliyat lazım oldu şükür kurtuldu zaten kadın doğum bakacak ona göre ürolojiye gönderir belki mutlaka sıra al kadın doğum için
(1,014 puan) tarafından
Bende 27 yaşındayım ve bir kaç aydır böyle
(508 puan) tarafından
Git görün canım belki senin ilaçla hallolur çünkü ablam sürekli ped ile geziyordu ayağını bile havaya kaldırsa diyordu sızdı
-Reklam-
0 oy
(4,039 puan) tarafından

Rahim sarkması diye biliyorum cnm ablamda vardı senin gibi şikayetleri vardı 

İyi Bir kadın doğum doktoru na gitmeni tavsiye ederim küçük bir operasyon la hallediliyor

(1,014 puan) tarafından
Olabilir kuzum çünkü ikinci dogumumda hiç dinlenemedim ilk günden beri ayaktaydim ondan olmuş olabilir
0 oy
tarafından
Rahim sarkmasından olur o tuvalet kaçırmak annen 3 tane normal doğum yapmış bu sebepten ondada böyle rahatsızlıklar vardı amaliyat oldu kurtuldu daha tuvalet kaçırmıyor
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Normal dogumun varsa idrar kesen sarkmistir cnm ben ameliyat oldum bu sebepten 
(4,768 puan) tarafından
Dinlenmkle alakalı değil canm rahim toparlanmagidi için genişleme oluyor ona birde idrar torbası sarkamsi ekleniyor
(1,014 puan) tarafından
En iyisi ben bir gıdım dahada ilerlemeden
(4,768 puan) tarafından
Git canım kadın doguma ben ameliyat oldum şimdi yeniden olacağım hem sarkma hem idrar torbası kaldırma hmde daraltma
(1,014 puan) tarafından
Canım devlete gitsem olur mu
(4,768 puan) tarafından
Ben devlette oldum kuzum ameliyati
0 oy
(6,680 puan) tarafından
İhmal etme bence . Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 240 göst.
0 oy
8 cevap 199 göst.