0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından

Affedersiniz

Goguslerim sarkık ve diklestirmek istiyorum beni çok rahatsız ediyor sanki gögsum midemde gibi duruyor iyi hissetmiyorum ne yapmalıyım işlem yaptıran var mi vs bi yardımcı olsanız 

3 Cevaplar

0 oy
(3,056 puan) tarafından
Evet 2 sene önce yaptırdım silikon iyikide yaptirmisim dedim 
(205 puan) tarafından
Süreç nasıl ilerledi tabi yaptirmayi düşünmüyorum zaten esim izin vermez belki diye öğrenmek istedim
(3,056 puan) tarafından
İlk 3 ay baya zorladı beni kas alti olduğu için çok ağrım oldu ve sol göğsüm sağ göğsüme göre daha çok zor iyileşti benide eşim ikna etti ben asla istemiyordum
(205 puan) tarafından
Ama ya bi daha dogurursqm o zman nolacak
(3,056 puan) tarafından
Büyütmede sıkıntı yok kucultmede süt damarlarını kestikleri için süt olmuyormuş doktorum anlatti herseyi ben şuan istesem doğurup emzirebilirim
-Reklam-
0 oy
(655 puan) tarafından
Göğsün büyükse  ondan o kadar sarkmistir ben çilek yağı ile masaj yaparak düzelttim psikolojim bozulmuştu 
(783 puan) tarafından
4 yil oldu duzelirmi duzelmez artık çilek yağı ise yariyormu
(655 puan) tarafından
Ben bıraktıktan hemen sonra başladım bende çok işe yaradi ama dört yıl geçmiş sende bı ektisi olurmu bilmiyorum
(783 puan) tarafından
Olmaz ben kabulleneyim en iyisi ;)
(205 puan) tarafından
Goguslerim 85di aslında doğumda 110a cikti zaten kundura göğusluyum bi tık asagida bi de bu olunca böyle oldu
(655 puan) tarafından
Dediğim yöntemi bı dene istwrsen
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Gogusler iriyse malesef o sarkma oluyor. Ben iki cocuk emzirdim kucugu hala emiyor. Tabi ki evlenmeden onceki dirilikte degil ama sarkma da cok olmadi. Coksa operasyonla toparlanabilir az ise sporla da toparlanir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (523 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 88 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.

407,220 soru