0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (20,616 puan) tarafından
Oğlum Muhammed Ali anasınıfına gidiyor okulun başından beri sınıfta bi çocuk sürekli vuruyor gırtlağını sıkıyor ve yüzünü çizdi dünde kalbinin olduğu tarafa yumruk atmış her seferinde söylüyorum elimden bişey gelmiyo diyor ama bu durum canımı sıkmaya başladı veliylede çok fazla görüşüyorum ama çocuk laf anlamayan bi çocuk 24 kişilik bi sınıfta oluyo böyle şeyler diyor durmadan dayakmı yicek bu çocuk sana vurana sende vur demedik diyemi böyle napim benim çocuğum dayakmı yesin kaç oldu bu sinirden ağlıyorum ben vurmadım daha tamam karşıdaki çocuk ama çocuğada terbiye verilmeli ya neymiş çocuk sınıfta hakimiyet kurmak istiyormuş bi ara sakinlemişti yine başladı ailesi hakkında bi abla tanıyomuş çok değişikler çocuk binanın asansörünü bozmuş çöplere tekme atıyomuş hep yaramz ve dur diyen yok ben bu kafa yapısını hiç bi zaman çözemicem ya çocuk neden bu kadar şiddete meyilli yetiştirilirki napmam lazım yardım edin moral filan kalmadı bendde

8 Cevaplar

+2 oy
(1,101 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
çocuğunu tembihle bi gün sıkıştırsın ama sert davransın o bir vuruyosa seninki iki vursun. ailesi de bi görsün 24 kişilik sınıfta normal miymiş?

bence medeniyet de bi yere kadar. valla benimkiler 1 buçuk yaşında kardeşi vurunca bile diyorum sen de ittir kızım diye. büyüdükçe de tembihleyeceğim. edepli çocuk büyütçem diye dayak yemelerine göz yumamam.

az sonra beni linçleyecekler biliyorum ama ben vurana vurmayı öğretmeye çalışacağım. normalde kötü yapılmaz ama biri sana vuruyorsa kendini koruyu bilmeli çocuk. zira annesiyle konuşunca çözülmüyor şekil a da görüldüğü gibi
(20,616 puan) tarafından
Aslında çok haklısın malesef insanlar sadece bu dili anlıyor ben istiyorumki güzellikle çözülsün ama yok kaç oldu bu öğretmen diyor bu arada kalabalık bi sınıfta oluyo diye ya çok sinirli bi insan olduğm için susmaya çalışıyorum güzel yöntemlerle çözeyim diyorm ama olmuyo işte
(1,101 puan) tarafından
öğretmen de sağlam bi otorite kursa çözülür aslında da işte her zaman olmuyor bide bunun ortaokulu lisesi var. ilerde kime şikayet edecek bu çocuk. kendisi çözmeyi öğrenmeli bence.
ilkokul 1de beni temiz dövüyolardı kafama kalem batırarak falan. pısırıktım ben. ağlayarak ablama gittim. ablam indi aşağı çocuğu aldı altına yer misin yemez misin? vallahi sonra rahatladım. bida kimse dokunmadı bana. öncesinde annem de iletişim kurmayı denemişti. öğretmenle konuştu. "benim kızım korkak biraz" falan diye hiç faydası olmadı valla. ne zaman ablam müdahale etti o gün çözüldü.
tarafından
Tam olarak bu ++++
(20,616 puan) tarafından
Helal olsun çok doğru bende küçükken kardeşime biri bişey dese döverdim ama şimdi öyle olmuyo ama öğretmende iş yok bizim
(2,322 puan) tarafından
M.K aynısından. Bu yeni nesil eski gibi değil. Bize benzemiyor. Yok uyarayım,yok ceza. Ancak bu şekilde. Belki önü yine kesilmez ama hızı kesilir
-Reklam-
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Açık konusmak gerekirse kardeşimle aramda 7 yaş var sizin dediğiniz gibi ona vurana vur dedikçe o sindi icine kaldı bende çocuğu giddim sikisidirdim bidaha yap daha kötüsünü yaparım diye annesine söylesen ben uyardım yapmaz yahut çocuk onlar diyor.herkesin çocuğu kendine kıymetli sende gid sıkışdır onunki cicukda  seninki 18lik delikanlı yok öyle şuan 25 yaşında öyle öyle büyüdü elimde  bebeklerinde öyle yapmayı düşünüyorum herkes bitane kendini üzme boşuna bence!
(1,957 puan) tarafından
Bence dediğimi bir  uygula öğretmenin umrumda o zamanlarda olmazdı  ben hep öyle büyüttüm liseye başladığı güne dek tabi
(20,616 puan) tarafından
Bende akşam oğluma teknik öğretcem başka yol kalmadı
(1,957 puan) tarafından
Kız ogretsende yapamaz ben öğrettim beceremedi yapmadı ben sıkısdirdim korkuttum bidaha yapmadi
(20,616 puan) tarafından
Yapar benim oğlum ben durduruyorm ama bundan sonra durdurmuycam
(1,957 puan) tarafından
O zaman çocuğunu tembihle ki daha satasamasn
0 oy
(8,384 puan) tarafından

Bnm oglanda anasinifina giderken diğer sınıfın yaramaz bi cocugu varmış.  Hep satasiyormus çocuklara.  Öğretmen ceza veriyordu sürekli o çocuğa 

