0 oy
395 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,497 puan) tarafından

Kızlar bu nedir

image

10 Cevaplar

+1 oy
(4,056 puan) tarafından

image

Kuzum bak yeni alınmış cüzdan içinden çıkıyor 
(2,497 puan) tarafından
Kesin demi cnm bak ona göre uyandıracam :) yüzüne kartı atıp s. Basmaya gidiyordum da :) ben deliyim wlla emnyeti bile ayağa kaldırırım buda biliyor
(4,056 puan) tarafından
Kız resim ekledim ya:D
(11,061 puan) tarafından
Alyakuş seni zor ikna etmişler neden bilmiyorum bu kadar mı cahilsiniz diyesim geliyor o kadar söylemişler hala diyorsun ki adamı kaldırıp kavga edicem. Neyse ikna olduğuna sevindim
(2,497 puan) tarafından
Oldu mcnm zor oldu ama oldu :) cahillikten degil yüreğimin açısından beynim mantikli dusunemiyor ben çok fazla tepki veriyorum olaylara .adam kalktı ya sabır çektim kahve yaoaymmi askm dedm askn cuzdan var kıyafet yikicaktim neden boş taşıyorsun bana versene nerden aldın güzelmiş diyerek biraz bastırdım aklıma hediye mi diye geldi sana dedim ya deri alcam yurtdışından çocuklara aldigidma geldi diye dedi uzatmadim artık :) ah bu ben anneme kızardım şüpheci diye bana sureklisuphelen takip et telefonu çaldı bana yalan söyledi kim sor ise gttiginde görüntülü ara bu şekilde davrandığı için belkide buakdar cahilce davrandım .
Kızı sordu nerden tanıyabilir vs vs
(11,061 puan) tarafından
Sevindim senin adına :)
-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Otel odası giriş kartı eşinden mi buldun  cebinden falan
(2,497 puan) tarafından
Hahahaha açarım bikere belli ettim böyle ***** gibi çeşitli k güvensiz sin dedi bana benim karıyla kızla işm olmaz dedi
(4,554 puan) tarafından
Hahahahaha kız ne kadına bilmediğin şey için yorum yapion birde o kadar emin yorum yapmışsın ki  otel giriş kartı bu diye :))) otel giriş kartı falan değil
(2,497 puan) tarafından
Aynen emin olunca şüphe duydum hala alta ne yazmış ay insanı kalpten götürür
(122,344 puan) tarafından
gizde hakli marka cuzdanlardan yazili kagit xikar otel kartlari kagit tan degildir
(11,061 puan) tarafından
Ay şaka gibisiniz ya. Bilmediğiniz şeyi nasıl sonuna kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. Cüzdan içine kart konulduğunu dahi bilmiyorsun yazık. Çantalar nasıl düzgün dursun diye içine kartondan bişeyler koyuyorlar cüzdanlar da öyle gülsem mi ağlasam mı bilemedim(:
0 oy
(10,891 puan) tarafından
yeni cüzdan aldığında içinde kart koyulan yerleri göstermeye yarayan boş kart. karton yani
(19 puan) tarafından
Yat uyu bacım macera arama
(10,891 puan) tarafından
40 kişi birinin kuyuya attığı taşı çıkaramıyorz hala inanmıyorsan bacım diyecek lafım yok:)
(2,497 puan) tarafından
Doğru ama hala ne yazıyor görmüyor musun inandım tmm kendime kgve yapaym ozmn
(10,891 puan) tarafından
yat uyu yat.
(2,497 puan) tarafından
Tmm cnm Allah razı olsun bı iki yorum beni kendiem getirdi sennkide dahil kalbim nasl attı sağol cnm
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Geçen cüzdan aldık eşime her yerine bundan vardi otel kartı olsa yazıyor yani 

