0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (2,981 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi hariç gebe kalınır mi adet bitti 1. Ve 2. Günü korunmasız ilişki 

6 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Yumurtlama yoksa gebelik olmaz ama yumurtlama bazen ayda birkaç kez olabilir ve zamanı bilinmeyebilir yani tesadüfen erken yumurtlama olduysa ve ilişki olduysa imkansız diye bir şey yoktur 
(158 puan) tarafından
Bunarada çok düşük ihtimaldir ama öyle bir ihtimal var yani eğer iki yumurtlama olan bir dönemde ise
(2,981 puan) tarafından
Of daha 2 bucuk hafta var adet dönemine stres mahvetti
(268 puan) tarafından
Yavrum korunsanıza o zaman. Kendinize kastınız ne yani
-Reklam-
0 oy
(10,450 puan) tarafından
Uzmanlar adetin son gunleri bile riskli diyolar tabiki olabilir yumurtlama ne zaman olacak bilemezsin sprem 3 gun canli kalabiliyo 
(2,981 puan) tarafından
Ne azimli bu spremlerde hahahah
(10,450 puan) tarafından
Sorma sorma peki bizim rahimin her ay kendine ceki duzen verip gebelige hazirlanmasi
(833 puan) tarafından
Gebeliğimde hesaplamaya göre adetimin bittiği gün ilişki oldu o ay gebe kalmıştım. Çok istiyorduk 5-6 ay denemiştik özellikle yumurtlama günleri ama o günlerde olmadı
(10,450 puan) tarafından
Canim yumurtlama donemi cok degisken biseydir illaki su gun ya da su gunlerde olacak diye bisey olmaz gunluk yasayis tarzimiza beslenmemize stres donemlerimize hatta mevsim gecislerinde bile etkilenebilir hani diyoruz ya adetim gecikti havalardan diyr aslinda yumurtlama doneminde sikinti oldugu icin adet gecikiyo o donemde onemli olan yumurtlama donemi tabiki regl de etkiliyo ama onu da etkileyen sey yumurtlama kisiden kisiye de degiskenlik gosterir seninki adetinin 2 gun sonrasi olur benimki 10 gun sonrasi olur degisir yani
(2,981 puan) tarafından
Benim adette 4 gün önce geldi bu ay hayırlısı olsun ne diyeyim ama adet günüme kadar stres altında olacam o kesin
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Ben  adetden 2 gun once guvenip korunmasiz ilişki yasadim ve kızım oldu ..yani ola biliyor ..kendimden ornek 
(2,082 puan) tarafından
Sen beni korkutuyorsun kız 2 dir  bu yoruma  denk geliyorum:)))
(2,981 puan) tarafından
Ay cidden mi uf korktum bi şuan
(3,477 puan) tarafından
Gercekten tek korunmasiz iliski yasadigim gün o gündü
0 oy
(833 puan) tarafından
Çok düşük de olsa ihtimal vardır
0 oy
(118 puan) tarafından
Riske atma eğer çocuk düşünmüyorsn ne olur ne olmaz
(2,981 puan) tarafından
Olan oldu canım 1 bucuk hafta oldu üzerinden geceli
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Adetim bitti gibi bişeydi artık minik kan geliyordu bitmiş gibi bişeydi ilişki yaşadık ve hamile kaldım şuanda 12 günlük yeni bebiş annesiyim :))) 
(2,981 puan) tarafından
Ayyy sağlıkla büyüt bitanem inş
(2,167 puan) tarafından
İnşallah canım benim :)))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 116 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavissss93 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Ysfpnr (154 puan) tarafından soruldu
0 oy