0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (858 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında sabah 12 den önce uyandıramıyorum haliyle gece 3 de yatıyoruz. Beşiğinden alıp salona getiriyorum uywnsın diye kesinlikle uyanmıyor. Yıldım artık ne yapmalıyım da sabah erken kalkıp akşam erken uyusa

7 Cevaplar

0 oy
(15,807 puan) tarafından
Gündüz uykusu yok mu. Gece kaçta uyursa uyusun sabah uyandır mutlaka. Sonra akşamlari saat 9 u geçmesin uyuma saati. 
(13,862 puan) tarafından
Kesinlikle sabah uyanma saatinde bitiyor iş
Defnede geç yatıyor sapittı bi ara sabah yatmaya başladı
En geç onda uyandırıyorum iki üçte sizip kalıyor
Bi saatten fazla uyutmuyorum gece 12.1 de uyuyor böylece
(858 puan) tarafından
Akşam 6 da uyuyo 8 8 gibi kalkıyo bidaha gece 3 de uyuyo. İnan başıma ağrılar giriyo artık
(15,807 puan) tarafından
Bu şekilde bir düzen sanada zor çocuğa da zor. Sabah erkenden uyandır sonra çocuğu gün içinde yor iyice. Parka götür, dişarda yürüt eve getir banyo yaptir yorulup uyusun öğlen vakti. Sonra akşamda vaktinde uyutursun.
(1,382 puan) tarafından
6 da iyutma o saatte kalmaz benmkide oyle tek farki gec uyusada erken kalkar 7 de uyanir 2de oglen uykusuna yatar 4 buck 5 gb uyanir aksam en gec 10 11 bulur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl uyanmıyor kız benımki çıt sesi duysa hep uyanırdı hâlâ öyle perde aç sabah erkenden kaldır bir gün çok yorulsun erken kalksın bir kaç güne düzene girersiniz çocuklar için gece 3 te çok geç sabah 12 de geç bence biz 8 de uyanırız en geç 
(858 puan) tarafından
Off bilmiyorum inşallah biran önce düzene girer. Melisa çayı aldım akşam uyuyo 7 gibi belki geceyle birleştirirse sabah erken kalkabilir. Yarından itibaren alarm kurcam bakalım disiplin şartmış hadi diyorum daha küçük uyusun ama ipin ucu kaçtı
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Alarm kur sesine oda uyanır müzik aç sesli dinle odada dolapları aç kapat altındaki bezi uyurken çıkart ama uyandır. Benim oğlumda öyle valla ben uyandırmazsam 11 12ye kadar uyanmıyor bu sefer gece mahvediyor beni o yüzden 9a alarm kurulu her sabah 9da uyanıyoruz öğlen 1.30 2de uyuyor 3.30 gibi uyanıyor gece 11 12 arası uyuyor 
(858 puan) tarafından
Şimdiye kadar öyleydik son 1 aydır bozuldu. Tavsiyeniz için teşekkür ler alarm kurucam bakalım
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Valla seni çok iyi anlıyorum. Bı ara benimkiler gece 2 de uyuyup sabah 9 10 da kalkiyolardi. O saatte uyumaya en azından 12 ye kadar uyusalar neyse.  Taşındık biz duzejimiz değişti o zaman 11 12 gibi uyumaya başladılar. Ne zaman ki oğlum okula başladı öğlen uykularını bıraktı. O zaman akşam 7 8 9 da uyumaya başladı. O uyuyunca ses etmeyince kızım da erken uyumaya başladı. Her gün yarım saat erken uyandır. Mesela bı gün 11.30 da sonraki gün 11 de uyandır. Öyle öyle erken çek uyandirma saatini 
(858 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,382 puan) tarafından
benmki 2de yatsa sabah 7de ayakta 3 bucuk yasinda 10 akadar uyudugunu gormedm daha
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kan verdir canım kansızlık olabilir çok uyku yapar 
0 oy
(439 puan) tarafından
Kızım 32 aylık sabah 8 buçukta kalkar öğlen 1 saat yine uyur akşam 10 gibi yatar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 274 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
7 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Herseyguzelolacak (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,569 puan) tarafından soruldu

410,891 soru

12,364,893 cevap

41,901 kullanıcı

Kategoriler

...