0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Bu üç gündür sancım var belimden karnıma.ama.sıklaşma.yok arada olmuyor bı bakiyorim yine oluyor.belimden taa aşağı bide dün den beridr rahmimde felaket sancı var içi sanki yara olmuş zonkluyor sancı rahmimde var 38hfta oldum.sancimda sıkı.degl.pazaretesi.gttimde dedi açılma yok daha da gtmedim sancım suyun gelirse gel dedi sancım.yogun da değil rahmim.gtti resmen ne otruablyom.ne.kalkablyom

3 Cevaplar

0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bu dediklerin doğumdan 1 hafta önce başlamıştı belim ve kasıklarım aşırı derece de ağrıyordu sancım suyum yoktu arada bir yalancı sancılar oluyordu okadar bir gün cuma sabahı 5.30 da kalktım bişiler yedim gittim yatağa yattım 10 dk sonra aniden suyum geldi sancım yoktu 2 saat sonra sancılarım yavaş yavaş başlamıştı ilkten tecrübeli olduğum için hemen gitmedim bu sefer hastaneye cuma akşamı 8.30 da gittim hastaneye 5 cm açılmam varmış doğuma aldılar beni sancılarım sıklaşmaya başlamıştı cuma gecesi 11.16 da çocugumu aldım kucağıma :) 38+5 haftalık doğum yaptım senin zamanın gelmiş zaten bugün yarın doğumun olur sağlıkla kucağına al inşallah 
(2,390 puan) tarafından
Merak etme bugün yarın aniden suyun gelir veya sancın sıklaşır :))
(5,961 puan) tarafından
İşte bellimi acaba bende suni sancı istemiyorim kızımda verdiler kemiğim kırıldı resmen
(2,390 puan) tarafından
Sen doktora git tekrardan canım
(5,961 puan) tarafından
Gttim dedi açılma yok sancı yok benimde cok sancım.oliyor.aralikli.ama
(2,390 puan) tarafından
O sancının sıklaşması lazım canım bekle biraz daha
-Reklam-
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Sende  farklı ilerliyor istersen sen bi doktora görün 
(5,623 puan) tarafından
Kuzum sen en iyisi bir acilden giriş yap sancım var de baklaım ne yapıyorlar enazından açılma varsa ona göre tetbirli olursun böyle olmaz dünden beri maf oldun
(5,961 puan) tarafından
He valaha maf oldum acile gdecem brazdan rahmim maf oldu resmen yarı yamalak sancı oluyor doğum sancısı değil deli oldum resmen ya
(5,623 puan) tarafından
Git bakalım haber et bizide belki enfeksiyon yada farklı bir durum vardır
(5,961 puan) tarafından
Dedi açılma yok kanala da grmemis pazar yine gel anlamadım bende çok ta baskı var ağrı var sancida oluyor yalancı sancı olblir dedi
(5,623 puan) tarafından
Hade ya bu kadarı olmaz ama ya ya açılma ya kanalda olması lazım du bunca ağrıya yarın yada pazartesi ye renduvu bulursan kadın doğuma git bence
0 oy
(4,132 puan) tarafından
Acilden giriş yap sancım ağrım var de mutlaka bakarlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,041 göst.
3 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde 3prenses anası (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 701 göst.