0 oy
315 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar hayırlı cumalar bol bereketli bol kahkaha li gününüz olsun inşallah ♥️ ☺️ uyandimi bebeler 

Bu sabah muhteşem bir güne başladım sabah erkenden kalktım eşimi kaldırdım bugün duş günüm değildi ama bi kaçamak yaptık inşallah ay sonuna kadar yeter aparatlarim evimi topladım çamaşır astım makinaya çamaşır attım bulaşık Makinesi ni boşalttım temizleyici ile boş tekrar çalıştırdım kahvaltı hazırlarken boş makina iyi oluyor isi biteni makinaya atıyorum hemen dağılmıyor mutfak nevresimleri degistim bi evimi çekmesi kaldi 

Oda sadece oturma odası ni cekicem ablamlar gelsin gitsin evi o zaman komple sil süpür yapıcam 

Şimdi keyif çayı saati ✨ ☺️ ♥️ 

image

13 Cevaplar

+1 oy
(1,366 puan) tarafından
Maşallah barek Allah bu ne hiz. Benim daha kahvaltı sofrası duruyor bana da gel :)
(3,398 puan) tarafından
Geleyim cnm beni evde tek oyalayan yer oturma odası çünkü oğlum aşırı derecede dağıtıyor tam bir harabeye dönüyor akşam da esim filmi bitince topladı o yüzden hızlı hızlı diger yerleri bitirdim
(1,366 puan) tarafından
Oynuyor demek ki benimde 2 yavrum var hiç oynamazlar hep benle hasır neşir. Bu de evim dubleks çok zor işim
-Reklam-
0 oy
(3,453 puan) tarafından
Ay ben bu gün aşşiri mutluyum..esimin is arkadasinin karisi gelicekmis bize..benim burda hic tanidgim yoktu insallah iyi birisidir .

Hazirliklar yapiyorum bende kizim uyusada hepsini yapsam ☺️
(3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️

Rabbim gönlüne göre hayırlı insanlar çıkarsın karşına inşallah cnm
(3,453 puan) tarafından
Amin canım ♥️
(5,906 puan) tarafından
Gecen gün bende bebek görmeye gittim arkadaşıma. Fiyaskoyla karşılaştım.  Ne zman çok heveslensem kötü bisi oluyor .
Ama sen herkesle anlasirsin. Günün güzel geçsin eminecim ;)))))
(3,453 puan) tarafından
Amin canim amin..heveslendim bende bilmiyom cok istiyorum bir tanidigim olsun burda.. inşallah mulayim biridir
(5,906 puan) tarafından
İyidir iyi merak etme ,;)))
0 oy
(4,813 puan) tarafından

Gunaydın hayırlı cumalar canim.. Benim bugün işim çok. Yarın yola çıkacağız tatil ya:) bugun perdeleri makınaya atıcam esım asacak aksamustu gelir ancak o zmn atarim. Yemek yapmam lazm, vestiyeri düzenlemem lazm. Söyle bı buzdolabına el atıcam. Evı silip supurup cocukları banyo yaptiricam.en son çanta hazırlarım biter inşallah. Mutlaka daha ekstralar çıkar tabi:))) çok işim var unutmamak için yazdım ınankı. Zamanım olursa birde kapıları silerim. Dün detaylı temizlik yaptım. Koltuk halı sildim bı parlasın diye. Bugün bı supurcem oyle

(3,398 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm baya yoğunsun bende yapmak istiyorum ama aşırı derecede sancım oluyor zorlamak istemiyorum doğuma az kaldı bi sakatlık olmasın istiyorum
(4,813 puan) tarafından
Sagol cnm ❤️ aynen çok iş var. Ben hiç durmuyorum zaten sürekli yapıyorum evim tozu hemn belli ediyor nerden geliyor anlamıyorum. Son günlerede bıraktım ki tkrr tozlanmasin. Olsun cnm son haftaların ınsaallah doğumunu yapınca sende yaparsın yeterkı saglık olsun
(3,398 puan) tarafından
Yere serdiğimiz halilar bile toz yapıyor cnm koltuklardan uçuşuyor
(4,813 puan) tarafından
Ayy valla anlamıyorum birde heryer beyaz fayanslar fln. Cam da çok açmam havlandirir kapatırım ama gorsen sanki fabrika var evde 2 gunde bı silinmesi lazm yoksa berbat oluyor. Hergun de süpürüyorum inanki. Aynısını komsum da söylüyor. Halıları yeni yıkadım. İnceleri açtım kalınlari açmadım daha ev sıcak diye
0 oy
(2,011 puan) tarafından

