0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (832 puan) tarafından
Kizlar eşinizle daha evlenmeden önce bı şarkı yada türkünüz varmiydi aranızda sürekli dinlediginiz bu bizim sarkimiz dediğiniz bizim vardı hahahah benim daha tanışma anında ona attığım kalp yolu eşimin bana attığı yolun sonu görünüyor hahaha birde sesi güzelmiş gibi bana söylemesi çok iyiydi hahah 

15 Cevaplar

+1 oy
(13,433 puan) tarafından
Hiç olmadı öyle romantik olayımız dum düz yaşlı bir çift gibiydik evlendik morlukladık iyice
(832 puan) tarafından
Hahah Allah seni yaa eşim bir tane türkü var kim söylüyor onu bile bilmiyorum ama sözleri şöyle aşşagidan yukarıdan yolun sonu görünüyor diye hahaha bide beynime kazimaya calisiyordu yolun sonunu görene kdr haha
(13,433 puan) tarafından
Yolun sonu çok poq derdim ben odun öyle bisi olsaydı  :D
Ay böyle diyince aklıma ilk görüşmemiz geldi. Çiçek almış gelmiş ve ben ona bi daha almamasini çiçek sevmediğimi söyledim  :D
(832 puan) tarafından
Hahaha Allah seni kız. Ben çok kararsızdim evlilik konusunda gorucuu usulü istedi annemde çok istiyordu eşimi iyi çocuk yakışıklı filan hahahah bende yok istemiyorum diyordum sonra dedim bı konuşayım öylesine annemin hatrina sonra başladı yolun sonu görünüyor hahah turkusunu söylemeye atmaya ondan sonra bı baktım bana diyor sen benim helalimsin kendi kendime dedim ne oluyir ben öylesine konusucaktim herhalde evleniyorum dedim direk konuşmayı kestim birde baya yüzüm kızardı annem farketti ne oldu filan dedim çocuk bana diyor sen benim helalimsin bende bıraktım dedim hahah tekrar konuşmaya baslayinca o hafta geldi yüzük takmaya o şekilde oldu bizimki de iyiki de olmuş diyorum şuan da çok anlayışlı
(13,433 puan) tarafından
Maşallah canım rabbim daim etsin benin pek hayal ettiğim gibi olmadı  :)
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Etkin yine yağmur yagiyo ama ben tartışırken diye okudum 
(832 puan) tarafından
Tanışırken kız hiç tartismadik evlenene kdr evlenince tartışma oldu az çok
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Hiç olmadı ya şu sarkida bizim şarkımız olsun demedik ikimizde:) halbuki  zevklerimiz ortaktır belki de o kadar romantik olamadık bilemiyorum 
(832 puan) tarafından
Bizimki vardı ya hatta arada hatırlatırım diyorum hatirliyormuusn attığın yetmiyormuş türküyü birde sesli olarak söylüyordun
0 oy
(459 puan) tarafından

:)) yazlıkta az rakı içmedim bu türküyle : D
0 oy
(3,949 puan) tarafından
Orhan Ölmez den damla damla ♥️
(832 puan) tarafından
Vayy kaç senelik sizinki evlilik
(3,949 puan) tarafından
Evlilik 4 de, 2010 dan bu yana beraberiz 14 yıllık ♥️
(832 puan) tarafından
4 senelik evlisiz benim gibi maşallah 14 sene beraberlik Allah mutlu etsin
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Yıldız Usmanova Seni severdim.. o zamanlar yeni çıkmıştı hep bunu dinlerdik ve eşim söylerdi 
(832 puan) tarafından
Evet sözleri güzel bende dinliyordum eskiden kaç yıllık evlisiniz
(3,038 puan) tarafından
2010 da evlendik canım.eskiyiz baya :)
(832 puan) tarafından
Maşallah Allah mutlu etsin 2020 de evlendim bende
0 oy
(5,587 puan) tarafından

Biz eşimle ilk sevgili olmaya başladığımızda bana ilk attığı şarkı yine aylardan kasım dı 

