0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Grubumuz var herkes toplu alalım diyor ama cocuklar daha küçük kendileri vermek isteyecek kişisel almak istiyorum sizce ne alınır 

Öğretmenimiz kadin .

10 Cevaplar

0 oy
(51,172 puan) tarafından
biz toplu alicaz marka çanta diye tutturdular 

bireysel çocuğunuz ve ogretmenin birlikte resmi olabilir çerçeve icinde
(61 puan) tarafından
Ya bunu bizde de yaptılar marka çanta ve altınlı bileklik yaptrdik
(51,172 puan) tarafından
altin falan yaptirmam alir parami geri kendim hediye alirim
(520 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama yuh yani. Bu ne ya olan var olmayan var
(3,961 puan) tarafından
Malesef bazı veliler yalakalık yapmak için bunu yapıyorlar hâlbuki gruba ne gerek var alan alır almayan almaz herkes bütçesine göre hareket eder
(51,172 puan) tarafından
ya grup soyle mesela kendin alsan ucuza alamazsin ama 50 100toplarsin ona gore alirsin 30kisilik sinifta 100topladik marka canta+ çiçek olacakmis gecen yil ben sinif annesiydim 50 toplamistim katılmak isteyen versin demistim paraya gore hediye almistik
-Reklam-
0 oy
(3,056 puan) tarafından
İki senedir oğlum anaokuluna gidiyor 

Geçen senede almadım bu senede düşünmüyorum almayı yapacağım tek şey eşim yurt dışından cikilota getirmiş değişik değişik hediye paketine koyup süsleyip verecem 
(328 puan) tarafından
Gecen sene aldık pişmanım çünkü öğretmen asla ilgili degildi
Şimdiki çok iyi ilgili o yüzden içimden geliyor açıkçası
Mantıklı çikolata da aslında
(3,056 puan) tarafından
Bazı öğretmenler hak etmiyor inanın çünkü ilgi alaka sıfır bide hediyeyi sınıfta koyup gidiyorlar çocuklar görüyor üzülüyor gerek yok okadar değerli şeylere
0 oy
(15,538 puan) tarafından

Fincan alacağim ben. Böyle bişey alırım. Toplu bişey konuşulmadı bireysel hediye daha iyi bence. 

image

(328 puan) tarafından
Tatli evet bnde fincan düşündüm  sonra :)
0 oy
(6,823 puan) tarafından
Fular yada kupa almayı düşünüyorum 
(328 puan) tarafından
Aslında kupa da güzel fikir
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Biz söyle yapmıştık grupta para toplayıp çanta almıştık 1 kişi tüm sınıf adına vermişti. Çocuklara da herkesin annesi gül alıp vermişti. Öğretmenler günü çocuklara gülleri verip yolladık sınıfa her çocuk elinde gül ile gitti öğretmene verdi. Sonrada bizim aldığımız hediyeyi 1 kişi gidip verdi. Bu yılda yine aynısı gibi yaparız kimsenin ne gönlü kalır ne hevesi kırılır 
(328 puan) tarafından
Bizim grup bunu demiyor ama hepsi toplanıp sadece bir hediye alıyorlar çiçek bile yok ve 24 öğrenci içinde 2 öğrencinin velisi hediyeleri götürecek Diğerleri de verdikleri parayla kalacaklar
(1,793 puan) tarafından
Bence siz önerin herkes 1 gül alıp kendi çocuğuna verecek zor bişey değil. Yine 2 kişi gitsin versin hediyeyi
(1,043 puan) tarafından
Bır çantayı 25 kişi aynı anda vermeyın zaren ya asjsjshssjsjj
(328 puan) tarafından
Olur mu çok ağır çanta anca taşır 25 kişi jwjsjsjsjsj
(1,043 puan) tarafından
Ben bireysel hedıye taraftarıyım :) saçma geliyor büyük seyler
0 oy
(3,961 puan) tarafından
Bizimkiler de grup kurmuşlar 1.sınıf ama benı alamamışlar çünkü gruba herkes almasın dıye kapatmıştım ☺geçen gittiğim de kadın diyor para verdiniz mi siz bende hayır vermicem kişisel alıcam ben bende bakınıyorum kuzenim kendı el emeği ahşaptan bırseyler yapıyo resim atcak birazdan ondan alırım sanırım
(328 puan) tarafından
Bir de sormazlar mı parayı verdiniz mi diye sanki zorunluymuş gibi:))) kesinlikle en mantıklısı bireysel
(3,961 puan) tarafından
Aynen öyle sinir oluyorum bende böyle velilere bizim zamanımızda grup falan yoktu kim ne alırsa bütçesine göre
0 oy
(32 puan) tarafından
Benim kızım da anaokuluna gidiyor öğretmenimiz erkek.

