0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından
Hayır nasıl denir? Kızlar birini kırmadan nasıl reddedilir ? Genel olarak soruyorum. Sevdiğiniz saydığınız biri sizi istemediğiniz duruma sokmak isterse yani 

8 Cevaplar

0 oy
(5,724 puan) tarafından
Bana göre kim olduğuna bağlı asla anneme ve eşimin 2 halası var onlara hayır diyemiyorum onlar dışında olanlarda konuya bağlı değişiyor
-Reklam-
0 oy
(4,072 puan) tarafından
İstemiyorum diyeceksiniz, o kırılmasın bu kırılmasın olan bize oluyor 
(706 puan) tarafından
Ne bileeyim ya kiramiyorum sert konuşamıyorum. Yumuşak konuşunca da ciddiye alinmiyorum. Sert konusamiyorum da
(4,072 puan) tarafından
Yaş almak lazım bunu yapmak için ama bu sürece kadar da insanlar sizden çok şey alacak. Siz hayır demedikçe onkar hep isteyen sömüren olacak
(706 puan) tarafından
Evet haklısınız
0 oy
(13,787 puan) tarafından
Hayırsa hayırdır. Kafama yatmayan bisi varsa sonunu düşünmem yani neden istemediğim bi şeyi kabul edeyim ki ? Eşim de senin gibi kimseye hayır diyemez sonra kendi kendine söylenir kızar yapmak istemiyorsanız yapmayın canlar kimse size madalya takmıyor hayir demediğiniz için 
(706 puan) tarafından
Ya diyorum da yumuşak şekilde diyorum öyle olunca ciddiye alınmıyor. Sert bir şekilde de diyemiyorum dilim tutuluyor sanki
(13,787 puan) tarafından
Sert değil canım ama düşünceni pat diye söyle alınacak mı diye düşünme sen o tavrı 1 2 kere göstersen zaten bi sonrakine senden bisi istemeye çekinirler
(706 puan) tarafından
Belki de net bir şekilde cvp veremedigim içindir. Herkese karşı böyle değil birkaç kişiye karşı böyle. Yoksa tüm benliğimle cirkeflesebiliyorum istetince :))
0 oy
(569 puan) tarafından
Malesef diyebilirsin.. Düşüneyim diyebilirdin.. Yada bi çılgınlık yapıp hsyır diyebilirsin :) 
(706 puan) tarafından
Onları diyorum aslında hayır da diyorum ama yumuşak diyorum o yüzden ciddiye alinmiyorum. Sert şekilde söylesem olacak ama ben yapamıyorum dilim tutuluyor sanki
(569 puan) tarafından
Gözlerini pörtletcen azcık yoksa olmaz. Hayır demek kötü insan olmak değildir, disiplinin başı hayırdır. Çocuk yetiştirirken de hayır dicez mesela bu bi disiplin. İnsanlar kötü kimseyi çokta fazla büyütmeyim gözünüzde. Hayatınızın başrolündeki kişi sizsiniz onlar değil. İnsanlara yön verin
(706 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Her koşulda herkese hayır diyebilirim yeter ki işime gelmeyen bir konu olsun direkt ay yoook olmaz ben öyle şeylere gelemem naif biriyim der sıyrılırım işin içinden (istemediğim bir durumda) 
0 oy
(967 puan) tarafından
İlk önce benim için ne kadar değerli olduklarını, görüşlerini önemsediğimi söylüyorum. Ardından da kendi düşüncemi. Sakin bir ses tonu da çok önemli. Yakınlarıma karşı bu şekilde. Birde bazı durumlarda topu eşime atarım, o istemiyor gibisinden (çok samimi olmadıklarıma karşı). 
(706 puan) tarafından
Evet bu çok iyi yöntem önce onu anladığımı ama yapabileceğim birşey olmadığını soyleyim en iyisi
(967 puan) tarafından
Aynen öyle, bu şekilde kırılamaz insan.
(706 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Konuyi anlstcan ki soyle de siyelim gulum oyle dumduk hayir denmiyo maalesef 
(706 puan) tarafından
Ele yüzüne karşı dümdük :D
0 oy
(13,494 puan) tarafından
mazeret sunmadan istemediğini belirtmek. bahanelerin arkasına sığınmak bence daha kötü 
(706 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 831 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 308 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Asiiii (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 490 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (155 puan) tarafından soruldu

411,216 soru

12,377,852 cevap

42,972 kullanıcı

Kategoriler

...