Hayırlı cumalar kız başlık yanlış olmuş heralde :) maşallah ellerine sağlık ne güzel olmuş günün güzel geçer inşallah.♥️ Benimki annemlerde kalmıştı ben de sabah işleri bitirdim duş aldım gelsin onu da yıkıycam inşallah kış geldi bi değişti ya normalde çabuk hasta olmazdı geçen banyodan sonra hasta oldu bugün de korkuyorum inşallah olmaz:'(

(3,398 puan) tarafından
Tamamen klavye madurlugu

Tam öğlen saatlerinde yika bi nebze de olsa hava ılık oluyor
(4,813 puan) tarafından
Banyoyu gunduz yaptır cnm güneş varken yada ev sıcakken gece üşütür birde o gün dışarı çıkarma benimkilerde hmn alıyor böyle dikkat ediyorum. Saçlarını fln kurutuyorum kalın giydiriyorum o gün
(2,011 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar. Odamız da tam güneş alıyor aslında ondan bi kaç hafta önce hastaydı sanırım bağışıklığı düştü artık ekstra dikkat edicem dediğiniz gibi.
0 oy
(6,252 puan) tarafından
Kızçeyi bıraktım geldim kocam arabayı dışarda bırakmış onu içeri aldım su koydum kaynayana kadar ortalığı toparlar sonra bi kahvaltı yaparım süpür sil klasik zaten akşamdan makineyi doldurdum onlar yıkansın kurusun katlama işi var saat 1 buçukta kızımı alıp derse geçicem daha ıspanak ayıklamam lazım çiçeklerin toprağı dökülmüş o tarafa bakmadım bile ☺️
(3,398 puan) tarafından
Allah kolaylık versin okurken ben yoruldum ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(122,347 puan) tarafından
ablan geldimi büşü
(3,398 puan) tarafından
Yoldalar bacı 1 saate anca gelirler
0 oy
(5,906 puan) tarafından

image

Günaydın afiyet olsun cnm . 
(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Hayırlı cumalar afiyet olsun bende çok erken uyandım banka işim vardı hallettik geldik şimdi kahvaltı yapcaz. Valiz hazırlıyorum şehir dışına cikicaz inşallah.
(3,398 puan) tarafından
Hayırlı yolculuklar cnm
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Günaydın günün güzel geçiyor bende uyandım arkdasim bugün bebek görmeye gelcek dün ütü falan yaptım elbiseleri arda çıkartim akşam ocağı mutfağı falan topladım yıkadım bulaşık makinem bozulmuş birikmesin die yarın makinem gelcek inşallah bende kahvaltı ev işi yemek falan yapcam bebişle ne kadar neyi yetiştircem bakalım  bismillah deyip başlicam☺️☺️
(3,398 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
(1,040 puan) tarafından
Sağol cnm sanda
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Ben cok grc uyandim heralde herkes isi gucu bitirmis :) 

Ben daha hic bisey yapmadim cocuk 9da uyandi sutunu icirdim 1 saat falan yatakta döndük sonra kalktim kahvaltisini koydum altini usutunu degistirdim derken bu saat oldu kahvemi icip 2 battaniyeyi makinaya atcam odalarin camlarini acip havalandircam o arada banyo wc yikicam sonra yemegi koyarim ocaga kac gubdur oldum geberdim temizljk diye zaten yeter daha elimi surmem belki sadece nevresim degistiririm 
(3,398 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benim bugün yemek derdim yok çok şükür
(10,361 puan) tarafından
Ablanlara soyledin mi kahvaltiya mi geliyolar
(3,398 puan) tarafından
Evet cnm şimdi kahvaltı hazırlamaya basliyacagim inşallah
0 oy
(3,720 puan) tarafından
Günaydın canım ♥️ ben geceden topladım evi pek işim yok yemek var bir de banyo çamaşır filan ortalık toplu kızım yeni uyandi bakalım kaç saat dayanacak ev toplu haliyle ☺️
(3,398 puan) tarafından
Yarim saat toplu kalırsa ne ala
(3,720 puan) tarafından
Ay valla öyle ya şuan bekçi gibi başında dolanıyorum boşluk bulduğu an dalar heryere :d
0 oy
(14,187 puan) tarafından

Çocuklar gece sürekli uyandı Kızım 2 de kalktı kek yiyeceği diye kek yedi uyudu oğlum güne kötü başladık :(

Oğlumu uyuttum şimdi kahve içiyorum :)

image

(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(3,190 puan) tarafından

Günaydın canım bende enerjik başladım paramı aldım da bugün :D

(3,398 puan) tarafından
Bol bereketli olsun inşallah cnm güzel günler de harca
(3,190 puan) tarafından
Saol canım bitti bile ya ekmek aldım onun parasıni toplu ödüyorum 1 aylık pazar parası ayırdım bide karta 1500 attım para bitti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
12 cevap 214 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,552 puan) tarafından soruldu

403,371 soru

12,082,548 cevap

36,359 kullanıcı

...