0 oy
2,402 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
Kizlar direk konuya gidecem dışarda işlerim vardı diye oğlum bir saat erken alayım dedim okula gittim kizlar öğretmeni aradım sınav yaotirdim kontrol edeyim göndereyim dedi TM dedi o sırada kızım dedi sıcak geçtik oturduk sınıf bahcesinde dikkatimi bir tame öğretmen çekti baya kilolu yaşı vardi öğrenciler hep yanindaydi  ya bir yada ikinci siniflardi kizlar bir tane sınıfındaki öğrenciyi kucağına almış sıkı sıkı tutuyor sonra onu ziplatti kucağında bjr kaç kere kizlar çocuk bırak beni diyor hala öğretmen birakmiyor işi şakaya vuruyor etrafımdaki ogrencileri de gülüyor çocuk ağladı hala bırakmıyor durmadan değişik değişik hareketlerde bulunuyor çocuğa en son ağladı tekrar çocugu bıraktı kizlar ama benim. Çok dikkatimi çekti çocuga durmadan bakıyor hep onunla temas halinde her neyse çocuk öğretmenin yanında oturan kızın yanına oturdu bende uzaktan izliyorum öğretmen bir baktım kolunu uzatmis çocuğun başını okşadı ardından sırtını değişik değişik ama ben. Çok rahatsız oldum kizlar resmen çocuğu taciz ediyordu Allah belasını versin inşallah şimdi dceksiniz niye ağzını acmadin vala korktum oğlumun son senesi şimdi desem kimse inanmasa suçlu ben olurum ama gercetken kizlsr resmen taciz ediyordu çocuğu durmadan ve çocuk kaçmak istiyor çekiliyor her seferinde nasıl üzüldüm o çocuğa insan kime guvenecegini şaşırdı artık

57 Cevaplar

+1 oy
(4,452 puan) tarafından
Son cümlene katılıyorum, insan kime güveneceğini şaşırdı. Eskiden böyle durumlarda herkes tepki verirdi, çocukları kendi çocuğu gibi savunurdu. Tamam gidip bir şey yapmamışsın bari müdüre söyle ya da videoya al yani. Göz göre göre bu kadarına da susmak, bilemedim..
(266 puan) tarafından
Cnm ne diyim herkes toplanacak ya inanmasalar görüyoruz etrafı suçsuz olan hep hapiste dglmi
(4,452 puan) tarafından
Alsaydın videoya sonra şikayet etseydin. Bugün o çocuk, yarın bizim çocuklarımız senin ilerideki torunların maruz kalacak bunlara. Susmak çözüm değil, bu sokak kavgası değil, çocuk tacizi.
(266 puan) tarafından
Haklisiniz ama cesaret edemedim gerçekten
-Reklam-
+1 oy
(15,344 puan) tarafından
Okul bahçesinde kamera var mı. Gerçi kamera olsa bile adam nerde çekip çekmediğini biliyordur. 
+1 oy
(558 puan) tarafından
O hareketi yaptığı çocuk sizin çocuğunuz olsaydı böyle sessiz kalabilecek miydiniz? 
+1 oy
(29 puan) tarafından
Müdüre şöyle vicdanini dinle lütfen bak devam edecek o adam tacize ve bunu soylemedigin için kendin bir ömür vicdan yapmak ister misin size bişey olmaz oğlun da okuldan atılmaz korkmanin sebebi nedir iftira attığını mi düşüncekler müdür senin lafını direk ona gidip söylemeyecek gözlemleyerek emin ol 
(29 puan) tarafından
Ayrıca isim de vermez müdür seni niye söylesin sende tembih edersin zaten .müdürler bunun için varlar okulu öğretmenleri çocukları gozetmek onların görevi
+1 oy
(10,678 puan) tarafından
Seni de anliyorum da yinede yanlis bacim o cocugun yerinde swnin cocugunda olsbilirdi o an telefonu cikarip video cekseydin gerekli mercilere bildirseydin inan basin yanmazdi en kotu topla tasi taragi tasin ordan kurtulursun yarin yine o kiz o pisligin yaninds olacak yarin daha kotulerini yaparsa vicdanin rahat edecek mi 
+1 oy
tarafından
Kendin birşey demiyorsan bari video çekip müdüre verseydin kendi çocuğun olsaydı o çocuk yine mi böyle kalacaktın 
+1 oy
(39 puan) tarafından
Buraya yazınca ne oldu ne değişti hemen yarın gidip idareye bildirin içim acıdı ben olsam orda onu pançalardım
+1 oy
(3,929 puan) tarafından
Ya gidip hesap sormadin da telefona da mi cekmedin kanitin olsun. Gercekten bu kadar izleyip nasil susabildiniz suan basimdan ayak ucuma kadar uyustum okurken. Ben olsam ustune atlamistim direk pezevngin
+1 oy
(1,816 puan) tarafından
Ben öyle şeylere asla gelemem çocuğumun son senesi olsa bile asla susmam oda bir cocuk suç sende sustun bak erken gittin Allah belki görmeni istemiş birşeyler yapmanı o kız çocuğu ne haldedir Allah bilir buyunce hep kötü bilecek okul müdürüyle konuşup kameradan baktırdım kimse yalanda diyemez o kız rehber hocası doktor eşliğinde konuşsa anlatır nasıl ona bakıp dokunup davrandığını lütfen yarın git okula yoksa o öğretmen devam eder öğretmen bile demek istemiyorum ******** Allah belasını versin
+1 oy
(50,873 puan) tarafından
rehber öğretmeniniz kendi ogretmeniniz yokmu soyleyin 