Veliler bir olup saat alacakmış.

Ben aralarına katılmadım . Öğretmen adına bağışta bulunacağım kızım sertifikayı hediye olarak götürür.
(1,384 puan) tarafından
İlk kez anaokulu öğretmeninin erkek olduğunu duyuyorum:)
(32 puan) tarafından
Ben çok karşılaştım :)
0 oy
(4,106 puan) tarafından
Bizim velilerden şuanlık ses yok 

Ben oğlumla gidip hediye alacağım kapalı öğretmenimiz bir şal yada eşarp tarzı düşünüyorum bakalım oğlum ne seçerse 

Ki ben öyle marka altın hediyelere karşıyım ne o öyle herkese diretme para ver saçma yani birde para vermeyenleri dışlama da saçma tek tek daha mantıklı 
(328 puan) tarafından
Altin isterler diye özellikle gruba girdim laf çakarım diye istemediler içimde ukte kaldı;)
(4,106 puan) tarafından
Bana alsınlar altını:DD
(89 puan) tarafından
Bizim sınıftan biri istedi hatta altın isteyen kadın lösemi desteği yapılacagını söyleyince ortak hediyeden vaz geçti. Düşünün artık nekadar önemliyse altın almak veya marka şeyler
(4,106 puan) tarafından
Bunları yapmak isteyen öğretmenin gözüne girmek isteyen veliler bence öğretmenlerin altın yada marka pahalı hediyeleri kabul etmemeleri lazım
0 oy
(19,265 puan) tarafından
Şimdi düşündüm de canlı çiçek almak geldi aklıma. Saksı çiçeği. En güzeli bence bu olur 
(19,265 puan) tarafından
Ahahshs ona ben de bayılırım da alan olmadı hiç qhshshd
(1,043 puan) tarafından
Yaa sevdıgımı biliyorlar ya arkadasım ve esım yolladı en son asjsjjsjs bana bunlarla gelın dedım :D en azından mıdemize gidiyor ya
(19,265 puan) tarafından
Asgdahss afiyet olsun
Geçen gün misafirlerimiz de bize canlı saksı çiçeği getirmiş ben de ona çok mutlu oldum ☺️
(1,043 puan) tarafından
Bana asla böyle bı hedıye gelmez mesela :D dedıgım gıbı çevre gozlemlıyor zaten insanı ya bılırler sevdıgını, sevmedıgını :)
Ne güzel ama zevkını sevdiğini bilenlerin olması dimi :)) Allah'ım sayılarını çogaltsın
(19,265 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Amin aminn ☺️
0 oy
(89 puan) tarafından
İki kızımın sınofıda lösemi yada smalı bir çocuğa ögretmenimiz adına bagışta bulunup sertifikasını hediye edeceğiz. Normalde şahsi hediye almaktı niyetim ama o masum meleklere desteği duyunca koşa koşa kabul ettim tabi. Birde herkez çocuğunun alına bir gül karanfil canı ne isterse çiçek götürecek yeterli bence
(328 puan) tarafından
Bizim de sma çocuklara bağış yapıldı öğretmen adına ama ekstra hediyesi de var çünkü oğlum özellikle hediye istiyor:(
(89 puan) tarafından
Aslında oğlunuza bukadarının yeterli olacagını anlatmalısınız. O çocuklara yardımın nekadar önemli olduğunu ve ögretmeni bundan çok mutlu olacagı ve sadece bir çiçekle  ve küçük şeylerle de mutlu olunabilecegini

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 110 göst.
21 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemyc (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.

407,221 soru

12,223,244 cevap

36,821 kullanıcı

...