0 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar kaynanam çok kötü hastalandım eşime diyor elektrik sobası çok yakıyor karın terliyor dışarı çıkıyor ondan hasta oluyor sırf elektrik parası ödemesin diye gün olmuş eşim beni hastaneye götürmüş götürme gerek yok demiş gün olmuş laf sokmus hakaret etmiş ve birşey olmamış gibi beni arıyor normal konuşuyor siz olsanız ne yapardınız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esin bunlari niye sana duyuruyo ki kendi annesine karisma anne diyemiyo bi de sana duyuruyo 
(103 puan) tarafından
Eşim kızıyor ama o şekilde tersleyemiyor canım telefonda yanımda konusmAsi denk gelir hep ondan haberim olur
tarafından
Senin yuzune bisey demiyosa esinde gereken cevabi veriyosa sikinti etme derim ben bende terslesin sustursun demiyorum gereken cevabi versin yeter
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla ben açık açık söylerim arkamdan kuyumu kaz ondan sonra yüzsüz gibi ara oh ya ne güzel genişlik ben senin gerçek yüzünü bilmiyormuyum bir daha rahatsız etmezsen sevinirim der telefonu yüzüne kapatırım 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Bebeğim olmadan once memlekete gittiklerinde arsr sorardim ama lohusayken agzima scti. Artik ne ararım ne sorarım o da aramiyo biliyo sogudugumu. Anca esimle konusurken bi iki kocamin gonlu olsun diye konustum o kadar. Daha da eski beni bulamaz
0 oy
(417 puan) tarafından
Aman cahil oluyorlar ***** ***** konuşuyorlar duyma birşey derse çok bılıyon de geç 
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Aynı model kaynana bende var ama eşim susturur hep onu beni doldurma karıma karşı diye o arsız ama susturur aradı mi açma sende at mesgul e yüzüne vurmaktan da çekinme 

Eşin ne diyor savunmuyor mu seni 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 446 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...