0 oy
612 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,057 puan) tarafından

İlk defa böyle bir şey gördüm falda çok korktum. 5 günlük lohusayım. 

image

image

image

20 Cevaplar

0 oy
(2,027 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Evde tekimdir kendime korkacak birşey ararken ben :woot:

(2,125 puan) tarafından
Jznsnsnsnnznsnsns
(2,027 puan) tarafından
@Cocukannesi ☺️☺️
-Reklam-
+13 oy
(6,941 puan) tarafından
Günaha girdim bari ortak bulayım mı dedin kahvenin çöpünden korkacak ne olacak Allah aşkına ya 
(1,062 puan) tarafından
Arayan bulur canım bellı belasını arıyor lohusa hâlinde ne ısın var falla fıncanla iç kahvenı bak bebene
tarafından
Yalnız senin yorumun başta olduğu için işine gelen yorumu başa sabitlemiş
+5 oy
tarafından
düzenlendi
Korkman gayet normal. Cinleri ne güzel kendinize musallat ediyorsunuz.  Ne güzel doğum yapmışsın evladına sağ salim kavuşmuşsun. 
Doğum zahmetin ve sıkıntıların günahlarına kefaret olmuş. 
Allah böyle güzel mübarek bir imkan vermişken neden kâfir olmayı seçiyorsunuz? 

Tövbe et kardeşim tövbe.  Korktuğuna göre fala inanmışsın ve buda seni kâfir yapar. Keyfi bakılan fal 40 gün ibadetlerinin kabul olmamasına neden olur. 

Evlat yetiştireceksin ona örnek olman gerekmiyor mu? 
+3 oy
tarafından
Lohusasin ve kahve falı bakıyorsun vallahi Allah yardımcın olsun ve o sabi bebeği korusun ciddi bir bilgisizlik var millette o baktığınız fallarla habis ruhlar musallat oluyor bilginiz olsun Allah muhafaza en zayıf haldesiniz zaten bakmaya devam ederseniz daha çok korkutulursunuz.
+2 oy
(129,283 puan) tarafından

kahvenin bulasigini goruyorum cok korkunc :D kim.yikiycak onu kiz inanma oyle seylere:woot:

(1,057 puan) tarafından
Görümcem yıkayacak. İnanmıyorum ama ilk defa böyle bir şeyler gördüm. Lohusayım belki ondan da kaynaklanıyor
(129,283 puan) tarafından
ben bulasıkdan baska bisi gormedim ❤️ takma kafana etkilenirsin hormonlarin etkilenmeye musait suan
+2 oy
(7,944 puan) tarafından
Aboooooo bir de lohusasin bırak kiz öyle şeyleri bol bol dua et bacım ☺
+1 oy
(7,208 puan) tarafından
Gerçekten şaka gibisiniz ya nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere aklım almıyor.
+1 oy
(4,380 puan) tarafından
Bak sanki gebe bir kadın çocuğuyla arasında mesafe var bebek ona gelmeye çalışıyor kadın da gel gel yapıyor 
(2,027 puan) tarafından
Harbidende ikinci resim dimi ☺️☺️ Falcıda olduk ya şurda sayelerinde ☺️ bebek diyor ki anne fincanı falı bir bırakta gel benimle ilgilen ☺️
(4,380 puan) tarafından
Ahahaha valla öyle gördüm ben hiç  anlamam daldan filan da :)
(2,125 puan) tarafından
Hahahahaha
+1 oy
tarafından
Ben anlar bakar yorumlarım ama linç ederler beni uzaktan yerler valla 
tarafından
Linç değil Müslüman iseniz ki şuan değilsiniz . Bununla alâkalı net ayetler var. Keyfi baksanız bile Kâfirlerdensiniz. Tövbe et canım bunun geri dönüşü olmayan yollara girme. Allah korusun tövbe etmeden ölseniz ebedi cehennemlik olursunuz
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Fala inanma falsiz da kalma
(1,057 puan) tarafından
Ahahah
(47 puan) tarafından
İmanının yarısı gitti gecmis olsun
(606 puan) tarafından
Vay be hahaha oylemi okadar şaşirdimki arsizliğiniza ayetleri bile ciddiye almiyorsun tabiki üzülmezsin ciddiye almiyorumki üzüleyim demişsinya hakkini vermişsin gercekten ciddiyetsşzliginin
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Dans eden iki dansöz 

