+1 oy
168 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (4,272 puan) tarafından
Kızlar bir iki seferdir cinsel ilişki sonrası ve esnasında inanılmaz bir kasık ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum böyle sızlıyor bı güzel. İdrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir mi afedersiniz akşam ilişki oldu geceden beri bulantidan ağrıdan duramıyorum doktora da gidemedim bugün çok doluydu doktorum

. 4 ay önce de açık miyom ameliyatı oldum acaba ona bağlı bı şey mi diye de düşündüm sormak istedim başına gelen var mı ??

6 Cevaplar

0 oy
(2,589 puan) tarafından
Hiç bir bilgim yok canım ama en kısa zamanda git doktora eminim en iyi cevabı o verecektir sana geçmiş olsun 
(4,272 puan) tarafından
Çok sağol canım bugün baktım randevu çok doluydu sabah erken de gidemedim çocuğu bırakacak kimsem yok uyuyor pazartesi annemi cagircam gitcem daha da duramazsam öğleden sonra gider rica ederim sağolsun öyle yardımcı oluyor gittim mi pazartesi ye kalır sonuç ama kafam rahat olur en azından
-Reklam-
0 oy
(2,596 puan) tarafından

"Sızlıyor bi güzel" çok sevimli :) Sebebini bilmiyorum ama postun üste çıksın <3

(4,272 puan) tarafından
Haha ya güldürdün beni deli :D ♥️♥️

Teşekkür ederim ♥️

Çok kötüyüm uyku tutmuyor :((
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu ??
0 oy
tarafından
Post yukari çık 
(4,272 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Post çıksın bilgim yok tatlım
(4,272 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(59 puan) tarafından
Mutlaka Dr unuzla görüşün. Miyomlar bazen yeniden olusuyorlar ender olsa da kötü huylu olma ihtimalleri var. Dört ay yeni bir oluşum için çok erken. Başka bir kadın hastalıkları sorunu yaşıyor olabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
+1 oy
5 cevap 116 göst.

409,936 soru

12,325,514 cevap