0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar bı sorum olacak bebek emzirmek erken doğumu tetikliyor mu bilginiz varmı doguma kadar emziren yada emziren yakınlarınız varmı erken mi.dogum yaptılar yoksa zamanında mi

3 Cevaplar

0 oy
(5,749 puan) tarafından
Valla eltim emzirdi hicde erken dogurmadi. Doğuma kadar emzirdi iki kızının arası 22 ay. Yani 13 ayllik iken hamile kalmıştı.
(963 puan) tarafından
Bazen hamilelikte süt gelmesi erken doğumu tetikliyor diyorlar benimde ocağın baş haftası doğumum olacak Allah'ın izniyle ondan merak ettim ama ben doğuma 2 hafta kala kesicem sütten
(5,749 puan) tarafından
O erken doğum riskin varsa canım. Öyle birşey yoksa sıkıntı olmuyor. Hatta kız kardeşim oğluna hamile olduğunu 6 aylık iken öğrendi. Ozamana kadar kızını emzirdi. Doğumdan sonrada oğlu ile kızını aynı anda emziriyordu;)))
(963 puan) tarafından
Bende hamileligimi 23 hafta da öğrendim erken doğum riskim yok çok şükür sütü yettimi ikisine beraber maşallah yoksa mama da ekstra dan kullaniyormuydu
(5,749 puan) tarafından
Mama kullanmadı. Oğlu 6 ay emdi bıraktı ek gıdaya geçti. Ama kızı devam etti emmeye.
(7,737 puan) tarafından
6 ay kardeşin hiç mi anlamamış kız :) öğrendiğinde nasıl tepki verdi acaba
(5,749 puan) tarafından
Anlamamış çünkü hiç haraket etmemiş. Birde kardeşim kanser hastası ilaçlardan adet olmuyorum sanmış.
(7,737 puan) tarafından
Anladım canım rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasin
-Reklam-
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Yani eğer bebeğin erken doğum riski yoksa doktor kontrollerinde böyle bişey denmemişse sorun olacağını sanmıyorum benim ablam da son haftasına kadar emzirdi iki bebeği de sağlıklı çok şükür erken doğum da olmadı ama siz bunu doktorunuzla geniş çaplı bir konuşun eğer bir riskiniz yoksa bebeğinizi dilediğiniz gibi emzirin 
(963 puan) tarafından
Konuştum emzirebilirmiyim diye sakınca yok emzir dedi ablanizin sütü bozulmadi yani emzirirken ben de sonn iki haftaya kadar emzirmeyi düşünüyorum şuan 31+3 haftalık olduk
(1,617 puan) tarafından
Yok. Bozulmadı yani zaten süt canlı bir yapı bebeğin ihtiyacına göre tadı rengi değişiyor ama yani yeğenim seve seve lıkır lıkır içiyordu bir sorun yaşamadı ablam
0 oy
(961 puan) tarafından
Nerdeyse 6 aylık oldum hâlâ emziriyorum doktorum kesme hiç öbür çocuk doğduğunda da sütün olsun hem dedi doğuma gidene kadar emziricem Allah nasip ederse gebelik sonunda sütünü sapanlar var doğunca hemen vermek için öyle herkeste olacak iş değil meme başı uyarısının doğum başlatması korkmayın emzirme danışmanları bile doğuma bir kaç hafta kala sağın kolostrum insin diyor:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 127 göst.
8 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,907 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...