0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından

Ben baş edemiyorum da. Evde kaç günlük bulaşık duruyor. Yikayamiyorum. Linç etmeyin lütfen. Gerçekten aşırı derecede zorlanıyorum. Duracak durakacak gibi değiller. Büyük 1 e gidiyor. Küçük de 4 yaşında hemen hemen. 

Yeni uykuya geçiyorlar. Basım aşırı derecede çatlıyor. 

Siz nasıl ediyorsunuz?

32 Cevaplar

0 oy
(4,172 puan) tarafından
Bu durum tamamen senlik, belli ki rahatlığı seven birisin. Büyük okuldayken, küçüge TV aç iki dakika da bulaşıkları hallet benimde oğlum 3 yaşında yaramaz yerinde 1 dakika durmaz birlikte makine bosaltiriz evi temizleriz 4 yaşındaki oğluna bunları yaptırabilirsin ki çocuk bu canavar değil canım. Senin enerjin bitmiş bir kendine gel canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım senin eski postlarindan hatırlıyorum halsizlikten filan yakiniyordun bence ayrıntılı bı muayene ol.ve mutlaka takviye multivitamin kullan derim çocukların büyük artık senin elin kolun kalkmiyo muhtemelen halin olmuyor çocuklarda da anormal bir durum varsa pedagoga götür yazık sana da.
0 oy
(590 puan) tarafından

3 tane var benden hayattayım elhamdülillah :Dgerçekten cok zor Allah yardımcımız olsun 

0 oy
(3,421 puan) tarafından
Benim bir kızım bir oğlum var oğlum hareketli baya ama bir şekilde yapıyorum kardeşimin 4 tane oğlu var son üçü küçük onlarda aşırı hareketli uyudukları vakit o arada yapıyor sende oğlun okula gidince küçüğü ya uyuyup iş yapacaksın yada mama sandalyesine bağlayacaksın eşinde eve gelince biraz bakacak o arada bulaşıkları yıkayacaksın 
0 oy
(703 puan) tarafından
Depresyonda olabilirsin canim destek alabilirsin.
0 oy
(67 puan) tarafından
Canım biri 5 biri 2 delirmek üzereyim Allah yokluklarını göstermesin biri anaokuluna gidiyor aşırı nazlandı biri 2 yaş sendromu Allah yardımcınız olsun birde temizlik takıntım var hiç oturduğumu bilmem 
0 oy
tarafından
Bnmde 2 oğlum var biri 5 biri 3 yaşında öylede yyaramazkarki yani 30 saniye gotunun üstüne oturmazlar linç etmiyorum tabiki ama yani sizinki bide 1re gidiyomusbn 1rini uyuyunca bütün işlerimi ypyorum bunların üzerine bide evde ek iş yapıyorm 
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcın olsun makinan varsa koysana cnm yerleştir içine 20 dakikani almaz 
0 oy
(924 puan) tarafından
Bir kızım var, ama sizinki psikolojik bence. Kan değerleriniz de düşmüş olabilir. Boşuna demiyorlar önce anne iyi olacak diye. Önce sağlığınızdan emin olun, sonra işleri zaten halledersiniz. Arada bulaşık kalır arada çamaşır kalır önemli değil ama sizin iyi olmanız çok önemli. 
0 oy
(292 puan) tarafından

1 erkek cocukla bas edemeyen ben basim one egik postu terkediyorum :'(

0 oy
(252 puan) tarafından
Allah sabır versin bende 1 tane var 3 yaşında o kadar yaramaz ki valla yoruldum artık yapma oğlum dur oğlum demekten bide kızım var 1 yaşında ikisi bir basliyo çığlık atmaya abisinden görüp kızımda aynı şekilde bagiriyo oğlum bana vursa kızımda vuruyo ne görürse yapiyo yani 
0 oy
(4,336 puan) tarafından
Iki erkek cocugum var buyugu 6,5 yasinda kucugu 18 aylik. Kucugu yaramaz her yeri karistirir ve bunun yaninda buyugu baska semte okula gidiyo ve haftanin 4 gunude yuzme dersi var. Cogunlukla ben goturuyorum. Erkek kiz diye ayirma. Yani kizlarda butun gun bi kosede oturmuyo sonucta. Cocuk bunlar senin yapacagin sey gununu programlamak.

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 154 göst.
0 oy
12 cevap 192 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (27 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 222 göst.
12 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,637 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...