0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Eşim taa yıllar öncesinde dayısının kızıyla sevgili olmuşlar 15 yılı aşkın oluyor bu olay. Ama nasip değilmiş olmamış. Oda şuan evli 2 çocuğu var. Bir kere denk gelmiştik dayısna oturmaya gittiğimizde. Sıcakkanlı iyi birisi sohbet etmiştik çocuklar hakkında. Az önce bana Instagramdan takip isteği göndermiş siz olsanız kabul eder miydiniz? Bilemedim.

15 Cevaplar

+7 oy
(5,657 puan) tarafından
dayi kizi akraba olarak goruyorsan kabul et. ama esimin eski sevgilisi diye aklindan gecireceksen birak istek ortada kalsin
(3,219 puan) tarafından
Çok mantıklı bir düşünce ☺️
(50,748 puan) tarafından
benim beynimi yer eski sevgilisi diye
(11,063 puan) tarafından
Demekki akraba dan sevgili olunuyor ben yanaşmazdım sonuç olarak eski sevgili akrabalıklar fasa fiso
(5,657 puan) tarafından
benim esime de bekarken dayisinin kizi yazmis senden hislaniyorum su bu . esim kiza ana avrat sovmus sen ne dedigini biliomusun kendine gel falan. dayisi ve yengesi de kizi esime vermek icin istarla ugrasmislar. kayseriden istanbula gelsin kiz diye esim asla olmaz demis aracilik edenlere..  ben bukadar duyup bilmmne ramen gicik oluyorum o kiza . kayseriye gdince ugrariz yengeyle dayiya  ama esimde sevmez onlari bende mecbur gdiyoruz yani dayi hatrina
(50,748 puan) tarafından
bizde kardes torunları bile kuzendir kardeştir
(1,358 puan) tarafından
Bana da aşırı tuhaf geliyor. İnsan kuzenine nasıl bir şey hisseder çok utanç verici.
(1,851 puan) tarafından
Indigo kuzenimle evliyim ve hiçte utanmıyorum. Kur'an da evlenemez yada utanç verici deseydi sana hak verirdim ama Rabbim izin vermiş. Biz kulların pekde haddine değil bu cümleler bence. Ki bende çok karşıydım ama gerçekten dil bi noktadan sonra bağlanıyor
(1,358 puan) tarafından
Ben doğru bulmuyorum dedim, başkaları da doğru bulmamalı demedim. Evlenen evlenir. Ben o gözle bakmam. Böyle yetişmedim. Kuzenlerim abidir, erkek kardeştir. Kaldı ki akraba evliliği biyolojik olarak da sıkıntılı. Bana uzak bir konu. İçine sinene de mutluluklar.
(1,851 puan) tarafından
Ben utanç verici kısmından eleştirdim yoksa senin görüşün benim görüşüm olayından da öte bi mevzu, izin verene bakılınca
(1,358 puan) tarafından
Benim için utanç verici olur. Utanç duygum da bana ait niçin eleştiresin ki?
(1,851 puan) tarafından
"İnsan kuzenine nasıl bir şey hisseder çok utanç verici" yazınca bu daha çok genelleme, olması gereken bu gibi hissettirdi cümlen.   Senin duygularından ziyade. Yanlış anladıysam kusura bakma
(50,748 puan) tarafından
kardeş gibi büyüyen o gözle bakamaz o yüzden insan kardesine bakmayacagi için utanç verici. evet nikâh düşüyor ama yine de uzak durulmali cocuklar sakat olmamasi icin
(1,358 puan) tarafından
Mutluluklar herkese :)
-Reklam-
+1 oy
(2,158 puan) tarafından
Ben olsam etmezdim ne munasabet sonuçta eşimle sevgili olmuşlar zamanında bir geçmişleri var gördüğün zaman da çok samimi olmasaydın keşke 
(288 puan) tarafından
Aynen öyle
(158 puan) tarafından
Samimi değildi aslında. Çocukların hasta olmaları ile alakalı kısa bir sohbet diyebilirm samimiyet yoktu
(288 puan) tarafından
Bosversene canım ne çocuğu ne hastalığı eşine yakinlasmak için seninle muhabbet kurmaya calisiyo hepsi bu benim bu dünyada en son irtibat kurucagim insanların başında eski sevgilimin eşleri gelir Müge anlı nin da dediği gibi hayatın olağan akışına aykırı bana göre ben asla bu işte bir masumiyet aramiyorum
+1 oy
(9,524 puan) tarafından
Beklet bence kabul etmene gerek yok görmemişim dersin üstelerse
0 oy
(288 puan) tarafından

O onun eski sevgilisi yedi kat eller sana daha akraba bu durumda onuda anlamadım yani ne alaka seninle neden yakınlaşmak istiyo başka insanmi kalmamista eski sevgilisinin karısıyla yakınlık kurmaya çalışıyo :getlost:

0 oy
(2,048 puan) tarafından
Etmezdim, insanlarin niyetini bilemezsin belkide sizi takip edip haset edecek, kabup etme
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Bende ekli eşimin eski sevgilisi olarak değil de kuzeni olarak ekli
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bence etme gerek yok, için rahat etmeyecek belli. İçinin vardır bil bildiği. Mesafe en güzeli. Bir yerde karşılaşınca merhaba merhaba diyip kısa öz sohbet neyse ama fazlasını bence boşver 
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Ben olsam etmem gerek yok eski eskide kaldı ama sohbet yok birşey yok bir kez tek gormuşsun sonuçta 
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Çok küçükken masum bir sevgilik yaşanmış ise ben üstünde durmazdım 
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Bence senin üzerinden eşini takip edecek. Ben olsam kabul etmem.
0 oy
(3,736 puan) tarafından
No bacım no merhaba merhaba yeter :)
(158 puan) tarafından
Okey bacım okey :) helloooo :D
0 oy
(700 puan) tarafından
Bende ekli kaç defa istek attı kabul etmedim en son attığında kabul ettim hiç konusup etmedik konuşmam da merakından attı herhalde istek eskiden beni seven biri de. Vardı oda evlendi geçen de onun eşi bana istek atmış onu da sildim yani gerek yok böyle şeylere aslından ben hiç atmam hoslanmam da bu atanlar meraktan mi atıyor anlamıyorum 
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Bence kabul et ama mesafeni koru

Kabul etmezsen kendini önemli hisseder farklı düşünur 
0 oy
(51 puan) tarafından
Etme boş ver ben olsam kıskançlıktan çatlardım kız ben niye çok kıskanıyorum eşimi acaba hayatıma giren ilk erkek olduğu için mi
0 oy
(193 puan) tarafından
Yıllar önce eşime eski ev sahiplerinin kızı aşık olmuş eşime anlatmış duygularını ama eşim istememiş kız evlendi biz evlendik kız ıkı kere evimize geldi annesiyle falan şimdi boşanmış arada yine karşılaşırız hatta eşime selam yollar falan hiç kıskanmam çünkü kötü niyetle yaklaşmadığını.biliyorum niyet çok önemli 
(30 puan) tarafından
İstediği kadar iyi niyetli olsun elin afamina da selam yollamasın  inan bana senin içindeki iyi niyet o.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 296 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (996 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 624 göst.
19 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Ebzkr (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 461 göst.
30 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,237 cevap

36,365 kullanıcı