0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

image

Kızlar annmle ben kurutma makinesi almak istiyoruz fakat daha henüz karar veremedik. Trendyoldan baktım araştırdım biraz fakat pahalı elektronik eşya falan daha önce hiç almadık ikimizde çok tereddüxtlerimiz var yani. Mesela g aldık geldi herhangi bir sorun çıkarsa nereye başvurucaz nereyi arıycaz? Ayrıyetten kurulumu vs kime basvurmak gerekiyor çok kafamız karışık. Beyaz esya satan yerlerde böyle makineler çok daha pahalı görerek almak tabiki isteriz ama arada dünya kadar fark oluyor o yüzden kafamız çok karışık. Sizler bu kurutma makinesini aldınız mı kullananlar var mı? Kurulumu vs nasıl oluyor garanti süresi falan nereye basvurmak gerekiyor beni Bi aydınlatırmısınıx lütfen Upload failed: [object Object]

2 Cevaplar

0 oy
(4,313 puan) tarafından

Hoower dry500al bacım pisman olmazsın :D

Ben de trendyoldan  aldim. Hoowerin ilcemizdeki servisini aradim gelip kurdular. Baska bir sikintida da bizi arayabilirsiniz dediler. Heee urun geldi begenmedin kirik cizik geldi geri yollarsin gelip aliyorlar iade koduyla.

(181 puan) tarafından
Benim attığıma ne farkları var canım
(4,313 puan) tarafından
Bak aciklama da yazdim . Seninkinin ne oldugunu okuyamiyom. Sol ustte dry 500yazmasi lazim
(181 puan) tarafından
Benim yüklediğim foto gözükmüyor mu canım bende gözüküyor ama anlayamadım
(4,313 puan) tarafından
Görünüyor da sol üstte ne yazıyor o okunmuyor.
-Reklam-
0 oy
(29,310 puan) tarafından

Vestel aldık bir kaç gün önce kullandim gayet güzel memnun kaldım şimdilik sorun yok

(181 puan) tarafından
Benim de çamaşır makinesi vestel canım ben memnun değilim pek o yüzden vestel düşünmedim hiç
(181 puan) tarafından
Birde senin hangi model canım ne kadar fiyatı
(29,310 puan) tarafından
Çamaşır makineside Vestel tüm beyaz esyam dah doğrusu hiç sorun yaşamadım kurutma 19.500 e geldi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 238 göst.
+1 oy
2 cevap 79 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,489 puan) tarafından soruldu

410,874 soru

12,364,241 cevap

41,823 kullanıcı