0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (6,567 puan) tarafından
Kizlar bugun başıma ne geldi markete gittim evimden market 2 tane yokus evin eksiklerini aldim bir hal yokus cikiyordum sevimli bir kedicik miyavliya miyavliya geldi bebek arabasinin etrafında dolandı yicek istiyor benden belli tamda yokustayim onun yiyebilcegi birsey yoktu yanlislikla birde patisini acittim o bakisina bir üzüldüm 1.yokus bittiginde sok var ordan mama aldim tekrar o yokusa geri döndüm kedi gitmisti gel pisi pisi derken kostur kostur geldi verdim mamayida vicdanim rahat etti rabbim onun hürmetine ikinci yokusta bana kargo arabasini gonderdi sanirim kargocu posetimi o yokustan eve kadar taşidı Allah razı olsun o bayandan git gel.yapmayim diye hem temizlik malzemesi hem gıda hem.bebek bezi almistim cok zorlanmistim

3 Cevaplar

0 oy
(1,659 puan) tarafından
Allah kabul etsin iyiliğini inşallah, herkes kalbinin ekmeğini yer, kesinlikle Allah gondermiş kargocuyu :)
(6,567 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canim rabbim gönderdi
-Reklam-
0 oy
(2,304 puan) tarafından

Ben bu tarz şeylere çok inanırım sadaka olsun bir kedi köpek sevindirme olsun gerçekten insana ilaç gibi geliyor. Kediler ve köpekler kimin gerçekten onları sevdiğini bilir. Bir kedi bir köpek cidden benim gözümden anlayıp yanıma geliyorlar. Kediler aç olmazlarsa çağırılmayı beklerler genelde ama köpekler direkt gözümden anlıyor :)

0 oy
(12,038 puan) tarafından
Tabi ki hep derim bir kedi köpek kuş neyse size geliyorsa o hayvancık o gün ki nasibini önce Allah'tan. İstiyor sonra da rabbim onu size yönlendiriyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 105 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 609 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.