Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar hayırlı cumalar bol bereketli bol kahkaha li gününüz olsun inşallah ♥️ ☺️ uyandimi bebeler
Bu sabah muhteşem bir güne başladım sabah erkenden kalktım eşimi kaldırdım bugün duş günüm değildi ama bi kaçamak yaptık inşallah ay sonuna kadar yeter aparatlarim evimi topladım çamaşır astım makinaya çamaşır attım bulaşık Makinesi ni boşalttım temizleyici ile boş tekrar çalıştırdım kahvaltı hazırlarken boş makina iyi oluyor isi biteni makinaya atıyorum hemen dağılmıyor mutfak nevresimleri degistim bi evimi çekmesi kaldi
Oda sadece oturma odası ni cekicem ablamlar gelsin gitsin evi o zaman komple sil süpür yapıcam
Şimdi keyif çayı saati ✨ ☺️ ♥️
Gunaydın hayırlı cumalar canim.. Benim bugün işim çok. Yarın yola çıkacağız tatil ya bugun perdeleri makınaya atıcam esım asacak aksamustu gelir ancak o zmn atarim. Yemek yapmam lazm, vestiyeri düzenlemem lazm. Söyle bı buzdolabına el atıcam. Evı silip supurup cocukları banyo yaptiricam.en son çanta hazırlarım biter inşallah. Mutlaka daha ekstralar çıkar tabi)) çok işim var unutmamak için yazdım ınankı. Zamanım olursa birde kapıları silerim. Dün detaylı temizlik yaptım. Koltuk halı sildim bı parlasın diye. Bugün bı supurcem oyle
Hayırlı cumalar kız başlık yanlış olmuş heralde maşallah ellerine sağlık ne güzel olmuş günün güzel geçer inşallah.♥️ Benimki annemlerde kalmıştı ben de sabah işleri bitirdim duş aldım gelsin onu da yıkıycam inşallah kış geldi bi değişti ya normalde çabuk hasta olmazdı geçen banyodan sonra hasta oldu bugün de korkuyorum inşallah olmaz
Çocuklar gece sürekli uyandı Kızım 2 de kalktı kek yiyeceği diye kek yedi uyudu oğlum güne kötü başladık
Oğlumu uyuttum şimdi kahve içiyorum
Günaydın canım bende enerjik başladım paramı aldım da bugün
1,493,639 soru
24,403,561 cevap
350,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın