0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

image

british short hair kedim 

imagebir rainbow ve bir sari kanaryam

imagebir japanes ve bir jumbom

imageiki albino anaç kuşum 

imageiki albino henuz yeme düşmemiş yavrularim

image160 tane cins (brahma fizan cin ayem cemani ve sultan tavugu yumurtasi) son 6 gun kaldi cikmalarina 

imagebir beta balığım 

image12 tane bebek lepites balığım 

imageuc anne lepites bir tetra üç moni baligim dogum yapicak onlar doğum tanklarinda digerleri uc vatos iki çöpçü balığım iki erkek lepites iki erkek moni baligim var sizde neler varr ❤️

28 Cevaplar

+2 oy
(122,493 puan) tarafından

bende kocami besliyom iste :woot:

kiz esros senin bana teeee eskilerden civciv sozun vardi ❤️ver hadi 2 tane
belcikadayim almanyaya 2 saat kiz anan annanen vatandassa sen direk vatandassin basvur konsolosluga al kimligini hemen
(5,705 puan) tarafından
icimdeki tek hay.van sevgisi eski sevgilime karsiydi o da bitti yazmaya gelmistim oysaki:))
(5,705 puan) tarafından
bu muazzam bilgiyi neden buzamana kadar saklamislar senden. bacim bu yasina kadar turkiyede surunecegine gt Alamanyaya :) hayatini yaşa:)
vatamdasligini kimligini alinca surec biraz sıkımtili olur ama olur gelir mutlaka bi raz zaman alsada
(66 puan) tarafından
Evet onlarin vatandaslikdan daha vok kimligi var doğum yerleri var alicam insAllah cocuklarimi devlet yoluyla alamiyorsam baska yollara basvurcam :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Oh oh maşallah <3 Güzeller güzeli bi muhabbet kuşum vardı Olaf'ım 2 hafta oldu öldü çok üzüldüm postunu görünce bir sevindim :) birde japon balığım var eşi öldü kendisi duruyor şuan sadece balığım var ;)

(66 puan) tarafından
Bi balik daha al canim japon baliklari degilde lepites baliklari her ay doguruyor :)) eglenceli oluyo
0 oy
(3,593 puan) tarafından

Maşallah hayvanat bahçesi gibi ben ecin içinde bakmaya karşıyım 

(66 puan) tarafından
Evin icinde beslemekde bisey yokki kaynanam istemiyordu ben gizli sokdum pencereden simdi o yavru muhabbet kuslarini kendisi alip alip seviyo
(3,593 puan) tarafından
Doğru yoktur ama ben sevmiyorum evde çocuğum var tüyü var tozu var azına kaçar  filan gerek yok
0 oy
(10,528 puan) tarafından
Bacim hayvanlar sizden kalabalik onlar sizi bedliyo olmasin o kedi ne oyle kocaman :)
(66 puan) tarafından
Kedi degil o tosuncuk biz ona kedi denilmesine karsiyiz yoksa normal kedilere hakaret etmis oluyoruz masallahi var 7 kilo :D
(10,528 puan) tarafından
MasaAllah nasil buyuttunuz o kadar benden iyi beslenmis :)
(66 puan) tarafından
Kısır oldugu icin ye ic yat yapuyor ve cok tuhaf bi kedi farelerden ve kuslardan korkuyor kaciyor
(10,528 puan) tarafından
Ahahahah
0 oy
(699 puan) tarafından

Kedi dışında hepsi çok şirin:))<3

(66 puan) tarafından
Niye incirin nesi var :(
(699 puan) tarafından
İncir çok tatlış da  benim kedi fobim var hiç hoşlanmam kedilerden o yüzden:))
(66 puan) tarafından
Bunu diyipde sonrasinda kendi evladi gibi bakanlar var :))
(699 puan) tarafından
:) korkmaktansa öyle olmasını isterdim ama benim için çok zor benim korkum panik atak ağlama krizi aşırı sinir tepkileriyle sonuçlanıyor :)
0 oy
(6,097 puan) tarafından

image

aha bunlar var . Yeni aldık 
(6,097 puan) tarafından
Anliyosun bu işleri galiba.
(66 puan) tarafından
Evet yumurtlar cunki kanatlari düşmüş yani kameradan tam belli oluyor karnida şiş veterinerlik belgem var canim tavuk çiftliğinde calisiyordum
(6,097 puan) tarafından
Yaa öylemi.  Bizdede tavuk var seviyorum hayvanları.
(66 puan) tarafından
Bizimde olmak uzere iste az kaldi
(6,097 puan) tarafından
Hadi hayırlısı.
0 oy
(3,847 puan) tarafından

