0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim iki yan ve bel ağrım var ayağa kalkınca da karnında baskı var doğum belirtisi midir başınıza geldi mi yarın randevum var ama nişan ve su gelmesi yok

4 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Sancı araliklarina dikkat et cnm artarsa doğum belirtisidir ☺️sağlıkla kucağına al insallah 
(78 puan) tarafından
Sancı olarak hissetmiyorum bel ağrım sabit şuan elinizi iki yana koyun o kısımlar da ağrı var sancı mıdır yoksa bebek büyüdü ondan mıdır bir türlü anlayamıyorum
(88 puan) tarafından
Onu işte  sürekli devam ederse anlayabilirsin benim o şekilde baslamsiti ilk belim de başladı
-Reklam-
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Sancılarının düzenli olup olmadığını kontrol et canım düzenliyse kaç dk da bir geliyor tskib et her ihtimale karşı doktorunu bilgilendir bir duş al raahtlarsan sorun yok ama ağrın şiddetlenirse ne olur ne olmaz acile git 
(78 puan) tarafından
Bir kaç saat önce aldım o ara hafifledi ama karın sertleşmesi geçmemişti tam şimdi tekrar başladı bir daha girip deneyim geçmez yada hafiflemezse gideyim
(1,696 puan) tarafından
Bence şuan git ne olur ne olmaz belki doğum başladı komşumun doğumu da öyle oldu çok ağrım yok gitmeyelim dedi eşine eşi öyle olmaz dedi Bi gittiler doğum çoktan başlamış
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Belden vuruyorsa sancı canım ama yalancı sancı da var sancı aralığını not al eğer geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir 
0 oy
(1,197 puan) tarafından
Benimdd böyle oldu gittigimde açılmam vardı direk doğuma aldılar 
(78 puan) tarafından
Ağrı artmadi ama sabitledi kendini bende kontrol var diye gitmedim halen belimde bir ağrı var dua edin:(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu

412,461 soru

12,417,470 cevap

45,075 kullanıcı

Kategoriler

...