0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Kavga çıkıyor çünkü ben ona bir vuruyorum oda bana sakinledikten sonra barisip hiç birsey yokmuş gibiydi .bana vurursan bende vurarim diyor .ama beni anlamaması ugradigim haksızlık beni böyle davranmaya itiyor çok yıldım benim hiçbir umudum kalmadı bizden eskiden ayaklarıma kapanan adam şimdi bana karşılık veriyor özür bile dilemiyo öylesine barıştık geçen gel konuşalım bak aramızda sorun var diyorum biz senle konusamiyoruz sonu nereye gidiyor görüyorsun dedi beni daha çok ağlattı çocuklar için böyle yaşamaya devam dedi bir kez daha yıkıldım belki kziginlikla dedi bilmiyorum ama ben şuan duvardan fotoğraflarımızı kaldırdım şimdi geldi gördü gitmiş içerde gözleri dolmuş farkettim ne bekliyordu ki ona göre sorun benim benim duzelmemi bekliyor bana göre anlasilamamak bir insan hayat arkdasiyla devamlı mücadele eder mi hergun beni mutlu etmek için ugrasisyormus peki ben niye böyle hissetmiyorum.bir kadının en büyük arzusu nedir düğün doğum ikiside burnumdan geldi diğer hiçbir şeyden mutlu olmuyorum aetik üstüne bana inanan yanımda olan adam şimdi ablalarini savunuyo bana ah ah sanırım sevgim bitti eski günlerin hatrina sürdürüyorum.napiyim

7 Cevaplar

+2 oy
(288 puan) tarafından
Yani bir evlilik terapistine gidin.

Sen ona o sana sizinki evliligi gecmis boks musabakasina donmus. Sebep ne olursa olsun sonuc bu olmamali. Yanlissin, esinnde yanlis. Siddetin bahanesi kilifi olamaz. 

Ancak anladigim kadariyla siddet fitilini de atesleyen sensin.

Ne diyim bilemedim son care bir evlilik terapisti deneyebilirsiniz bence 
-Reklam-
0 oy
(1,814 puan) tarafından
İlişkinizde ki en büyük yanlış birbirinize vurmanız.

Herkes sorun yasiyo kimi büyük kimi küçük saygı olmalı arada sanırım saygınız kalmadı sizin birbirinzie.

Bak bende çok şey yaşadım anlatsam roman olur ama asla eşime vurmadım ve bana yapılan haksızlıkları anlatmaya çalıştığım da bana inanmayan adma şimdi kendi gozleriyle görüyor 
(336 puan) tarafından
Benim sabrım yoktu hiç ama evlilik öyle birşey ki ne çok şeye sabreder olmuşum aindiremiyorum haksızlığa gelemeiyorum ve yapıyorum malesef bilmiyorum ama artık oda bana vuruyo hemd ecanimi baya yakarak
0 oy
(926 puan) tarafından
Ben sinirlensende kocana vurmanı yanlış buldum

Sinirlen  küs bağır kız ama vurma karşındaki bi kez sana vurmaz iki kez vurmaz üçüncüde daha fazlasını vurur hem şiddete meyletmis olur hemde senin cok zoruna gider çok üzülür kaldiramazsin 

Daha sonra bnce bu abla abi savunma olaylarini gozunde buyutme kardesin abin ablan varmi bilmiyorum ama benim icinde kardeslerim degerli bende savunurum biraz empati gerekiyor sana seytan gozukenler ona melek hani 