tabi sizin cocugunuzu gozune kestirmemis ya ogretmen siz mezun olmaniza bakin
+1 oy
(780 puan) tarafından
Kimseye söylüyemiyorsan bile kızının sınıf öğretmeniyle durumu paylaşıp ne yapmam gerekiyor die sorabilirsin çocuğunun başına aymı şey gelebilir önlem alınması gerekiyor 
+1 oy
(693 puan) tarafından
Ben olsam hemen çaktırmadan videosunu çekerdim bı şekilde ve mutlaka ama mutlaka o çocuğun ailesine ulasirdim okurken sinir krizi geçirdim resmen nasıl bir ogretmenmis bız çocuklarımızı kimlere emanet edicez
+1 oy
(554 puan) tarafından
Ben gidip neden öyle yaptım ağladı derdim ve müdüre çıkar dim
+1 oy
(47 puan) tarafından
Gidip öğretmene tepki vermedin videoya almadın müdüre şikayet etmedin saniye saniyesini izleyip aklına kazımışsın gelip etkileşim için buraya yazıyorsun. Senin oğlunun son senesi olmasıyla olayın ne alakası var. Boş yere vicdanını rahatlatmaya çalışıyosun bide ne duyarsız ve bencilsin
+1 oy
(2,922 puan) tarafından
Tek yapacağın şey video çekmekti bukadar basit. Bide çocuk inmek istemiş bırakmamış çocukta anlamış demekki yanlış birşey ler olduğunu. Rehber öğretmenine bari git yarın olanı anlat.ordaki çocukları felan çağırır ortaya çıkartır olayı
+1 oy
(1,887 puan) tarafından
Kızlar kızlar yazana kadar yediğin haltın icabına baksaydın. Çocuğa üzüldüm ayağına hiç yatma.videoyadamı alamadın. O sırada etrafdan birinede mi gösteremedin. Keser döner sap döner diye bir laf var. Hesap sana dönünce de böyle sakin kalabilecekmisin acaba !
+1 oy
(216 puan) tarafından
Allah senin gibi annelerden de korusun evlatlarımızı daha başka bir şey demiyorum 
+1 oy
(568 puan) tarafından
Ee bize niye anlatıyorsun burda bide dedikodusunu mu yapicaz sesinizi cikarmadan izlediğiniz şeyin, bı videoya cekseydiniz kanıtlı ispatli olurdu 
+1 oy
(1,755 puan) tarafından

Yani yuhh pessss çüşşş ohaaa :angry: sizin gibi korkak, sessiz kalanlar ve göz yumanlar arttığı sürece çocuklara tacizde çoğalır çocuk ölümleride..Madem korktun gidip o ş*refsize birşey diyemedin videoya çekemedin orda o çocuğa yapılan tacizi dakikalarca izleyeceğine bir koşu git idareden birine söyle göster bi beee hiçbir şey yapamıyorsan bunu yapsaydın bari orda kendi gözleriyle görüp icabına bakarlardı..Senin çocuğunun başına böyle bir durum gelse yine korkudan susacakmısın son senesi diye sesini çıkarmayacak mısın çok sinirlendim yemin ederimmmmm

+1 oy
(398 puan) tarafından
Kendi çocuğun için başkasının çocuğunun hayatının mahfolusunu izledin. O çocuğa belki travma oldu 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 167 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
+1 oy
12 cevap 705 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (30 puan) tarafından soruldu