0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından

40 günlük. 2 aylıkken kalça ultrasonuna götürcem orda da sorucam ama şimdiden sormak istedim. Sürekli dışarı çıkan biri değilim ama denk gelirse kullanırım. Tan oturmuyor onun yanlış olduğunu zaten biliyorum ama ne bileyim acaba böyle durunca bir yeri acır mı? Ayakları aşağıda duruyor tam açmıyorum çıkar diye. Rahat da etti ama bilemedim size de sormak istedim

image

19 Cevaplar

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Post  uste çıksın bilgim yok 

-Reklam-
0 oy
(2,124 puan) tarafından

Ben olucagini sanmıyorum iki cocugumuda kanguruda hep gezdirdim bu şekilde hatta kızımın kırkı çıkmadan kışın kangurunun üzerine mont giyiyordum kanguruya çocuğu koyup montun fermuarini çekip geziyorduk kızımla <3 

0 oy
(4,045 puan) tarafından

Daha çok küçük tavsiyem koyma 

tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Yani benim bildiğim bacaklarını biraz daha açman lazım kurbağa bacağı gibi yani 
0 oy
(120 puan) tarafından
Bunun yerine sling kullanın daha garanti olur
0 oy
(6,079 puan) tarafından
Valla ben 6 ay kanguru kullandım ve bayıla bayıla yani işimi gücümü kanguruyla görüyordum :D bazen kangruda uyutuyordum bi sıkıntı yaşamadık
0 oy
(2,255 puan) tarafından
40 günlük bebeği ona nasıl koydun canım ben korkarım valla mesela günde iki kere okula gidip geliyorum bebek arabası ile çıkıyorum 12 günlük daha 40ı. Çıkınca da kanguru kullanamam korkarım. Ne kullanabilirim diye düşünüyorum kışın zor olacak çünkü 
tarafından
Kanguru bdene vazgeçemezsn
(2,255 puan) tarafından
Canım benim iki çocuğum var kanguruyu biliyoruz herhalde kullandık zamanında ama 40 günlük bebeğe kullanmadım ben
tarafından
Ben durmaz diye kullanmak istemiyorsn diye anladım. Bende kalça ultrasonundan sonrada 40 çıkana kadar kullanmadım
0 oy
(4,745 puan) tarafından
bizim doktor 5 aya kadar  kalça cikikligina  sebep verir o şekil  demişti bende aldım hiç kullanmadım belim ağrıtiyordu
0 oy
tarafından
Koyma canim ..bende aldim aynisini ..doktor izin vermedi .3 ayliktan itibaren koya bilirsin 
0 oy
(317 puan) tarafından
Sling tavsiye ederim cok daha saglikli ve rahat
0 oy
(68 puan) tarafından
Daha çok küçük olduğu için mecbur kalmadıkça koyma canım bence
0 oy
(2,105 puan) tarafından
3 kg üzeri için uygun kanguru 
0 oy
(363 puan) tarafından
6 aylık bebeğim daha kullanmaya korkuyorum babası iki kere kullandı sürekli kontrol ediyordum bir yeri acır mı diye
0 oy
(717 puan) tarafından
İçinde yaş aralığının yazması lazım aslında bizimkinde 12 aydan önce olmaz yazıyordu
(639 puan) tarafından
Bunda 0-9 Ay yazıyor
0 oy
(280 puan) tarafından
Osman gönülal kafa desteği sağlanırsa ve bacak u şeklinde tam açık kalacak şekilde oturtulursa hiçbir sakıncası yok diyor zira ben de doğduğu aydan itibaren hep kanguruda gezdirdim
0 oy
(281 puan) tarafından
Yenidoğan aparatı ile kullanabilirsin ama yenidoğan aparatı yoksa kanguruya 3.aydan sonra konuluyor.
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben kalça muayenesine gittiğimde sormuştum 3 kiloyu geçen her bebek kullanabilir demişti doktor ben de keşke kullansaymışım ilk aydan itibaren dedim 
0 oy
(1,120 puan) tarafından
40 günlük sanki biraz acele daha vücudu toprlanmdan sırtı falan incinir yamulur ben şuan bile daha cesaret edemiyom yeni yeni kucakda destekli oturtyorum bence yapcaksanizda kalça otrasonunda sonra hem doktorlarda danişirsın geçen eşimde alalım dedi dışarda lazım olur 5 aylık olduk biz kullanımı hakinda pek bir bilgim de yok kullanışlı mi rahatmi falan 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Hayir 3 aydan once bunu kullanamazsiniz sling kullanabilirsiniz tasimak isterseniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
20 cevap 4,941 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
+1 oy
8 cevap 324 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu

406,246 soru

12,180,231 cevap

36,676 kullanıcı

...