+1 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Çocuk istemiyoruz ikimizde geçen ay adetim gecikti zaten dikkat ediyor o da bende geri cekme ile prezervatif kullanıyoruz bir buçuk yaşında bebeğim var eşime dedim kafa rahatlığı için iğne vurulacam spiral alltan muayene korkumdan olamiyorum ve fobim oluştu rahme yerleştirme vs düşününce daha önce 3 aylik vuruldum hergun leke geldi hemşire şimdi 1 aylık yapalım dedi eşim istemiyor zararlı diye siz olsanız gizlice yaptırır misiniz 

12 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
hap kullansan nasıl olur ki
(80 puan) tarafından
Sende o mu var memnun kaldınız mı
(5,672 puan) tarafından
yok ben baglattim . kilo aldiracak hicbir sey kullanmam. en temizi iki ci vvktan sonra baglattim ben
(3,199 puan) tarafından
Canım bende bağlatmak istedim sezaryen doğum sonrası
Özelde yaptım doğumu ama doktorumuz yaşın genç diye itiraz etti şaka gibi
Ben istiyorum dedim hocam dedim
Başka doktora git dedi
Bu arada yaşım 28
(5,672 puan) tarafından
34 du ben ikinciyi dogurunca. 30 sinrasi bagliyoruz dedi etik olarak oyle uygun buluyoruz dedi. aslinda 18 yas uzeri yasal olarak baglanir ama biz tercih etmiyoruz dedi. dr insiyatifinde. baska dr belki baglar dedigi gibi yasal ama doktorun tercihi.
(3,199 puan) tarafından
Aynen öyle canım
Doğrudur
Sonra pişman olanlar çok oluyormuş
-Reklam-
0 oy
(5,672 puan) tarafından

aklin varsa evet.:) 

(80 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım inan çok zor ben tek başıma bir kadınım kimsem yok çevremde ailem uzakta burda onun akrabaları falan var ama kimseden fayda yok
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bence gizliden korun çünkü çocuk ciden bakmak zor esin yardım etmiyorsa sorumluluk annedeyse korun 
(80 puan) tarafından
O benim vücuduma kötü birşey olmasın diye şey yapıyor anlamıyor oncekinde hergun leke oldu
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yani bu seni ilgilendiren bir şey senin bedenin sonuçta. Danışmana bile gerek yok.
(80 puan) tarafından
Sonra beni dinlemiyorsun diyor ama ben zaten iyiliğim için istiyorum onu
0 oy
(47 puan) tarafından
3 sene sizin dediğiniz gibi korumdukextra birşey kullanmadım da yaptırmadım da. Dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz sen istedigin kadar korun yazıldıktan hamileleik. Ablam 5 sene hapla korundu . Spiral kayıyor vs coo duydum taktırıp kalan 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Oğlum aralıkta 3 yaşına girecek prezervatifle korunuyoruz bi sorun yaşamadık 1 kere prezervatif yırtıkmş diye aklımız çıkmıştı ondan sonra kontrol edip kullanmaya başladık. Şu konuda haklı aylık iğneler gerçekten çok sağlıklı değil prezervatif kullanıyorsanız ekstra iğneye gerek yok bence 
(80 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(269 puan) tarafından
Prezervatif ve geri çekilme birlikte, doğru kullanıldığında fazlasıyla yeterli zaten. Bence eşin haklı cidden zararlı. 
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Spiral taktir canim ,korkulacak bisey yok. 

İgne yan etki yapmis belli ki hormon zaten. 
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Valla ben 7 aydır hapla gizli korunuyorum. Her ay korkmaktansa tedbir iyidir. 
0 oy
(16,556 puan) tarafından
O zaman bildiğiniz yoldan devam ben başlıkta hiç korunmayı istemiyor sandım ama iğneler kilo aldırıyor diyorlar ( benim bilgim yok ) ama hormon dengesini bozuyor diye cesaret edemedim ben spiral kullandım bir süre bir sürede prezervatifle devam şimdi olursa diye ikinciyi istiyoruz o yüzden korunma yöntemi yok 
(80 puan) tarafından
Yok eşim prezervatif kullanmak istiyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Hap kullan canım 
0 oy
(236 puan) tarafından
Valla kuzu 5 yıldır hap kullanıyorum mıssss kafa rahat. Zaten bı ay kullansan alısırsım gece yatağa girmeden önce yut gıtsın. Ama benım koca da üçüncüyü istiyor ıkı üç yıl sonra hıc yapamazsım diyor ben istemiyorum geçen ay zorla aldım hapı
(80 puan) tarafından
Hap hangisi canım ek yönteme gerek var mı ayni saatte mi arıyorsun biraz bahsetsen :)
(236 puan) tarafından
Mıcrogynon alıyırum canın yanı ben akşam saat 9 10 gibi alırım eğer o akşam unutursam almayı. Ertesi gün aklıma gelince alırım hemen sabah veya öğlen ama akşama doğru aklima gelmişse almam artık çünkü o günün hapınım vaktı yaklasmıstır... . Gece yatağa gırmeden alıyorum ilk ay aynı saatlerde almaya  ozen gösterdim ıkıncı ayda yerine oturdu artık hıc unutmadım yanı..

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
14 cevap 296 göst.
0 oy
14 cevap 354 göst.
24 Ocak 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,387 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,520 cevap