Tövbe yarabbim kız kahvenin bulaşığından mi korktun 
(2,125 puan) tarafından
Shshshshshshshs
(182 puan) tarafından
Hahaah ilk bende öyle gördüm kız :D
(11,177 puan) tarafından
Valla ya öyle ona benziyor
0 oy
tarafından
Ben falcıyim inanmayın böyle saçma sapan şeylere dua et kuran oku
(14,613 puan) tarafından
Hem  falascısın hem de inanmıyor musun diyorsun :)
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Allah aşkına inanmayin şöyle şeylere yaa 
0 oy
(325 puan) tarafından
Kahve bulaşığından korkmayan da ne bileyim... Şaka gibi 
0 oy
(348 puan) tarafından
Ne gördün koktun merak ettim cnm 
(1,057 puan) tarafından
İnsan yüzleri var gibi
0 oy
(606 puan) tarafından
Söyleyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun. Sözde müslümansınız değil mi. Müslümanım diyorsan sen Allah'ın ayetlerini sen peygamberin hadislerini hiç mi duymadın. Nasıl Allah'tan korkmadan böyle bir şey yapıyorsunuz. O Bardagin dibindeki artıktan  korkacağına Allah'tan kork. Peygamber efendimiz bal bakanı da baktığın anda lanet etmiş bundan korkmuyorsun bu hadisten korkmuyorsun bardan dibindeki artıktan korkuyorsun çok enteresan. Resmen Allah'a şirk koşmak bu ya. Üstelik bir de hamilesin hamileyken yaptığın her şey bebeğe sirayet ediyor ve o çocuk doğduğu zaman yaptığı her günahtan her şeyden sen de sorumlu olacaksın. Bizim alt komşumuz vardı küçüktüm kadın fal bakardı Ablam onu rüyasında yarısını köpek yarısını insan olarak görmüştü. Benim annem o zamanlar ikiz hamileydi. Aynı sokağımıza bir abla daha vardı o da ikiz hamileydi. Annemle o kadına ısrar etmiş falınıza bakayım diye annem de boş anina denk gelmiş tm bak demişler saf niyetle oturmaya gitmişlerdi ona komşu dye. Ve inanabiliyor musun annem de o kadın da peş peşe aynı ay ikisi de düşük yaptı. Tövbe et Allah'a sığın bir şeyden korkuyorsan Allah'a dua edersin Allah'a sığınırsın Allah'tan başka hiç kimseye seni koruyamaz yani. Çünkü Allah dilerse bir şey insanın başına gelir Allah dilemezse gelmez
tarafından
Peygamber efendimiz dövme için lanet okumuştur canım . Fal bakmakta şirk yazmışsın zaten o kısım doğru , bu günah boyutunuda geçiyor maalesef şuan post sahibi kâfir tövbe etmediği sürece.
(606 puan) tarafından
Maide suresi 90.ayet;  Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; umulur ki kurtuluşa erersiniz.
(606 puan) tarafından
Bir yerde okumuştum canım peygamber efendimiz fal bakanına baktıranada lanet ettirmiştir diye.. doğrudur olabilir belki yani yanlış hadis yazmıştır birisi ama günah çok büyük günah. Ayetlerle bile açıklanmış yani kafir olunuyor Allah muhafaza.
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Postu kapat bence üzülme 
(606 puan) tarafından
Bence de kapatması lazım ve tövbe etmesi lazım bu post açmasında da belki vardır bir hayır bu uyarılar ona inşallah fayda verir
(1,057 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kimseyi ciddiye almıyorum ki üzüleyim.
0 oy
(13,094 puan) tarafından
5 günlük lohusasısn bebeğim fal bakacağına hoşaf falan kaynat yat uyu dinlen ne bileyim bebeni sev aç dua dinle. Kahve ya bu ne anlatıyor olabilir bir yiyeceğin artığı
0 oy
tarafından
İnsanlarıda günaha sokma bari lohusayim diyorsun niye hala mallık peşindesin anlamadm bende 15 günlük lohusayim korkunç rüyalar görüyorum dua ediyorm hemn günaha girdin tövbe et boş işler peşinde koşma işine gelene gerçi cevap veriyorsun oda güzel 
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Ben hiç anlamam ,eğlencesine uygulamadan vs resim atarak sorgulayabilirsin.

Ama geleceği merak ediyorsan hayaller kur mutlu olduğuna huzurlu oldugunu ailenle birlikte saglik ,bolluk ,bereket içinde yaşadığına inan bu hayallerine gore harekete gec ve gerisini Allaha bırak...

Minnoş sağlıkla büyüsün..
(1,057 puan) tarafından
6 gün oldu günde 2-3 saat uyuyabilirsen şükrediyorum valla. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim :(
(4,173 puan) tarafından
Merak etme zamanla düzelecek toparlayacak hersey birbirinize uyum sağlayacaksınız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde purple110 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pelin_22 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Canannnnnn57 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 568 göst.