0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Yarı gömülü çok korkuyorum verdiği hissiyatlar çok korkutuyor ne kadar sürüyor acıyormu

4 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Ben 3 hafta önce çektirdim. Benim dişimde  yarı gömülüydü.. İğne vurulduğu için acı hissetmedim. Sadece böyle kazıyormuş hissi vardı.  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ben çok korkarak 4 tanesini de çektirdim.  Birincisi ameliyatla oldu yardilar dikiş atıldı 2. Si özelde yaptırdım o kadar rahattım ki 3 ve 4. De devlette yaptırdım hiç zorluk çekmedim bir tek dikişli olan çok zor oldu oda baya bir gömülüydü için ferah git kuzum korkma hiç 15 dk kadar sürüyor çok mu gömülü dışın 
0 oy
(328 puan) tarafından
Çektirdim ve kist vardı o diste çekilen taraftan yanağım şişti ama öyle bir ağrı olmadı 1 haftada geçiyor agri şiddetli değil yavaş yavaş bu ağrıda dikiş atılırsa eğer benim 6 ayda zor kapandı çekilen yer
0 oy
(5,386 puan) tarafından
Benimde yari gömülüydü özelde çektirdim o rahat ve kolay bir çekim oldu ki çekim sonrasida hic agrim olmadi bir tane bilr agri kesici kullanmadim dikiste atildi ama 1 haftada iyilesti kapandi o yer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
17 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu

406,790 soru

12,205,735 cevap

36,770 kullanıcı

...