GÜNCELLEME: Sabah post açmıştım kondom buldum diye. Durumu anlattım genel müdüre, bu tarz konuların şirketin compliance yani politika prosedürlerine zarar verecek şeyler olduğunu bu yüzden kesinlikle örtbas edilmemesi gerektiğini söyledi. Araç takip sisteminden aracın hareketlerine bakıldı. Şüpheli durumlar var. Şüpheli anlarda kimin kullandığı tespit edildi. İfadesi alınacak hukuk ekibi tarafından. İlk bulgulara göre konu öyle "aman görmezden gel abartma bu kadar" denecek bir konu değilmiş.
Normalde bu tarz sansasyonel paylaşımları sevmem de paylaşmam da. Fakat burada bazen akıl akıldan üstün oluyor.
Şirket aracında kondom buldum dün. Ben aracı ara ara kullanırım. Ama eve götürmem. Mesai bitince otoparka çeker giderim. Dün park edip çıkarken anahtar düştü arabaya, araya girmiş biraz uğraştım alırken. O sırada elime paket geldi. Önce eşantiyon yüz kremi paketi falan sandım. Verirler ya hani kozmetikçilerde. Aracın içi çok aydınlık değildi. Çıkardım baktım kondom Aracı en son kim kullandı bilmiyorum. Çoğunlukla benim ekip kullanır ama hepsi kadın ekibimin. Kondomla işi olacak biri de yok, bence yani. Şirkete bildirsem olay çıkar. Birilerine iftira bile atabilir. Üstü kapalı ima etsem, kişisel bir eşya buldum kaybeden ban gelsin desem. Yine sorarlar ne buldun diye. Herkes kafasında kurar durur ya da, kaynasın istemiyorum ortalık.
Arabaya not mu koysam, tam bulduğum yere, aradığınız kondoma şu an ulaşılamıyor falan diye. Bu sefer de konudan alakasız biri notu bulur ortalık yine karışır.
Bir akıl verin bana ne yapsam. Kondom da lanetli bir eşya gibi kaldı çantamda. Atsam delilim gidecek. Atmasam başıma iş açacak :/ Pedin arasına sakladım of :/