0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar bundan kullanan varmı ana kucağınin ici için almak istiyorum 

Bebek Arabasındada kullanılır diye düşünüyorum 

Cevap yazamazsam kusura bakmayın birazdan cevapları okurum 

image

13 Cevaplar

0 oy
(3,462 puan) tarafından
Ana kucağında tam buna benzer kullaniyorum..cok rahat..sert geliyor onsuz ana kucaginin ici rahat olmuyor ..cok iyi canim 
(3,398 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(10,375 puan) tarafından
Bende almistim buna benzer bisey alttan ustten citcitli ortasi fermoarli kapat kundak ac battaniye oluyo dogumun hangi aya geliyo o önemli bunlarin ici elyafli oluyo benim oglan nisands dogdu mayis haziran gibi kontrollere giderken daha kucuk diye onunla gotururdum ana kucaginda saglik ocagindaki ebe bunu kullanma elyaf hasta eder dedi 
(3,398 puan) tarafından
Aralığın baslari dogumum
(3,398 puan) tarafından
Tam soğuklara denk geliyor
(10,375 puan) tarafından
Al gitsin o zaman belki ic yunludur belli olmaz benim zamanimda farkliydi
0 oy
(4,062 puan) tarafından
Buna benzer bende kullandım Eylül'de yapmıştım doğumu sürekli markete hastaneye falan gitmem gerekiyordu kundak battaniye sarıp bebek arabasına katıyordum çok rahat oluyordu çocuk üşümüyordu
(3,398 puan) tarafından
Benimde Aralık ayında soğuklara denk geliyor bende niyetlendim
(4,062 puan) tarafından
Hayırlı olsun şimdiden ❣️
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Benim bu değil de buna benzer var yandan fermuarlı askılı ben çok memnun kalmıştım. Arkadaşım hediye getirmişti Almanya'dan ona da hediye gelmişti:-)

İkizler çok kullanmmadım ama bunda inş daha fazla kullanırım:-)
(3,398 puan) tarafından
Güzel günlerde eskitin inşallah bende istiyorum
0 oy
(6,023 puan) tarafından
Aynısı pembe var benim de çokta işime yaradı bence al canım 
(3,398 puan) tarafından
Alicam cnm bu renklerde alicam bende bebeğim büyüyünce başkasınında işine yarasın
0 oy
(122,357 puan) tarafından
bak bu ise yarar bisi busu al bemce
(3,398 puan) tarafından
Alicam sevda
0 oy
(353 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bende de var bayağı kullandım hatta. Çok kullanışlı, sadece düğmeli değil de zincirli olması daha pratik oluyor.  

(3,398 puan) tarafından
Zincirli nasıl oluyor resim atarmisin
(353 puan) tarafından
Resimdekine benzer benimki.
0 oy
(13,081 puan) tarafından

Bundan değil ama bi benzeri var çok güzel oluyor kullanması özellikle ilk doğunca hastane postane banyo işlerinde. Kaldırdım koydum kızımın ceyizine  :)

(3,398 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm bende istiyorum
0 oy
(1,042 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geçen buna benzer viarda gördüm ayakları vardı yanlar badanye gibi bide şabka arbada kullanmaya çok iyi civlide buna benzer vardı eşim tulum aldı   daha tulum alldik buda Güzel miş ići tüylü 
(3,398 puan) tarafından
Tulumun resmini yükleme şansın var mi
0 oy
(2,482 puan) tarafından

image

bende bundan var bebek arabasında filan çok iyi oluyor
(2,482 puan) tarafından
Kışın dışarda parka filan gidince buna koyardım üşümezdi hiç
(3,398 puan) tarafından
Ben kızımda battaniye sini yapmıştım kızım vefat edince sakladım oğluma kullandım kaldırmıştım şimdi doğacak oğluma çıkardım nasıp olursa yine kullanicam

Yapılış videosu nu bulursan burdan benimle paylaşirmisin
(2,482 puan) tarafından
https://youtu.be/ZHMDObT5zW0?si=aKX4kHNJO5bwIe68  içine astarı terziler dikemiyor ben astarsız kullanıyorum :)
(3,398 puan) tarafından
Astarı ablama yaptırırım pike saran yerler yapar anca cnm terzi işi değil o

Çok teşekkür ederim
(2,482 puan) tarafından
Güvendiğin yere ver :) bende pikeciye verdim terzi dikemem deyince parçaladı tekrar ördüm maalesef yeniden ip alıp
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Astronot tulum daha iyi olmaz mı daha rahat kucaklarsiniz hem kucaginizdada üşümez dışarda 
(3,398 puan) tarafından
Abisinin tulumu var cnm onu kullanirim böylede birşey almak istiyorum
0 oy
(1,042 puan) tarafından

image

bak bu tulum şimşme olanı dün dışarı çıktık giydirdim çok sıcak daha yatirtmadım onala diğerinde yatirtyorum kızım çok çabuk terliyor saçalri su 2 tanede tüylü aldım normal havalrda dışarı ciakrken giydiryom 

(3,398 puan) tarafından
Bu tarz var cnm oğlumda kullandim sakladım bunada nasıp se kullanicam ama ben değişik şeyler istiyorum bunda son numara bida olmaz içimde kalmasın istiyorum
(1,042 puan) tarafından
He anladım cnm benim geçen viarda gördüm çok güzeldi içi attığım o büyük tulum içi gibi şekli senin atığın şekli üstü kaygan ayaklli dışarda arabasında kulanmaya çok iyi değişik hoştu civilide benzeri vardı
0 oy
(1,042 puan) tarafından

image

sabakli olanala şisme montu civiliden aldım diğeriyle yatırma İnce tulumuda pazarda aldım çok güzeller 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.
8 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2erkekkannesiii (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 106 göst.
17 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (115 puan) tarafından soruldu

403,388 soru

12,083,802 cevap

36,364 kullanıcı

...