0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (1,878 puan) tarafından
Ya da ben mi bulamadım ya. Böyle  çok güzel fanus içinde bebek tasarım çiçekleri olurdu. Hastaneye göndermek için bakıyorum. Ama yok. Bebek ürünleri olarak sadece hediyelik eşya cikiyor

2 Cevaplar

0 oy
(1,922 puan) tarafından
Var var bebekli teraryumlar var canım sen bulamamışsın
(1,878 puan) tarafından
Valla sabahtan beri bakıyorum bulamıyorum ya
(1,922 puan) tarafından
Dur birde ben bakayım
(1,922 puan) tarafından
Evet teraryum var ama içinde bebek olanları yok benim dogumumda hastanenin yanında çiçekçi vardı ordan yaptırdılar gelenler veya alanlar çiçek sepetinde vardı önceden çünkü ben geçen yıl ekim ayında arkadaşıma gönderdim hastaneye doğum yapmıştı şuan kaldırmışlar nedense
(1,878 puan) tarafından
Çok şaşırdım ya. Ailem de yanında olamiycaz hastaneye gönderelim dediler bakıyorum bakıyorum yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Teraryum mu diyorsunuz bnde kendi kendimi hediye etmek istiyorum bakıyorum çiçek sepetine dediğiniz gibi yok konumdan dolayı mıdır dedim de başka şehirde de baktım annemlere girecektim siparişi yine yok hepsi burada gibi yerlerde var ama kırık gelir muhtemelen güvenemedim
(1,878 puan) tarafından
Ailem hastaneye yollayacaklar. Bak bize linki gönder dediler. 1 saat oldu bakıyorum. Hiç böyle bebek figürlü gösterişli güzel bir çiçek yok. Yani yenidogan çiçeği yok. Normal cicek koymuşlar ya
tarafından
Evet eskiden elma armut şeklinde kocaman teraryumlar vardı bnde de aşk bahçesi teraryumu vardı çok sevdiğim için almak istiyorum dediğiniz gibi çiçek sepetinde bulamıyorum bnde. çiçek sepeti olunca aynı gün kendi elleriyle getiriyolr sapasağlam geliyo bulursanız banada deyin lütfen
(1,878 puan) tarafından
Yokki.  Yani artık normal cicek gönderecekler mecbur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
18 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 262 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde asminim09 (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,262 soru

23,690,856 cevap

310,937 kullanıcı