0 oy
2,591 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından
Kizlar direk konuya gidecem dışarda işlerim vardı diye oğlum bir saat erken alayım dedim okula gittim kizlar öğretmeni aradım sınav yaotirdim kontrol edeyim göndereyim dedi TM dedi o sırada kızım dedi sıcak geçtik oturduk sınıf bahcesinde dikkatimi bir tame öğretmen çekti baya kilolu yaşı vardi öğrenciler hep yanindaydi  ya bir yada ikinci siniflardi kizlar bir tane sınıfındaki öğrenciyi kucağına almış sıkı sıkı tutuyor sonra onu ziplatti kucağında bjr kaç kere kizlar çocuk bırak beni diyor hala öğretmen birakmiyor işi şakaya vuruyor etrafımdaki ogrencileri de gülüyor çocuk ağladı hala bırakmıyor durmadan değişik değişik hareketlerde bulunuyor çocuğa en son ağladı tekrar çocugu bıraktı kizlar ama benim. Çok dikkatimi çekti çocuga durmadan bakıyor hep onunla temas halinde her neyse çocuk öğretmenin yanında oturan kızın yanına oturdu bende uzaktan izliyorum öğretmen bir baktım kolunu uzatmis çocuğun başını okşadı ardından sırtını değişik değişik ama ben. Çok rahatsız oldum kizlar resmen çocuğu taciz ediyordu Allah belasını versin inşallah şimdi dceksiniz niye ağzını acmadin vala korktum oğlumun son senesi şimdi desem kimse inanmasa suçlu ben olurum ama gercetken kizlsr resmen taciz ediyordu çocuğu durmadan ve çocuk kaçmak istiyor çekiliyor her seferinde nasıl üzüldüm o çocuğa insan kime guvenecegini şaşırdı artık

57 Cevaplar

+1 oy
(405 puan) tarafından
Bence orda tepki vermeliydin ben olsam onu paralardım şerefsizi 
-Reklam-
0 oy
(1,315 puan) tarafından
İnşallah o öğretmen bozuntusu zamanla çocuğa daha kötü şeyler yapmaz.
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Ne olursa olsun orda tepkinizi göstermeliydiniz o çocuk sizin olsaydı ve bir başkası görmüş olsaydı neden sustun demezmiydiniz emin olun konu tacizse kimse sizi suçlamazdı belkide bir değil bir sürü çocuğu o haysiyetsizden kpruyabilirdiniz herşey bir şikayetinize bir olay çıkarmanıza bakıyordu 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Ailesine ulas ve anlat
0 oy
(565 puan) tarafından
Gerçekten bu devirde yanlış bir durum görüldünde gören kişi yanlış anlaşılıyor ama keşke uzaktan bir video cekip Rehber öğretmene gösterseydin üzüldüm o çocuğa 
0 oy
(84 puan) tarafından
Siz nasıl sesiz sesiz izlediniz ya ben olsam ağzına afedersiniz etmiştim orda ******** köpek şu an aşırı sinir oldum 
0 oy
(5,187 puan) tarafından
Alacaksın o çocuğu karşına ailesinin yanına gidip öğretmenin ona ne yaptığını birlikte ailesine anlatacaksin cnm bugün bunu yapan yarında senin evladının ya da başkasına yapar hiçbir zaman böyle durum karşısında susmayacaksin
0 oy
tarafından
Keşke o çocuğu takip edip onu yanlız yakalayıp o öğretmeninden rahatsız misin hep böyle davranır miydi sana istersen beraber gidip müdüre söyleyelim yada kızım bak bu adam hiç iyi davranması sana mutlaka annene babana anlat tamam mı diye tembih ederdim 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Gene iyi durmuşsun ya bide buraya yazmış böyle böyle oldu diye. Niye sessiz kaldın ki. Direk napiyosun be adam çocuğu zorla hoplatiyosun falan deseydin. 
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Suan sinirlerim altüst oldu ne olursa olsun bi yolunu bulmak zorundasin 

İki gün sonra o çocuğa bisey olsa vicdanini nasıl susturacaksin 

Gidersin bi ptt ye annesini ararsın isim soyisim vermezsin duyurursun öyle şey mi olur 

Hatta senin yerinde olsam video çekerdim resim çekerdim caktirmadan 

Nasıl sessiz kalabiliyorsun 

Bugün o çocuğa yapan yarın senin cocuguna da yapar 
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Oğlunun son senesi ve korktun öyle mi? Ben de hep inanamıyordum görüp de nasıl susuyorlar diye.Meğer birisi oğlunun son senesi diye susmuştur.Öbürünün eşi orda memurdur öbürü işten çıkmak istemez falan ...Bahane çok yani

Demek böyle böyle susuyorlar.
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Yani ne diyelim ki gördüğün an polisi cagirssydin bacım o an bile kameralara bakilirdi yani seninde çocuğun o oluldaymis senin çocuğunun da başına gelebilirdi onu geçtim insanlık vazifen yani küçücük çocuğa neler etmiş 
(1,290 puan) tarafından
Resmen konfor alanı bozulmasın diye iğrençliğe göz yummuş.
(3,603 puan) tarafından
Ben şikayette bulundum ama bazıları  sesiz kaldığı için bu durumdayız
0 oy
(109 puan) tarafından
Sonuç ne? 5 gün olmuş var mı gelişme 
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Tüühhhh senin gibi anneye....
0 oy
(494 puan) tarafından
O çocuğun bırak deyip ağlaması bile istismara girer. Keşke video ya alsaydın
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Lütfen duyarlı olun o çocuğun da bir anne ve babası ailesi var bir bayan öğretmenle bunu paylasn direk suçlamak yerine uyarılsa bıle dıkkat eder öğretmen siz kedinizzk gizli tutarak biri gozlemlese Belkı fark edecek ler bıle müdüre falan konuşun lütfen rehber öğretmeni olabilir lütfen bu goz ardi edilemez bunun vebali var 
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Yazıklar olsun senin gibi anneye o cocuk hepimizin çocuğu hayat ne getirir bilemezsin belkide aynısını yaşayacaksınz bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen o yılan senide bulur merak etme, en azindan yanina gidip hocam cocuk ağlıyo annesini tanıyorum bu yapilan şakayı çocuk istemiyo görmüyo musunuz ben annesine bu durumu söyleyeceğim deseydin bak bidaha yapıyo mu yazik ciddi yazik toplum olarak susmayalım artık ya 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
25 cevap 336 göst.
0 oy
7 cevap 173 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 323 göst.

408,507 soru

12,274,409 cevap