Ve bende Kasım doğumluyum :D

(832 puan) tarafından
Vayy güzel düşünmüş o kısmı haha helal erkekler işine gelince düşünmesini biliyorlar
(5,587 puan) tarafından
Yeterki canları istesin valha herşeyi biliyorlar
Bide bizim evlilik yıldönümümüz de kasımda adam tüm şansını kasımdan yana kullanmış hahhahshs
(832 puan) tarafından
Valla ya hahahah evlendikten sonra da Kasım kasım diye tutturmuş mu acaba o önemli haha
(5,587 puan) tarafından
Şuanlık duruldu gerisi beli olmaz hahahahha
0 oy
tarafından

Vardı evet azerbaycanca sarkiydi turkcesini yaziyorum

ÖMRÜM GÜNÜM SENDEN AYRI..NASIL DURAYIM SENDEN AYRI?

SENSİZ BANA COK ZOR NEFES ALMAK AYRI AYRI

Tabi bu turkcesi..uzak mesafe iliskisi yasadik hep o yonde sarkilar dinlerdik ikimizde ..ama esiminn bana ilk attığı sarki bu bizim sarkimiz olsun dedigi bu sarki:)Ayy o günleri hatirladim ne güzeldi sevgililik donemimiz de ❤️☺️☺️

(832 puan) tarafından
Sözleri de güzelmiş ama aynen sevgilik dönemleri çok heycanli güzel oluyor takı herşey gelinliği giyip evlenene kadar hahah sonra çoluk çocuk gerçek hayatı görüyorsun haha
tarafından
Sjsjsjsj öyle öyle..sevgililik donemi cok farklı oluyor ..birde evlenip ilk 2 ay sjsjsj
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Eşim bana sürekli kıraçtan razıysan gel benimle onu dinletiyordu gelin alıcıya gelip beni aldıktan sonra nikah kıyılacak yere giderken radyoda canlı yayın ayarlamışlar sunucu hakan altun dan teklif ediyorum şarkısını çalmıştı çok şaşırmıştım
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Halil Sezai -sonbahar , kafası kendinden bile guzel , gaybana geceler

Tanju Okan - öyle sarhoş olsam ki , bunu da Mutluyken dinlerdik :) 
0 oy
(51,044 puan) tarafından
hele minnos minnos ☺️
(832 puan) tarafından
Çok tatlış demekki herkesin varmış bı şarkısı
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Kır papatyasi elinde papatyalar ile ilk buluşmamızda söylemişti birde evlilik yıl dönümünde cafede yine bu şarkıyı caldirmisti çok duygulandım şuan 
(832 puan) tarafından
Vayy halen öyle romantik mi gerçekten düşünceli davranmış
(2,529 puan) tarafından
Evet ara ara gelir öğle yedi yıllık evliyiz
0 oy
(114 puan) tarafından
Sezen aksu ben sende tutuklu kaldım.... Şimdi ise bizden eser yok, hey gidi günler 
(832 puan) tarafından
Evlenince artık çoluk çocuk olunca demekki eski romantiklik kalmiyormus bizde öyleyiz
0 oy
(336 puan) tarafından
Yaşar masal.. Yaşar hastasıydım eskiden. Sonra yanımda kal yanımda kal
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Ayşegül zayim türkü gözlüm dü galiba keşke ozmnlardaki gibi romantik kalabilseydi çok şey değişti 

Sen yokken yüreğim öksüzdü 

Sevgide ilgide dilsizdi ....

Gözlerimi kapadım aklım sende kaldı 

Türkü gözlerin beni ahh benden aldı .....
(832 puan) tarafından
Bunun da sözleri güzelmiş o zamanlar heycan özlem daha fazla olduğu için özellikle ilk erkekler şarkı yada türkü söylüyorlar sonra dan evlenince sönüp gidiyorlar

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 190 göst.
0 oy
30 cevap 446 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 729 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 700 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde bodur (7 puan) tarafından soruldu

406,228 soru

12,179,728 cevap

36,673 kullanıcı

...