(2,497 puan) tarafından
Aynen otel adı yazar deglmi niye böyle koyarlar ki çok sinirbozucu çok benden bişey sakladı sonra sigara dedi bende cebini kurcalayim deynce suphleendim kredi kart yazıyor hani koymak için bu boyut diyor gibi ay ne blym olayın sokuyla
(2,133 puan) tarafından
Ya cidden hiç boş bir kağıt gibi değil onemli bir şey gibi duruyo
(10,891 puan) tarafından
çocukannesi yeter daha karıştırma ortalığı kadın boş yere kocasıyla kavga edecek
(28,774 puan) tarafından
Cocukannesi bir mağazaya gittiğiniz de bakın cüzdanlara demek istediğimizi anlarsn
(2,133 puan) tarafından
Tamam anladım gözde
0 oy
(19 puan) tarafından
Boş bir şey bazen cüzdan alınca tok dursun diye konulur zaten belli karton
(2,497 puan) tarafından
Karton evet Allah razı olsun sizden msj gelene kadar telefonunu gizlice kaçırdım jalbim gumg um çocuklar uyudu keyif yapıyım derken :) ay kavga cikcakti wlla uyandırıp yüzüne atıp git.bu evden dicektim
(19 puan) tarafından
Haklısınız insan ne kadar guvensede gün içerisinde sürekli dışarda olduklaro için bide dünyanın hali malum insan korkuyor ama bu öyle bir şey değil bide sabah sor insan hemen anlıyor yalanlasalarda hareketleri belli oluyor yada bence huzurunu kaçırma hiç gerek yok
(2,497 puan) tarafından
Ama görselde de var cüzdanının içinden çıktığı soraymmi
0 oy
(3,717 puan) tarafından
Kız bacım ne oteli bu cüzdanın içinde koyulan kartlardan reklam amaçlı yani çantaların içindeki kağıt gibi düşün :d

Kredi kartı olsa en azından bankanın ismi yazar otel kartı olsa otelin adı yazar yani :)
(2,497 puan) tarafından
Bende gizli kart mi dedim eminiz demi kizce dostlarım ona göre uyandırıp tukurcem:))))))
(3,717 puan) tarafından
Ay aman dur bacım aile krizi çıkarma boşuna :)))
0 oy
(10,891 puan) tarafından

image

bak otel kartı böyle olur
(2,497 puan) tarafından
Gördüm ama internette bembeyaz da var ama bu resmen kötü karton
(10,891 puan) tarafından
onlar boş, hani otel kartı üretenler böyle modellerimiz var diyor. her otelin logosu olur, ismi yazar. bu kartlar bile otelin reklamıdır. hala şüphelenip spracaksan eşinden yiyeceğin azara hazır ol :)
(2,497 puan) tarafından
Aha çıktı bak en alta eklicem
0 oy
tarafından

Post efsane yorumlar daha efsane vallahi güldüm :D

tarafından
Canım beni yanlış anlama ama sende OKB olabilir mi? Daha önce hiç baktırdın mı? Asla küçük düşürmek için söylemiyorum bu biraz fazla çünkü , kendine zarar veriyorsun vallahi bak
(2,497 puan) tarafından
Okb.ne demek cnm takıntılı dvranislar ruhsal bozukluk mu test yaptırmadım cnm ama genel olarak her konuda böyleyim önemli ortadaa olan konularda da mesela işyerinde problem yaşıyorum müdür çağırıyor ya en en kötüsunu duusunup kendimi savunmak için cevremle.esimde dahil ablam yakın bı iki arkadaşım onları ararım msj atarım aynı konu hakkında saatlerce aynı şeyi derim nolcak ama şöyle ama böyle kendimi savunma ve ispatlama şeyi çok fazla cok yoruluyorum

Günlük işimi yapamamam su bu önemli bı konu biri ordan tuhaf bişey söyleyince en kötüsü u yazdım ve beynim öyle olmadığına ikna edene kadar biri bana bunu surekli demesi gerekiyor kendim de bliyorum öyle degl ama şüphe olunca
Bence bozukluk değil ama , fazla şüphe var çevresel faktorlerde etkiliyor devir kötü öyle bı sıkıntılı durumum olsa inan daha farkli şeyler olur çok guxlu durmaya calisiyorum ama böyle bsey olduğunda da dünyam başıma yıkılmış gibi oluyor sevdiklerime karşı çok duyarlı yardımsever vicdanlaym
tarafından
Canım korkutmak istemem ama bu saydıkların hepsi OKB belirtisi , sen psikoloğa bir görün , psikiyatri değil bak karıştırma , gece düşünmekten uyuyamama gibi bir problemin var mı ?
(2,497 puan) tarafından
Evt buara var
(2,497 puan) tarafından
Beynim uyumuyor mesela nöbette yarın bı olsa yarın bı olsa diye dinlenme odasında uyuyamadım hem sıcaktan hemde geç kalkmistom ama ben hala odlguunu düşünmüyorum zlsadwce karakter yönünden birazcık zayıfım
0 oy
(2,497 puan) tarafından

Bakın bumu buldummmmmmm..

image

(3,015 puan) tarafından
Farkındaysan burda cüzdan ve logo reklamı var canım otel kartı değil
0 oy
(27 puan) tarafından