Maşallah ne her türden var :) 

image

Bizim bir pırpırımız var

(66 puan) tarafından
Yaaa guzel bi british ogluma alayim dicemde biz kisiriz :D
tarafından
Neden bu kadar asabi bakıyor:)
(3,847 puan) tarafından
Biz daha kısır değiliz küçük bizimkisi bir de kızgınlık filan derken daha yapamadık :)
Nuremir bilmiyorum hiç gülmüyor biraz memnuyetsiz bizimkisi :d
(66 puan) tarafından
Bizimkide daha 1 yasina yeni girdi ama malesef ki barinakda dogmus sanirim hemen kisirlastirmislar
(3,847 puan) tarafından
Aslında daha rahat ediyorlar ev ortamında bizimkisi mesela kızgınlığı giriyor ya sürekli istiyor yani öyle evde durması da onun için pek iyi olmuyor kızgınlık bitince bizde yaptircaz bir aksilik olmazsa
0 oy
(318 puan) tarafından

Kopegimiz var, Kangal cinsi, ancak evde degil bahcede besliyoruz. Evimizin hemen onu kendimize ait bir bahcemiz var orda kulubesi.

Bu da diger oglum Toprak :D

image

(66 puan) tarafından
Benimde iki pekinez bi ferrier kopegim var ama annemde kaynanam ona kesinlikle izin vermiyo bende evimiz bitirince getiemeyi dusunuyorum
0 oy
(412 puan) tarafından

image

bizimde iki kuşumuz var maşallah sizde baya var zor olmuyor mu
(412 puan) tarafından
Anladm cnm sağol
(388 puan) tarafından
Rica ederim canım kuşlara el surmediguniz sürece bir sorun olmaz inşallah tüyü kadar yavulari olsun :)
(412 puan) tarafından
El sürmuyoruz bakalim inşallah olur
(388 puan) tarafından
Olur olur canım inşallah merak etme
(412 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Kix hepsinin isimlerini aklında tutabiliyon ki 
(66 puan) tarafından
Hic birine isim koymadim cinslerine gore cagiriyorum
0 oy
(726 puan) tarafından
Barınaklara gidip hasta hayvanları alıp sahiplenmek tedavi etmek asıl ****** severlik budur.. Gidip petshop tan veya sokaktan sağlam bi hayvanı özgürlüğünden etmek bana göre vicdansızlık. Güzel ve sağlam ****** bakmak kolay asıl gözü olmayan ayağı olmayan ****** beslemek iş. Size göre bişi demiyorum benim fikrim bu sadece
(66 puan) tarafından
İnciri diyorsan o zaten barinakda alinan bi anne kedinin oğlu:))
(726 puan) tarafından
Maşallah arkadaşım hayvanlarını görmedim bile genel olarak söylüyorum akıllı bıdık...
(66 puan) tarafından
Anladim canm senin kac kedin yada kopegin var
(388 puan) tarafından
Yemin ederim sesli güldüm bana barinaktan topal bir japones varsa daha fazlada olur yani 20-30 tane kadar bide Lepistes alayım bir akvaryum dolusu ağır engelli olsada farketmez Lepistes nasılsa canlı doğum yapiyo anne vefat ederse yerini birsuru yavru alır :)
(726 puan) tarafından
Eğer birgün ****** beslersem barınaktan alırım.
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Balık ve kuşları ben besleyemem ya dilinden anlamıyorum. Çok zengin biri olsaydım ve çok korunaklı evim olsaydı besleyeceklerim kesinlikle bu tarz hay-vanlar olmazdı. Şuan evimde herhangibi bir hay-van yok ama olsun isterdim. bal pitonu, sakallı ejder iguana tarzı sürüngenleri çok isterdim beslemeyi. Çok seviyorum. Onun harici kedi köpekleride severim isterdim yani beslemeyi.
(1,874 puan) tarafından
Şartlar gerektiriyor çünkü öğrenmeyi :)
(66 puan) tarafından
Ama cook eglenfeli tavsiye ederim
(1,874 puan) tarafından
Balığım vardı ama malesef doğumdan sonra esim yüzünden öldü şok geçirerek :(
Ondan sonra ****** almadım eve çok üzüyor bu tarz şeyler beni.. aslında ağır bir ****** severim.
(66 puan) tarafından
Benimde tam uc tane baligim öldü o sekilde bi tanesi de sabah öldü hepside hamileymis doguramamis bende fark etmedim ve öldü ama pes etmek yok doganin kanunu yaşamak doğurmak ölmek
(1,874 puan) tarafından
Öyle ama bir süre daha beslemem kedi bulursam bitane düşünebilirim ama yavru kedi :)
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Sadece muhabbet kuşumuz var
(66 puan) tarafından
Onu iki yapsaniz benim gibi olur eviniz :Dd
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Ayy asla uğraşamam. 1 tane balık var o da kızım çok istedi bende biraz sorumluluk duygusu gelişsin yemiyle falan ilgilensin diye aldım. Kim uğraşacak bu kadar hayvanla :D
(66 puan) tarafından
Valla ben sabah kalkip ozenle ilgileniyorum
0 oy
(388 puan) tarafından
Çok güzel ya maşallahhh
(66 puan) tarafından
Tesekur ederiz
0 oy
(1,914 puan) tarafından