Bence sizin olayiniz layikiyla iletisim kurmamak anladigim kadari ile bebeginizde var derdini guzelce anlat oyle tepki ver belliki seviyor ki gözü dolmus donulmeyen bi nokta degil gibi düşünüyorum sakin kal sakin ol dua et ve daha normal ilerle esine karsi
(336 puan) tarafından
Düşünün kırmızı çizgilerinin hep çiziliyor hayatta olmaz yapmam dediğiniz şeyleri yapar oluyorsunuz ve haliyle mutsuz oluyorsunuz karsi taraf hep yanınızda sizi seviyor teşekkür ediyor .ama bunları kaldıramayacağızi istemediğinizi söylediğiniz de dünyanın en kötü insanı oluyorsunuz ve size haraket eden ablaları bile bakıyorsunuz ki haklı konuma geçiyor ben kimsenin arasına girmem dediğin gibi onla rkardes ne olursa llsun barisirlar tüm bunlara rağmen ablaları yüzünden suratım düşük mutsuzken bana en mutlu anımda kalkmış sen olsan bu durumda beni ablalarimla gorusturmezdin diyor onc aseye katlanmama rağmen insanız sonuçta ogkeleniuoruz vurmada bana yasattgi hayal kırıklıkları keşke olmasa içinden cikamadigim knjn yuzunden girdiğim hallerin dışa vurması o ne yaptı beni anlamak yerine dinlemek yerine kalktı bana karşılık verdi aslında dinlese anlasa bunların hiçbiri olmicakti ama o ne yaptı çözümü karşılık vermekte buldu şimdi sorarım size si ne yapardinz
0 oy
(18,756 puan) tarafından
Şiddet şiddeti getirir ona vuruyorsan yanlıştır bu günün birinde onun eli de sana kalktığında e sende hep bana vuruyorsun gibi bir savunması olur ki çokta haksız değil bir taraf vurunca normal diğer taraf vurunca sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye bir durum yok ayrıca ayaklarına kapanmalar da çok sağlıklı bir barışma şekli değil zaten. Karşılıklı konuşup neyi sorun ettiğinizi neyin sizi kırdığını ama sakince anlatmalısınız 
0 oy
(674 puan) tarafından
Sen ona neden vuruyorsun peki.? Şiddet şiddeti getirir. Eş bir yana kime vursan sana karşılık verir. Nasıl ki erkekler kadınlara vurduğunda şiddete hayır diyorsak kadınlarda erkeğe vurduğunda  şiddete hayır diyoruz. Zaten en büyük yanlış birbirinize vurmanız bunu aranızda normalleştirmiş gibisiniz. Şiddet deyince sadece akla vurmak gelmemeli, el kol hareketleri de bir şiddettir. Kötü bir hakaret bile sözlü şiddete girer. Bizler hep akrabalara, arkadaşlara, komşulara vs. dışardan biriyle aramıza hep bir mesafe koymak isteriz ya, bana göre eşlerimizle her daim aramızda mesafe olmalı, ailelerimizle de olmalı. Mesala bir duvar olmalı ve o duvarda bir sınır olmalı o sınırı hiç geçmemeli çünkü o sınır bir kere aşıldı mı hep alışkanlık haline geliyor. Yani iliskiler de vurmak, bağırıp, çağırmak bir çözüm değildir. Konu her neyse karşılıklı oturup konuşmalı, aradaki saygı bitti mi ilişki tamamen kopmuş demektir. Tek taraflı da olmaz karşılıklı o dengeyi korumak gerekiyor.
0 oy
(1,207 puan) tarafından
hala birbirinizi çok seviyorsunuz bence. yerinizde olsam terapi alıp durumu düzeltirdim. bazen çıkmaza girmiş gibi görünüyor ama ufak bi destekle çok da kolay çözülüyor herşey. terapi almak da utanılacak bişey değil. biz çok faydasını gördük
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Evlilik sevgi saygı ve tahammül üzerine kurulu bence. Sevgim bitse bende surduremezdim. Eşlerin arasına şiddet girmişse o evlilik bitmiştir. İkinizin de kendinize çeki düzen vermesi lazım evlatlarıniz için. Yada birbirinizi de evlatlarınizi da daha fazla mahvetmemeniz için uzmana başvurmanız lazım. Olmuyorsa da herkes kendi yoluna.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,194 soru

12,408,520 cevap

44,719 kullanıcı