0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (322 puan) tarafından
Kızlar ben namaz kılıyorum ama 

Bende spiral var ve belim biraz agrisa bı ev supursem kanamam oluyor ama peçeteyle silince öyle yoğun bı akıntı değil lekelenme şeklinde az önce abdest alıp namaz kilicaktim yine kanama olmuş bu şekilde abdest tutarmi yada gusül almam gerekiyormu akıntıdan dolayı günlük ped takıyorum namaz esnasında çıkarıyorm ama kanamayı olunca bı sorayım dedim

7 Cevaplar

0 oy
(10,471 puan) tarafından
Bilgim yok canım ama ozur galiba 
-Reklam-
0 oy
(7,598 puan) tarafından
Fetva hattına sorun 
(322 puan) tarafından
O ne oluyor bilgim yok
tarafından
190 fetva hatti
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Net bilmiyorum ama annem de öyle uzun bir süreçten geçti hocaları normal abdestini tazelemen yeterli diyordu. o kanamalar normal mi doktora sormuş muydun. Hiç kullanmadım da böyle sürekli kanama rahatsız ediciymiş Allah kolaylık versin 
(322 puan) tarafından
Ya bilmiyorumki 2 yıldan fazla takılı ama sürekli bı Ağrı'da kanama oluyor bu ay çıkartmayı dusunuyorum
0 oy
(8,874 puan) tarafından
Ozure girdiği için iç çamaşırı değiştirip abdest almanız yeterli
0 oy
tarafından
Alo 190 fetva hattı var kuzum danış oraya en iyisini orasi bilir bayan fetva da var taşlamaya seçersin 
0 oy
(17 puan) tarafından
Adet tarihinden 14 gün geçmeden gelen lekelenme özür oluyor özür kanamalarda da ezan okununca abdest alınıyor bidahaki vakite kadar abdestli oluyorsun özürlüye ezan okunmadan önce değil ezan okununca abdest alıyorsun  birde tuvalette taharatlenince peçete koy oraya hanife  mezhebine göre böyle
0 oy
(181 puan) tarafından
2 yıldır takılı ve kanama yapıyorsa sana yaramamış canım çıkarttır bence bende taktırmistim 20 gün adet olurdum maf oldum kansızlık da var bide çıkarttırdim düzeldi bence bir doktora görün derim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
21 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 222 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hayattelasi (33 puan) tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,592 cevap