0 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde (676 puan) tarafından
Sizi hiç takmayan umursamayan aramayan kocadan nasıl intikam alınır???

14 Cevaplar

+4 oy
(4,076 puan) tarafından
Umursamayarak, kaçan kovalanır bu hiç şaşmaz 
-Reklam-
+3 oy
(11,579 puan) tarafından

Umursamayan adamdan intikam alınmaz kendini yediğinle kalırsın umurlarında olmaz ;)

+2 oy
(4,227 puan) tarafından
İntikam alma durumu senin kısır döngüye sokar mutluluk getirmez.

Senin kendini dinlemen,senin kendine ilgili ve özverili olman ,senin kendini anlaman durumu değiştirir.

Senin sen olabilmen için karşı tarafın belirli tutum ve davranışı sergilemesi durumu bir koşula bir onaya bağlı olma durumu yaratıp seni degersizlik karanlığına iter.

Şimdi yapman gereken tek şey kendinden esirgedigin kendine yapmadığın göstermediğin ilgini ve alakanı kendine vermek.Bunu yaparsan değerli olduğunu bilirsen etrafa verdiğin his de seni ilgilenilmesi değer verilmesi yönünde olur.

Burada anlatılan bencillik yada karşı taraf yapsın diye değil bu niyetle olan davranış biçimi sana olumsuz döner.

Sen kendine özenli olmayı tercih etmeli ve bunu hak ettiğine inanmalısın.Sagligin beslenmen uykun düzenin cildin gunluk rutinlerin bedenine vebruhuna iyi gelen seylere yönelmen ruhuna vw bedenine iyi bakman her insanın asli görevi unutma.
+1 oy
(2,064 puan) tarafından
Zaten takmıyorsa ne yaparsan yap yine takmaz en önemlisi kendini güçlendirmen ona muhtaç olmaman ve dönüp arkanı gidebilecek güce sahip olman. 
0 oy
(8,370 puan) tarafından

Unutup giderim.  

Kiskandiririm yada 

0 oy
tarafından
Aynısını yaparak..
0 oy
tarafından
Yokluğum yeter intikam almam için ona
0 oy
tarafından
Sen daha cok umursamixan 
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Sen de takmayacaksın aramayacaksın mesaj atmayacaksin atarsa veya ararsa da geç doneceksin. Gerekmedikçe konuşmayacaksın soru sormayacaksın kisa cevaplar vereceksin
0 oy
(928 puan) tarafından
Sana ihtiyaç duyduğunda hatirlatacaksin 
0 oy
(4,570 puan) tarafından

Boşanma kağıdını eline vererek :woot:

0 oy
(1,310 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yoksa sen çocuğa bişey mi yaptın eşinden intikam almak için ? Bunlar nasıl sorular bu posttan sonra da bebeği korkutmuşsunuz ortada yoksun
tarafından
Yazık ya çok üzüldüm benimde bebeğim var Allah bildiği gibi yapsın
(676 puan) tarafından
Eşimden intikam almak için cocuga nie bisey yapıyım ya bu nasıl bir düşünme yapısı asıl siz böyle bi potansiyeliniz var demek ki aklınıza geldigine göre yani çocuk benim çocuğum benim kanım benim canım ona zarar vermekle yine olan bana olacak saçma sapan yorum yapmayın bi Allah aşkına
0 oy
(1,445 puan) tarafından
En guzel cvp umursamamak yok saymak 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Bu düşünceden vazgeçerek önce kendinle yönülerek kendinle ilgilenerek zamanla o sendeki ışığı fark edip anlayacaktır

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1996 Anne (1,957 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu

410,999 soru

12,368,916 cevap

42,236 kullanıcı

Kategoriler

...