0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herşeyden bir bıkmış lik 

Tahammül suzluk  

Biri bisi yaptı diyelim 

Lafıni verene kadar rahatliyamiyom 

Yazmaya bile vanim istemiyor 

En ufak şeyde sinirleniyorum 

Herşey üzerime geliyor nefes alamıyorum şanki birşeyler beni boğuyor 

Defalarca kendimi ağlarken buldum 

Çok zor şeyler yaşadım altında bunlar mı yatıyor?

Çok sabırlı naif bir insandım 

Böyle değildim herşeyi içime atardim 

İnsanları kirmazdim beni kirani dahi kirmazdim güler geçerdim önceki beni istiyorum aynaya baktığımda değiştigimi fark ediyorum 

Kimseye saygım güvenim yok 

Allah rızası için ne derseniz yaparım beni bu durumdan çıkarın bacılar 

Çabalıyorum olmuyor yüzüm hiç gülmüyor Muş eşim öyle diyor adam peşimde dolanıyor bir dediğimi iki etmez elhamdülillah 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykum var uyuyamıyorum başım sürekli ağrıyor 
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Neden önceki seni istiyorsun seni daha çok kırsınlar diye mı kafanın üstüme oturup kırbaclasınlar diye mı seni üzene yapıstır cevabını  senı kıranla görüşme sana ıyı gelmeyenle buluşma neden yanı senı kırmalarına müsade etmeyı istiyorsun... Hak edene hakettiği gibi davran bende eskıden senın gibiydin acaba lafıma kırıldımı üzüldü mu dıye dusunmeden etmezdım tartışma mı oldu haklı olsam bıle ayağına gider ben özür dilerim ş.a.lak kafam ne diye yapmısım bu eziyeti kendime. Şimdi missss kım ne hakedıyorsa öyleyim ve hayatımdam çok ınsan çıkardım bu yüzme bana o kadar iyi geldi kı anlatamam 
tarafından
Öyle değil canım demek istediğim kuzum yüzüm gülüyordu artık öyle değilim
(420 puan) tarafından
Bu hayatındakı kötü ınsanların emerjısındenve hayatını istediğin gibi yasamamandan kaynaklı
tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Maşallah madem eşinle aranız iyi ben kalıcı fayda sağlayan kısmı önereceğim doktorluk bir durum mu bilemem. Rabbimiz Ona dönmemiz için bazen sancılı bir sürece sokar ki Hakkı hatırlayalım diye. Neler yaptığını bilmiyorum ama istikrarlı şekilde namaz kılmak Rabbimizi daha iyi tanıyıp kul ve Yaradan ilişkisini sağlamlaştırmak kutsal kitabımızı şifa niyetine okumak ve öğrenip anlamak. Bol bol şükretmek farkında olmak için akşam oturup bugün şükredeceğim neler vardı diye yazıp şükretmek. Rabbimizin bizi neden yarattığını öğrenmek ahiret hayatını nasıl yaşamamız gerektiğini öğrenmek ve ona göre yaşamak. Kendin Dinin ailen dışında kimsenin önemi olmadığını da anlayacaksın. 

İnan öğrenip farkındalık kazandıkça bambaşka bir insan oluyorsun. Hiç üzülmeyecek miyiz üzüleceğiz tabi ki ama hep diyorum Rabbim bana bu hayatı mutsuz olmam için vermedi ve imtihansız bir hayat yok. Bir taraf güldürüyorsa bir taraf ağlatacak. Yani herkesten beklentimizi azalttığımız gibi hayatta da mükemmellik beklememeliyiz. Rabbim tez vakitte inşirah ferahlığı versin inşallah canım ❤️
tarafından
Rica ederim canım.. kararlıyım her seyi ogrenicem dinimize ait inşallah
tarafından
Hadi inşallah az az da olsa devam et bırakma. Üç aylar da yaklaşıyor özel zikirleri var inşallah o zaman paylaşırım hep beraber yaparıız
tarafından
İnşallah canım..bu uygulamada da din hakkinda mevzular görünce seviniyorum,♥️
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
tarafından
Topluluk olunca çok güzel oluyor da işte imkan yok canım bende seviniyorum burda dini şeyler konuşunca

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 85 göst.
+3 oy
5 cevap 376 göst.
0 oy
3 cevap 210 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 458 göst.

Kategoriler

1,491,980 soru