0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (247 puan) tarafından
22 ay oldu doğum yapalı 40ıö çıkar çıkmaz spiral taktırdım ne adetim düzeldi ne ağrım yüzümden sivilce akne tüy eksik olmuyor bebek gibi cildim vardı şuan yüzüm pütür pütür serumlar kremler aldım düzelir diye ama yok berbat oldu makyajı bile kusuyor afedersiniz tüylerimi alıyorum iki gün sonra hemen çıkıyor tüy çoğalması oldu bende çıkarttırıp doğum kontrol hapı mı kullansam yoksa geçer mi bu sorunlar tak çıkar yapmak istemiyorum hiç yaşayan var mı lütfen akıl verin eşin korunsun diycekseniz belki ama beyfendi istemiyormuş doğurursun diyo bana istemiyorum daha çocuk ..

1 cevap

0 oy
(5,199 puan) tarafından
Hangi spiralden taktırdın canm bende 10 yıllk bakır var 4 yıldır hiç bı sorun yaşamadım hormonlu spiral mi taktirdin çünkü onda bu dediğin şikayetler oluyormuş 
(6,951 puan) tarafından
Sevindim. Peki ağır kaldırma kayar diyolar bebeğim 3 aylık kucağıma alınca kaymaz değil mi :D
(5,199 puan) tarafından
Ayyy yok kuzum. Ben temizliğe giderim koltuk dolap herşey elimden geçer kaymadi ama
(6,951 puan) tarafından
Çok şükür. En olarak geri çekilme olsa biraz daha garanti gibi
(583 puan) tarafından
Valla banada dediler şimdi 4 yaşına girecek 18 kg bazen onuda kucaklarim köye gidince oradada aynı şekil ağır kaldırırım birsey olmadı bu bunyedende alakalı olabilir. Evet sprial +geri çekilme daha iyi oluyor
(247 puan) tarafından
Benimki 7 yıllık ya hormonlu heralde yurt dışında yaşıyorum bişeyler dedi ama doktor sigortan buna oluyor dedi öbürüne çok para istedi aman dedim taksınlar da hangisi olursa olsun diye çok kurcalamadım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

412,638 soru

12,423,393 cevap

45,339 kullanıcı

Kategoriler