0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bulasik mkinesi iç kısmı böyle ıslak kalan varmı normLmi yeni aldık daha bilemedim napsam

3 Cevaplar

0 oy
(6,947 puan) tarafından
aralik birak kurusun. makina bitince. bilac dk aralik kalsin kapak kurusun ic.plastik mazeme atiyorsan icine saklama kabi falan tam kurutmaz
(2,695 puan) tarafından
Konudan alakasız ama . Gebelik bölümünde biri bağlattığı halde hamile kalmış . Aklıma sen geldin :)))). Dikkatli ol
tarafından
Yok canım ben hiç plastik, tencere falan atmam eski makine yapmiyodu bu yapınca dedim normalmiki
(6,947 puan) tarafından
aman allah muhafaza:))) ben  beni baglarken sey dedim hocam kordugum yap gerekiyosa rahimi sök at bana lazim degil rahim mahim:)) o da hem bagladi hem anlatti. kimi dr tuprele giden yola dikis atiyormus sadece. baglamak icin. vucut bunu zamanla acabiliyormus.  diger yontem tup yolunu kesip sonra yakip yapistirip dikiliyormus. yani bana ole dedi benim kapasitemde anlatti:) tibbi olarak nedir bilemem tabiki. dedimi eger bu halde hamile kalirsam muvarek secilmis bir cocuktur allahin isine karisma derim sesim yerinde olsam o derece mucize bebek olur dedi. ama ben yinede korkuyorum tabi adet gecikse  bir gun falan yuregim agzimda bekliyorum:) yada gecikmese bile adet gunumde korkuyla bekliyorum ins olurum diye:)
(2,695 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum :)))
-Reklam-
0 oy
(2,695 puan) tarafından

Geçen yılda ben aldım yazlığa.3 lü olarak aldım diye böyle sallamasyon oldu sanmıştım. Aynı sorun bende de var. Çok ıslak. Beko marka. Seninki n acaba? Biraz daha dene olmadı servisi ararsın. Benimde eşim arayacak ama nerdee :)

tarafından
Biz Altus aldık eşimin yüzünden yoksa bende Beko alalım demiştim olmadi servis caricaz artik
(2,695 puan) tarafından
Beko da aynı sorun. Ama senin bulaşıklar ıslak değilmiş ,çok takılma bence. Dediğim gibi olmadı servis çağırırsın
tarafından
Aynen bulasiklarda yok sagolasin
0 oy
(252 puan) tarafından
Önceki makinamizda altus markaydi hiç böyle olmamıştı sonra bozuldu gitti şimdi 2.el arcelik aldık 6 ay falan oldu baya güzel yiyo hiç sorun yaşamadık çok şükür plastik tahta ne varsa yıkıyorum 
tarafından
Ya bulaşıklar ıslak cikmiyo ama iç kısmı böyle kalmış şaşırdım doğrusu bende
(252 puan) tarafından
Sıfır ise baktırin bence ama 2.else temiz güzel kuru yikiyosa bisey olmaz nolcak ki
tarafından
Sıfır canım daha 2 günlük bidaha tekrarlarsa servis çağırırım artık

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 302 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 301 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 159 göst.
+1 oy