+1 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Ya hiç birşeyin yoktu son 1 haftadır sürekli şişkin haldeyim nefes alırken bile zorlanıyorum ve asla lavaboya çıkamıyorum sürekli bir gegirme oluyor doğru düzgün bişey yemememe rağmen 64.20 den 66.60 oldum bir anda karnım davul gibi sis acile gittim ilgilenmedi bile randevu alıp dahiliyeye gidicem ama bir çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,542 puan) tarafından
Bol yürüyüş yap canım soda iç belki iyi gelir 
(9 puan) tarafından
3 çocuk var hala ayakta biri değil yürümek oturmaya izin vermiyorlar
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Gaz ilaçları satiliyo eczanelerde meteospamly gibi tabi önce bı doktoruna danış benim de midem de sorun var gastro doktoru vermişti rahatlatiyo
(133 puan) tarafından
Doktorum bana yaş ilerledikçe bağırsaklarda intolerans oluşur sindirim enzimlerinde azalmalar olur dedi bu bende süt olur başkasında kahve bilemeyiz tabiki ama böyle şeyler birden ortaya çıkar mutlaka size dokunan sürekli yediğiniz bisey var öncelikle onu bulmanız lazım
(9 puan) tarafından
Hangi bölüme gitmem gerek bunu öğrenmem için acaba
(133 puan) tarafından
Ben gastroenterolojiye gittim ama immünoloji de bakiyo olabilir bı sorun yönlendirirler sizi zaten o bana anlattı sadece testini yaptırmadı insan en iyi kendini bilir dedi
(9 puan) tarafından
Teşekkürler gidecem bende
(133 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Magnezyum sitrat formunu eczaneden al canim bide proabiyotik kullanmani tavsiye ederim. 

Bizde esimle ayni durumdayiz magnezyum biraz iyi geldi. 
(9 puan) tarafından
Neden oluyor peki bu canım bir anda çıktı emziriyorum da bebeğim var içebilir miyim dahiliyeye gitsem çözüm bulabilrmiyim
(1,705 puan) tarafından
İcebilirsin bu dediklerimi canim.
 Bence bi salgin gibi ya da havalar etkiledi bilmiyorum.
Dahiliye ilac veremicegi icin ilgilenmeyebilir. İlgilenmezse bu dediklerimi kullan
(9 puan) tarafından
Teşekkürler canım Hemen baslicam
0 oy
(817 puan) tarafından
Canım bu ara salgın var bende öyleyim sürekli bir geğirme karnım şiş bulantı halim de vardı o biraz iyi şimdi ama salgınla akakali
(9 puan) tarafından
Ne pis biseymis eğer salginsa nefes alamıyorum yemek yemeye korkar oldum yemiyorum bişey Sıvı tüketiyorum sadece full gaz var sanki içimde anlamış degilim
(817 puan) tarafından
Probiyotik kullanın iyi geliyor değişik birşey eylülden buyana duzelemedik gezen bir hastalık var ortalikta
(9 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun ne pis bişey bu yahu
(817 puan) tarafından
Evet ben geçen yılda böyle olmuştum bu aylarda bir şey var ama ne
(9 puan) tarafından
Benim ilk defa başıma geldi hamileyken oluyordu ama bebekten kaynaklıydi şimdi tuhaf geliyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
4 cevap 72 göst.

409,868 soru

12,322,855 cevap

39,014 kullanıcı

Kategoriler