+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (17,752 puan) tarafından
26+4 haftalik hamileyim dün kanama nedeniyle doktoruma gittim yatış verdi. Ciğer geliştirici iğne ilaçlar verildi bugün kanama kesildi taburcu oldum ilaç kullanıyorum evdeyim 1 hafta sonra kontrol var sancım yok şuan aynı durumu yaşayan varmi doğum erken mi olur 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah göstermesin inşallah erken doğmaz bebek tutunsun diye ilaç vermiş doktor düzenli kullan kendini asla yorma uzanma bir yerlere bebek Doğan'a kadar idare et erken doğum her hafta olabilir bunun bir kuralı yok çok iyi bak kendine bırak iş güç yapma yorma kendini bebeğin sağlığıyla doğsın inşallah 
(17,752 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim sağol insaallah kanamam olmaz
tarafından
İnşallah canım çok iyi bak kendine Allah'a emanet ol
-Reklam-
+1 oy
(5,327 puan) tarafından
Benim rahim seklim bozuk ben 36 kadar progestan kullandim hersey yasaktı bol bol dinlen ayaklarini uzat is yapma 38+6 sezeryanla geldi
(17,752 puan) tarafından
Sağlıcakla büyütürsun insallah canım benim kanama var sadece birde kasılmalar oluyor arada korkuyorum 30 hafta dolana kadar da rahat etmeyecek
(5,327 puan) tarafından
Kanama alanin varmiymis benim arkadasimda vardi progestan gecirmisti 1 hafta isten izin alip dinlenmisri
(17,752 puan) tarafından
Benim 3 aylıkken kanama alanı vardı progestan kullandim geçti bu sefer erken doğum riski var dedi
+1 oy
(7,742 puan) tarafından
Allahım korktuğunu yaşatmasın canım dayanır allahın izniyle bebiş bol bol dinlen yorma kendini
(17,752 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun 30 haftayı geçsek rahatlardim
(7,742 puan) tarafından
Geçersin allahın izniyle kuzum
+1 oy
(2,268 puan) tarafından
Bende 31 haftalıkken aynı şeyi yaşadım, 37.5 haftada doğurdum canım , bol bol dinlen fazla ayakta durma yorma kendini , Allah korktuğun yaşatmasın inşallah sağ salim alırsın kucağına.
(17,752 puan) tarafından
Dinleniyorum canm dr. Gezme dolaşma asla yok dedi ilaçları kullanıyorum ama bel ağrım var sırt ağrım da var korkuyorum 30 haftayı geçsem rahatliycam
+1 oy
(29,056 puan) tarafından

Rabbim korusun İnşAllah vaktini doldurup gelir 

(17,752 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım
+1 oy
(7,997 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım korktuğuna ugratmasin inşallah zamanında vaktinde gelir minnoş 
(17,752 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 157 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
21 cevap 345 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,426 soru

12,270,902 cevap