Yani gerçekten bunu sorduğunuza ve bu kadar büyüttüğünüze inanmıyorum  :) bence kendiniz için birşeyler yapın kendinizi geliştirin kitap okuyun resim yapın müzik dinleyin dışarı çıkıp kendiniz için yürüyüş yapın zaten bu kağıtları elinize aldığınızda ne kadar basit yapılı olduğunu görmeniz gerekiyor ha bir de şu var kavga çıkaracak kapı dışarı edecek otel kartı diye dalga geçenlere inanacak kadar eşinize güvenmiyorsunuz bu da ilginç. Acayip derecede işsizlik olarak görüyorum ben bunu :)

(2,497 puan) tarafından
İşsizlik derken isim var benim :) benim olayım bu ben bu konuları aşırı derece elfam yapım kurarım eşime belli ettim bikere her hareketinden suphleenme dedi karıyla kızla işim olmaz dedi ve belli ettiğime çok şüphelendim etraf devir kötü beni bu hale duyduklarım getirdi smdi ki kızlar fena erkeklerde öyle başta bende bı kişinin lafına inanıp saçmalama resmen yazıyor cahil misin dedim ama sanırım ikna olmaya ihtiyacım var hayat çok kötü ve acımasız bu yorumunuz beni daha da kendime getirdi kartlar zaten çok basit cüzdan diye aklıma geldi ama arattirdigimda çıkmıyor net olarak sonra çıktı nekadar bilinçli okumusta olsan bu şeylerde çok çok mantıksız düşünüp konuşabiliyorsun eşim diyor zaten bana sen cok yaşamazsın diye :)
Kendime kahve yapacaktım şeytan dürttü
Ya bide eşime güvensem de eşim polis benm ne kötü kisielrle karşılaşıyor analdiniz mi oyuzden de aman ne bielym ben başka şeylere yoğunlaşsam daha iyi sanırım
(27 puan) tarafından
Aynen canım senin için diyorum insan kendisi için yaşamalı sen kendin için yaşarsan herkes sana değer verir ama böyle ne bileyim eşinde olsa herşeyin bir sınırı olmalı evrene olumlu şeyler gönder niye aldatılmayı çağırıyorsun ki mesela desenli acaba eşim bana bir pırlanta mı aldı bu onun kartımı  :) :)))))
(2,497 puan) tarafından
Hahahaha ay çok güldüm eşim de diyor böyle saçma şeyleri cagristirma manyak mısın diyor o benden kıskanç yolda gidiyoruz ben bı arabaya bakıyorum adama niye bakiyorsun diye koluma çarptı daha neler neler güzel olmamı istemez
Dediğin gibi kendin için yaşarsan ulaşılmaz davranirsan ilişkide güçleniyor erkkler hele ki benim eşim çok sevilmeye değer vermeye gelmiyor arada bı pofpoflucan  doğru kendim için hiç ama hiç yaşamıyorum eşime değer verdiğini gostersgmde ters tepiyor ama böyle üzgün yorulmuş durduğunda çok yaklasmadigimda daha kıymetli oluyorum doğru dediniz sizle arada konusalom ben ya benim bı kendime gelmem lazım bı tokat yiyip:) smdi kalktı açmadım konuyu ama ben cokakso bı onsanim cüzdan mi aldın askm neden onlar cebinde demezsem çatlar.gibiyim ama catlayom bence:)
(27 puan) tarafından
Bence de ki oooo yeni cüzdan almışsın Allah doldursun gül o da gülünce bu saçma kartları niye atmadın çöp biriktirme bereketi kaçar felan de öz güvenli bir şekilde. Ne o ezik gibi kıskanmalar
(2,497 puan) tarafından
Waaay çok olgunca ve kurnazca yaklaşım ama böyle yapabilen varmı sakince yani ben hesalasip yüzleşmek isterim bu soru bana yeterli gelmez ki bı böyle kendimi en kötü hale getirip senaryolar yazıp dünyam başıma yıkılmış gibi favranmasam olmaz icim kıpır kıpır durduramiyorum kendimiher konuda böyleyim böyle olgun deglm aman bsver aldatırsa da kendi kaybeder deyip sakince önemseyen tipler var ya öyle deglm.iste yuregim aciyor hemen çok belki onun etkisi zayıf karakterli yok isyerinde de öyle mesela olgunca lafımı sokup gecemiyorum aciklamayapiyorm sinirleniyorum ezik gibi dedin ya ona çok güldüm dedidigin gibi yaptım eşimde az önce sakince cvp verdi tabi cvplar bana yetmedi az kurcaladim ama azcik kızmayın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
10 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu

403,365 soru

12,082,171 cevap

36,358 kullanıcı

...