0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
................

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evlenince insanlar değişir varsa ortada miras babadan ev kardeşler birbirini rakip görür yine değişir fazla ilgi alaka bekleme bence kendi hayatına bak 
(87 puan) tarafından
Yani öyle miras yok 1 ev hariç te yni nasıl anlatayım okadar bana ilgiliydi ki eltim çok şaşırdım yani içi boylemiymis diye . Kaynimda onla öyle olunca oda mesafe kattı yani elin kızı belki olabilir ama diğeri yigenlerine birden böyle olması şaşırtıcı
tarafından
Başlarda bence heves etti veya birbirinizi aileyi tanımadan fazla samimi oldu ben kimseyle günde 10 kere konuşmam mesela evlendi belki çocugu da oldu kendi hayatına bakıyo mesafe koymayı tercih ediyor olabilir haklısın şaşırmakta mesafeli olun en güzeli bu ne birbirinizi kırarsınız nede üzersiniz
-Reklam-
0 oy
(1,952 puan) tarafından
Onun adı elti =sesiz düşman 
0 oy
(299 puan) tarafından
Kusura bakmayinda gunde on kez konuşmak nedir her gun hergun kaynim nisanli marttan belli sayili konuşmuşumdur iki kezde evlerine gittim fazlasi bunlatir ne gerek var ya yerini sağlamlaştırana kadar size gulmus demekki ben olsam hic umursamam umrumda olmaz (benimde kaynımla bir problem yok bu arada hersey bence ayrinda olmali) çocuk hasta olunca aramamalarinin da bence samimiyetle alakasi yok el.olsa bile arar.sorar insan herseyi gecdim sirf bu yüzden bile donup bakmam yüzlerine 
0 oy
(18,553 puan) tarafından
Bence başta gereksiz ilgi alaka göstermiş eve yeni giren gelin olarak mesafesini ayarlayamamış muhtemelen sonradan seni uyaranlar olduğu gibi onu uyaranlarda olmuştur. O da mesafeli durmuştur. Bir de ailelerde saçma sapan bir kıyaslama kıskançlığa ortam yaratıyor benim bir eltim var kayinvalidem elinde olsa onla kıyaslayacak ( elti eşimin üvey abisinden ) herhangi bir samimiyetimiz veya olayımız yok ona rağmen oluşuyor 
0 oy
(3,641 puan) tarafından
Adı üstünde elti işte boşver  
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Yalniz o 365 degil 360 :) ve 360 derece donersen bssladigin yere gelirsin. 180 derece denir :) eltin de seni kiskanmis diyelim ne diyelim sen de biliyosun yani. Ona sor bence neden neden neden
0 oy
(832 puan) tarafından
Adı geçtiğinde modu düşen elti benim amcamın da eşiydi annem ve babamın konusu biryerlerde açılınca.Galiba genel olarak eltiler çok fesat.
0 oy
tarafından
Evlenince kendi kendilerine yeter olmuslardir baskalarina ayiracak vakti olmayanilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cemre 52 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,497 cevap

43,424 kullanıcı

Kategoriler

...