Maşallah  hepsi çok tatlı güzel :)

image Bir tanecik bu yavru var  herzam  ele gelmez yabani  çok çok nadir geldiği andan :D

(66 puan) tarafından
Ama olsun geliyor benim bı sarı var o hic gelmiyo
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

Van kedisi var bende beyaz

(66 puan) tarafından
O senin nasibinmis canim gelmis senin gibi bi anneyi bulmus ne mutlu ona keske her ******   senin benim gibi insanlara denk gelse benim bulundugum bolgede izmirde adamin biri kedilerin ayagini kesiyordu bir iki derken polise sikayet ettik polisde hic ilgilenmedi suanda bitmis gibiydi taaaki gecenlerde bi yavru kedinin daha ayagi kesik gördüm ve bunu kimin yaptığını da bilmiyorum ah bi bilsem tekrar ozel olarak sikaeyt edicem bide ayagi kesilen kedinin biri dogum yapti cocuklarini besleyemiyor onlarda bakiyorum
tarafından
Polis uğraşsa bile 2_3 bin TL para cezası verip salıyorlar kimin umrunda vala ben öte git demeye üzülüyorum gönlüm el vermiyor onlar neler yapıyor bizim sokaktakilere zehirli yiyecek vermişler zehirlemiş öldürmüşler çok fazla kedi vardı 20 tane rahat vardı şimdi 1 tane bile yok
tarafından
Allah razı olsun senden canım Rabbim karşılığını öbür dünyada versin bizlere inşallah
(66 puan) tarafından
Allah hepsinin belasini versin ya nasil insanlar nasil vicdanlari var ya agliycam kotu oldum
tarafından
Başka kedilere de niyetim vardı eve alıyım evde bakıyım diye dışarıya yemek veriyorum ama yetmez diye düşündüm tutamadım gelmediler korkup hep kaçtılar bu van kedisi de biz dışardaydık kapı vs hep açık o dolaşıp eve girmiş odada yatıyordu çok sevdik oda bizi  sevdi kızımız oldu fotosunu atıyım bak
0 oy
(16,657 puan) tarafından
Ben evde ****** beslemeye karşıyım günün birinde tuvalet alışkanlığı kazanacak diye düşünmesem çocuk bile yapmazdım :) 
(66 puan) tarafından
Ahahahha usengeclik seviyesi desene
(16,657 puan) tarafından
Üşengeçlik değil aslında hijyen takıntısı her hangi bir canlıyı b.kunu temizleyecek kadar sevmiyorum oğlum hariç
0 oy
(411 puan) tarafından
Hiç ****** besleyemiyorum esinizde yardım ediyor mu 
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Benim kuşum vardı ama kaçtı bida almadım sonra 
(66 puan) tarafından
Kacinca insan cok uzuluyo ben gunlerce aradim kusumun birini
(8,412 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım bende bulamadım çok aradım bende ama yapacak bisey yok

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 264 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,627 puan) tarafından soruldu

404,093 soru

12,105,391 cevap

36,425 kullanıcı

...