0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Öncelikle selamün aleyküm daha önce Bi kere paylaşmıştım işte kaynanamlarla birlik oturan Bi eltim var diye o eltim durduk yere benim numaramı silmiş ve benimle konuşmuyordu. Bi gün ablası vefat etti sizce baş sağlığına gideyim mi diye post açmıştım ve çoğunuz git diye cevap verdiniz,ben baş sağlığına gittim ondan sonra kaç kere yine gittim ve Bi gün yine oraya  gittim evime döndüm  akşam saat 11 di babamın  vefat ettiğini öğrendim o gün benim en zor günüm dü anlatırken hala içimde bişeyler kopuyor.evimiz kaynanam gile yakın Eşim kaynanam gili aradı babamın vefat ettiğini söyledi. Hiç. Biri o gün gelmedi  Evim çok dağınıktı bulaşık makinemde kirli bulaşıklarım vardı  çalıştıramadım üstümdeki kirli. Kıyafetlerle ilk uçakla memlekete  gittik babamın cenazesine yetiştim. kaynanamlar memlekete gelmeleri gerekirken o akşam evime hiç Biri  gelmedi Kızım 3.Sınıf öğrencisi servisle okula gidip geliyor onların evi de yakın olduğu için kızım okulundan geri kalmasın diye onlar Bi kaç gün baka bilirler mi diye rica ettik ve bakmadılar. Ben memlekete babamın cenazesine yetiştim kaynanamlar beni 3.gün arıyorlar cevap vermedim ve eltim bana mesaj atıyor baş sağlığı diliyor.   

6.Gün  evime döndüm  baş sağlığına geldiler ama benim için hiç. Bir şey değişmedi onlara çok kırgınım belki çoğunuz gereksiz bulabilirsiniz kırgınlığımı ama insan birisinden destek bekliyor. Ve soruma gelirsek cumartesi günü babamın kırkı çıkıyor ben mevlid okutmayı düşünüyorum  kayananam gili davet etmeyi düşünmüyorum sırf eşim üzülmesin diye eşime dedim ki sen ara sizce ne yapmalıyım lütfen önerilerinizi benimle paylaşır mısınız? 

10 Cevaplar

+1 oy
(17,816 puan) tarafından
Çokta gerekli değiller insan torunumuz oralarda telef olmasın kız rahat rahat yasını yaşasın der ama insan der 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aleyküm selam

Gereksiz değil çok haklısın hepsini siler bir daha konuşmazdim
0 oy
(12,499 puan) tarafından
O kadar haklisinki. Başın sagolsun en basta canim. Ana baba kardes evlat kimseye benzemez. Ölüm bu. Benimde babam öldu calisiyodum iş yerinden dogru duzgun muhabbetim okmayan adam bile beni aradi hal hatir sordu. Kaldiki bu kaynanan yani. Benimki koşarak gelirdi bizimde evlerimiz yakin. Çocugada bakardi sagolsun evimide temizlerdi. Insanin icinde merhamet olacak ya. Allah yardimcin olsun canim
(413 puan) tarafından
Amin sağol canım senin de başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah
(12,499 puan) tarafından
Çok sağol canım. Malesef merhametsiz insanlar hep var. Sıkma canini.
0 oy
(926 puan) tarafından
Öncelikle başın sağolsun 

Daha sonra o kaynananıda o eltinide Allah bildiği gibi etsin tam pislikler

Yani bilemiyorum eşin üzülmesin diye çağırman gerekir mi ben olsam istemezdim heralde 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Aleyküm selam. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Yerden göge kadar haklısın ,niyetim gazlamak değil ama eşimin hattı içinde olsa o gün gelmelerini kabul etmezdim. Zaten umurunda değil bi hayrıda olmamış,gelmesin sinirimi zıplatmasın ,acım bana yeter düşüncesindeyim.

Sözüm verildikten sonra babam vefat etti. Evin içine giremedim definden sonra. Dün gibi aklımda merdivene oturup ağlıyordum. Kayınpederinin desteğiyle içeri girdim. Daha dün bile takıştık kayınpederle. Ama inan onun ve eşinin babamın vefatındaki desteği nedeniyle başta kızsamda sonradan gözümde hep aklanırlar
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Direk silerim net. Bu insanlarla bi daha asla isim olmazdi.
0 oy
(2,556 puan) tarafından
Hadi diyelim sana gec geldiler vs, hadi seni el biliuorlar neyse. Insan torununa bakmaz mi ya... ne demek, kendilerinin teklif etmesi lazim. 

Ne bahane gosterdiler cocuga bakmamak icin?
0 oy
(617 puan) tarafından
Başın sagolsun canim esin cagirsin ama son dk cagirirdim ben olsam el gibi davranana el gibi davranirdim. 
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Öncelikle başın sağolsun canim, kötü günunde yanında olmamışlar ki dua da neden gelsinler.
0 oy
(934 puan) tarafından

Allah kimsenin başına vermesin Allah babama uzun ömürler versin sizinde basiniz sağolsun büyük konuşmak istemiyorum ama ben olsaydım asla çağırmam isim olmaz eşin mevlite gelmediler diye üzüleceğine sana uzulsun senin en zor anında yanında yoklardi ele güne karşı mevlitee ilk saate gelirler cagirmamakla kalmaz tamamen koparirim ipleri 

Kendi adıma söylüyorum insanları tolere edecek Sabri çoktan aştım ayıp olsun kırılan kırılsın unutma sen de az kirilmadin 

Ayrıca hatırladım o postu sanırım ben de eltine ziyarete git demiştim pişman oldum özür dilerim sebep olduysam keşke gitmeseydin ama büyüklük sende kalmış 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde yolunyolcusu (179 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 285 göst.
23 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 278 göst.