0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,790 puan) tarafından
Bilginiz var mı acaba. Doğum paketi de olabilir. Sadece doğum da olabilir. Muayene filan nasıl fiyatta ( sezaryen olacak bu arada)

4 Cevaplar

0 oy
(525 puan) tarafından
Akedemimiyi ara orası çok güzel orda dogrdum en uygun anıt hastanesi ben iki yıl olcak 20bindi
(1,790 puan) tarafından
Benimde ilk doğumum akademiydi canım Tülin hanimdi asiri memnundum ama kendisi şuan poliklinik açtı ve çok pahalı istiyor. Siz kimde dogum yaptınız acaba şuan en iyi doktor kimdir ki. Aklımda biraz yine akademi var gibi açıkçası
(525 puan) tarafından
Fetiye. Şahin cnm benim doktorum çok iyi bı doktor durumunu anlatınca indirim bile yaptiriyo
-Reklam-
0 oy
(4,762 puan) tarafından
Akademi meram hastanesinde 2 sene önce 7 bine doğurdum, çokta güzel ilgilendiler
(1,790 puan) tarafından
5 yıl önce akademide doğum yaptım canım Tülin hanımda aşırı çok memnundum Allah razı oldun kendisinden. Ama şuan poliklinik açmış ve muayene ücreti çok pahalı +doğum başka hastanede gerçekleştiriyor. Yine akademi istiyor gibiyim sanki ama başka en iyi doktor kimdir bı Alanur duydum ama hiç gitmedim bilmiyorum da
(4,762 puan) tarafından
Bende 2 sene önce Tülin hocaya başlamıştım, sonra ben 7 aylıken hastaneden ayrıldı. Aslında kliniğine gitmeyi düşünüyordum ama bir kere ulaşamayınca eşim sinirlendi, Berna hocaya geçtim aynı hastanede. Gerçekten çok memnun kaldım, çok ilgili bir doktor. İkinciyi bir gün istersem onda da Berna hocaya gitmeyi düşünüyorum
(1,790 puan) tarafından
Sert mizaçlı mi ,guleryuzli mu nasıl canım o. Tülin hanım ile kıyaslama yapınca. 1 kere kendisine gitmiştim kese gorundugunde ama nasıl biri hiç bilememiştim
(4,762 puan) tarafından
Gayet ilgili, ben keşke en baştan Berna hocaya gitseydim dedim
0 oy
tarafından
Anıt hastanesi 20 25 bin arasi değişiyor sezeryan 4 ay önce doğurdum memnun kaldım 
(1,790 puan) tarafından
Kime gitmiştin acaba orada canım. Doğum paketi varmiydi birde
tarafından
Ben Ahmet Başarana takipliydim normal istiyordum bebeğimin boynunda kordon vardi damarlarda direnc acil sezeryana alindim Basaran klinikte anit hastanesi ile anlasmaliymis ondan dokayi orada dogurdum canim
Yok dogum pakedi falan degildi normal tek gece kalış refaketci bi tane yeme icme ebe hemsire emzirme destegi verdi ful ilgilendi oyle
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Ben 2019 da medova Hastanesi'nde Güler hanımda doğum yaptım çok memnundum 

Şimdi ücretler ne kadar bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 255 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 322 göst.
2 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,981 puan) tarafından soruldu