0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Yıllar önce ınternetten biriyle tanışmıştım(facebook).  Konuştuk neyse bana aşık oldu benimde yaşım kucuktu 17 18 falan . Gönül eglendirdim onunla . Sonra ayrıldık bana beddua etti mutlu olamazsın inşallah diye . Bende evlendim ilk zamanlar iyiydim ama sonra mutsuz olmaya başladım.  Acaba bedel mi ödüyorum.????

5 Cevaplar

0 oy
(5,779 puan) tarafından
Yani onu bilmem ama şuna çok iyi inanırım ki içten yapılan bedua gerçekten kabul oluyor denk geldim böyle bedua edipte birebir tutan kişiler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karma is for you...
tarafından
Oy masallah iyi ol canim..benim 24cu haftadan baslamisti dedigin agrı ayak arasinda son haftaya kadar öyle devam etti ..ama dogumum gercekten çok güzel geçti..insallah senin de öyle olur ..
Kacinci haftan canim
tarafından
Çok çok teşekkür ederim 13+3üm bugün itibariyle.Ama bn evime geldiğimde beri çok yoruyorum kendimi evi zaten aylardır yokum diye kırkladım resmen kaç gün zaten bel ağrısı ayrıca çektim inşallah yolundadır herşey
tarafından
Yapma kuzum kalsın ev isleei..ben hamileyken dip köşe ev işi yapmadim hic zorlamadim kendimi..yolundadir canim inşallah..
tarafından
Ya eşim de söylüyor gerekirse yemek de yapma her gün dışardan söyleriz diye de bn duramıyorum işte kendi evim oldu mu direkt bi sorumluluk biniyo sanki biri gelip evimi kontrol edicek gibi herşey düzgün olmalı gibi hissediyorum biraz fazla düzen temizlik takıntım var
tarafından
Bende evlenmeden takıntılıydım..yurt disindayim evime misafir gelmesi mümkünsüz..belkide bu yüzden rahatim☺️
0 oy
(926 puan) tarafından
Biri de benimle gonul eglendirse bende ona beddua eder tutmasini isterdim heralde :D

Bedduasi tutan kisiler var ama benim bedduam tutmaz heralde bn hemen kotu bisey deyince tovbe diyorum korkuyorum 
0 oy
tarafından
Tutmaz olur mu bu sosyal ortamlardan kalp kirmaya cesaret gercekten sasirtici ben cesaret edemem goruyorum burda da evinde isinde hayatinda sorunlari var buralarda birilerine satasip stres atiyolar sonuc onlar rahstliyo ama kul hakkina giriyo ee sonra hesabi kapatti gitti diyelim nasil helallik alinacak 
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Kalp kirmak kabe yıkmaya benzer o yuzden kimsenin kalbini kirip hakkina girmemeliyiz ah etmisse tutmustur bilemezsin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 583 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,636 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,039 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 374 göst.