(20,616 puan) tarafından
Bizim öğretmen umursamıyo galiba yoksa öğrenci hiçmi durdan anlamaz
(8,384 puan) tarafından
Diğer çocuklara da yapıyorsa bütün veliler ayaklansin. Öğretmene yüklensin
(20,616 puan) tarafından
Yapıyo bi kaç kişi uyardı pek kimse ses çıkarmıyo ya
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Ya oğlum üç yaşında arkadaşlarıyla oyun oynamayı yeni öğreniyor. Bazen itiyor oyuncakları çekiyor bağırıyor vurduğunu görmedim ama bunlar için üstüne düşüyorum. Hep anlatırdım ama daha çok anlatmaya başladım nasıl oynaması gerektiğini. Yani ben buna çok üzülmüştüm öğretemedim diye o gece uyuyamadım ne yapacağımı düşündüm. İnsanlar nasıl bu kadar rahat oluyor. Öğretmen de yani tamam itme falan ufak şeyler olur da çizene kadar müdahale etmesi lazım. İnşallah halledebilirsin madem öğretmen karışmıyor veliye veya idareye söyls
(20,616 puan) tarafından
Aynı kafadayım bende işte ben çocuk güzel yetişsin diye kılı kırk yardım millet çocuk dayak yemesin diye şiddete meyilli bebe yetiştirmiş bu yüzden gelişmiyo işte memleket bana bi sarılışı var okulda korktuğu korunmak istediği çok belli ama yemin ettm bende akşam oğullarıma teknik öğreticem
(3,807 puan) tarafından
Bence vurana vur değil de mesela rahatsız olunca çığlık atması dediğin gibi fazla zarar verdiği için itmesini öğretebilirsin. Gerekirse her dokunduğunda çığlık atsın. Ay öğretmene daha çok sinir oldum düşününce kuzum benim ya
(20,616 puan) tarafından
:( ay ben güzel şeyler öğrettim çocuklarıma ama işte dışarı şartları savunmayı öğrenmek zorunda kimseye zarar vermesini istemem ama çocuk başka türlü laf anlıcak bi bebe değil
tarafından
Çığlık atınca ne olucak baktı bir vurdum bağırdı iki ittim çığlık attı bsieey yapamıyor bağırıyor diye düşünüp cvp verecek ya ben mi acimasizm bilmiyorum o bir vurursa karşılık 2 vuracak bu devir güzellik devri değil kadında milletin şamar oğlanı diye doğurup büyütmedi çocuğunu
(3,807 puan) tarafından
Çocuk orda yalnız değil sonuçta başında öğretmen var bu öğretmen fazla duyarsız olabilir ama normal bir öğretmen müdahale edecektir. Veya sosyal çevrede anne müdahale eder Siz istediğinizi gibi yapabilirsiniz şamar oğlanı olsun demedim fikir verdim
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Vala cnm bnde hep iyiliği öğrettim kimseye kötü davranma diye anlattım ama hep iyilik olmuyo. Vurana vuracaksın binamızda yaşıtı bir kız var neler yaptı kızıma annesiyle konuştum kızla konuştum güzellikle ama yok. En son tehdit ettim kızıma da dedim korkma o sana vuruyosa sende ona vur hiçbişey yapamaz. 2 3 senedir yaz gelince burnumuzdan geliyo akran zorbalığından başka bişey değil. Sinirden benim psikolojim bozuldu kızıma ellemesinler diye hergün parka götürüyorum. Ama biryere kadar gozetleyebilirim herzamn yanında olamamki böyle giderse hep ezilir büyüse bile. Sen birgün cesaretlendir bitane yapıştırsın senin çocuk bakim bidaha yapabiliyomu. Belki linç yiycem ama kusura bakmasın kimse o çocuğun bu hale gelmeside şileden kim bilir evde nasıllar. Çocuk gördüğünü uygular
tarafından
Kesinlikle öyle benim Kendi yeğenim aynı yastalar ama şiddet meyilli abisini dövüyor annesi kızıyor benim oğlan neler çekti halada öyle kendi herşeyi yapar ama yaptırmaz nefret ediyorum artık diyorum ki kendini korusun kimsede kusura bakmayacaj
(1,816 puan) tarafından
Aynen öyle cnm bizim binadaki kızda bıktırdı beni Allahtan 2 yıla gidiyolar tayinciler. Ama boyle çocuklar ve insanlar hayat boyu çıkacak karsimiza. Heleki bu zamnda çocuklar bi acayip
(20,616 puan) tarafından
Öğreticem bana başka çare bırakmadılar ya
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Bence şubesini değiştir. Bizim anaokulu öğretmenimiz de berbattı benim utangaç çocuğum daha utangaç ve sakinlemisti 1 dönem anca gönderdim. Yaramaz çocuk her yerde olabilir ama öğretmen müdahale etmesi lazım kalbine yumruk ne demek bunlar olurken bu öğretmen ne yapıyor içerde kahve falı mi bakıyor.
(20,616 puan) tarafından
Kahve çay içiyomuş arkadaşalarıyla oğlum öyle söylüyor sınıfa bakmıyor ben nasıl öğretmene şikayet ediyim diyor ama ben müdür okuldaysa yanına çıkmayı düşünüyprum
(4,380 puan) tarafından
Çok canım görüş hem şikayet et hem şubeyi değiştir o hocadan hiç bişey olmaz
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Önde veli, sonra öğretmen o çocuğu adam edecek. Ben gidip valiyle ve öğretmenle görüşüp sonrada müdürün yanına çıkardım. Şikayet ederdim.
(20,616 puan) tarafından
Aklımdan şuan geçen bu müdürle konuşmak başka çare kalmadı
(1,742 puan) tarafından
Öğretmenle görüş sonra da müdürlede konus
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Sana vurana sende vur mantığıyla yetiştir. Eşine söyle vurmayı öğretsin başka yolu yok bunun inan bana 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 724 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
+3 oy
26 cevap 1,167 göst.
0 oy
7 cevap 263 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,075 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,412 cevap

42,294 kullanıcı

Kategoriler

...