0 oy
510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar hanımlar şimdiden hayırlı cumalar 

Yarın ablamlar bana geliyor Rabbimin izniyle inşallah Allah razı olsun her cuma gelmeye çalışıyorlar belki yanlış anlayanlar olacak ama gram hazırlık yapasım yok  ablamla konuşsam normalde kahvaltı yapipta çıkıyorlar yegenimde olduğu için o kadar yolu ac gelemez ablama söylesem kahvaltıyı burda yapsak ben onlara kahvaltı hazirlasam ayıp edermiyim yemeden gelin burda kahvaltı yapalım desem nasıl olur 

12 Cevaplar

+5 oy
(966 puan) tarafından
Tam anlatamadın bence..olumlu bir şey söyleyip yanlış anlar mı ki demişsin.. yani normalde kuzu çevirip çok güzel hazırlıklar mi yapardın kahvaltıya çağırmak niye ayıp olsun ki..
(4,308 puan) tarafından
Yok ben dana çeviriyordum
-Reklam-
+1 oy
(823 puan) tarafından
E olur ne var ki 
(4,308 puan) tarafından
Yanlış anlarmi diye düşündüm
(823 puan) tarafından
Yo ben olsam daha işime gelir
+1 oy
(3,133 puan) tarafından
Abla vakitli gelin oturalım kahvaltıyı beraber yapalım de  kek yaparsın bide milföy hamuru al yap hem kolay hemde çeşit olur  
(4,308 puan) tarafından
Vakitli gelemiyorlar iste cnm 11.12 yi buluyor çünkü sabah ikiside çocukları okula bırakıyor hazırlanıp çıkıyorlar onlar Sakarya'dan geliyor ben İstanbuldayim milföyü geçen hafta yaptim kekte sade yenmez bizde ona sos filan yapmam lazım yalan Yok üşeniyorum bugün bi bankaya gittim geldim onda bile 1 saat yerimden kalkamadım
(3,133 puan) tarafından
Hamilesin ameliyatlısın çok şükür yine ayaktasın  maşallah pastaneden hazır bir şeyler al yanına çay kahve yeter zaten onlar her hafta bu kadar yolu seni görmeye geliyorlarmış ayıp olmaz
(4,308 puan) tarafından
Çok şükür cnm gerçekten öyle iyi kötü kimseye ihtiyaç duymadan yapabiliyorum birşeyler
0 oy
(205 puan) tarafından
Yoo bence olmaz kahvaltıya gelin diyebilirsin nolacak sanki
(4,308 puan) tarafından
Dimi teşekkür ederim cnm
0 oy
(149 puan) tarafından
Eğer çok geç gelmiyolarsa olur niye olmasın.niye yanlış anlasın ki
(4,308 puan) tarafından
Normalde benimde bulurdu cnm ama gebelikten kaynaklı şekerim 40 lara düşüyor birde kilo almam icin diyetisyene gidiyorum o saatte kahvaltı vermis ben istesem de 11 e Kadar bekleyemem sabah 7 gibi eşimle yerim ablamlarla tekrar yerim
(149 puan) tarafından
Bende sabah bir şey yiyemeyenlerdenim çocuklar olmasa ogleyi bulur kahvaltı yapmam.
tarafından
Minnoş benım kızım açlığa dayanamıyor uyanır uyanmaz bişeyler yemeye başlıyor meyve yiyor kek yiyor bende hemen kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı yapıyoruz çocuktan önce kahvaltıyı bende sallamazdım öğlene kalırdı ama çocuk olunca değişti ahaha
(149 puan) tarafından
Günümüz gunduzumuz her seyimiz onlara göre düzenlenir oldu artık. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil:))
tarafından
Aynn öyle oldu canım olması gereken bu bizim keyfimizi beklerse çocuklar perişan olurlar herşey zamanında güzel
0 oy
(129,596 puan) tarafından
hivde ayip olmaz gelirken simit al de hatta
(4,308 puan) tarafından
Sokak simidi olsa birde tadın dan yenmez
(129,596 puan) tarafından
vallaha bee
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Neden ayıp olsun ki güzel bir düşünce bence 
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bunda kötü bişey yok ki hep beraber güzel bir kahvaltı yaparsınız ne güzel ablanın da hoşuna gider bence 
(4,308 puan) tarafından
Aradım açmadı arasın konusucam
(1,334 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Benim ablamlar sormadan direkt kahvaltı ve yemeğe geliyorlar
(4,308 puan) tarafından
Bizimkiler gelmez öyle bana haber vermezler arada ama eşimi mutlaka ararlar benden gizli gelmelerinin sebebi de rahatsızım hamileyim hazırlıkla uğraşmayım diye
(1,369 puan) tarafından
Ayy ne güzel... Benden hep bekler benimkiler.... Durumunu biliyorum Allah im şifa versin sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.
(4,308 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun bizde bekleme yok çok şükür cnm özellikle en küçüğümuz olduğu zaman bardak bile kaldirtmaz bize diyelim ben yapmadım veya yapamadım yapar benide yedirir ler kendileri de yer bende onlara gidince öyle beraber yapariz
(1,369 puan) tarafından
Ahh ne güzel Allah im muhabbetinizi artırsın canim
0 oy
(350 puan) tarafından
Ara gelsin niye ayıp olsun cnm ablan sonuçta 
(4,308 puan) tarafından
Aradım cnm kahvaltı ya gelecek
(350 puan) tarafından
Oh iyi olur cnm benim bacilar hep kahvaltiya gelir ne güzel oturux oyle
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Nasıl işine geliyorsa öyle yap, amaç misafir ağırlamak değil hasta ziyareti 
(4,308 puan) tarafından
Öyle de 2 saat direksiyon sallayacak yanıma gelmek için  ve her hafta gelmeye çalışır iş yerinden izin alıp kuru cay veremem
(1,731 puan) tarafından
Kuru çay değil canım kahvaltı hazırlayacağım diyorsun işte hazır simit poğaça falan alırsın bir tane de kek çırp mis gibi işte daha ne olsun ağır iş yapma iyileştikten sonra ziyafet verirsin ablanlara şimdilik böyle olmak zorunda kendini yorma
0 oy
(988 puan) tarafından
Niye herhafta işinden izin alıp geliyor rahatsızlığın mı var
(4,308 puan) tarafından
Evet rahatsızim hamileyim ailemden uzağım dr il dışına çıkmami yasakladı sitres yapmayim moralim yerine gelsin diye geliyorlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
4 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 259 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 267 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,178 cevap

37,572 kullanıcı