0 oy
199 göst.
Aile kategorisinde (122 puan) tarafından
Eşim şu iki aydır değişik cocuk gibi ufacık şeylere sinirleniyor ve atarlanoyor kızıyorum kızdım diye birde küsüp yatak ayırıyor uyarım yine aynı sonra geçen korktum kabus gördüm uyandırdım baya kötüyüm diye kızdı yat bisey yok diyip fırçaladı döndü totosunu yattı kendi ailemle ilgili biraz sıkıntılarım oldu mirl olarak üzgünüm dedim sarılıp yanımda uyur musun yine yattı uyudu bende kızdım.yastik battaniye alıp diğer odaya geçtim.Nasil bir tavır ve konuşma yapmalıyım?Kalbimi çok kırdı gerçekten incitti.uyuyamadim üzüntüden 

5 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Öncelikle bir sıkıntısı mi yoksa rahatsız olduğu birşey mi var neden bu şekilde davrandığını sor yavaş yavaş çözüm odaklı ilerle 
(122 puan) tarafından
Ya her zaman böyle alttan alan hep ben oluyorum ama canıma tak etti bende insanım ne kadar alttan alabilirim bilemiyorum hiç gönül alma huyu da yok kusersem kuseyim umrunda değil bende umursamıyorum bundan sonra ne hali varsa görsün
(75 puan) tarafından
Bir ömür de öyle geçmez ki
(122 puan) tarafından
Oyle anlatıyorum da anlamıyor maddi ihtiyaçlarımızı karşılar çok şükür iyileşmez ama manevi olarak hiç destek göremiyorum
-Reklam-
0 oy
(734 puan) tarafından
Simdi ustune gitsen daha kotu olur sanki. Ben olsam herhalde onu umursamiyomus gibi yaparim onu dusunmemek icin de baska seylerle mesgul olurum
0 oy
(516 puan) tarafından
Herkesin kişiliği karakteri farklıdır demekki eşin çok ilgiden çok alttan alinmasindan hoşlanmıyor sende o nasıl istiyosa oyle davranacaksın canım sende soğuk dur ayrı yatsın onemseme hiçte dillendirme eğer ne oldu diye sorarsa senin istediğin gibi davranıyorum dersin senin yaptığın gibi veya 
0 oy
(17,204 puan) tarafından
O yataktan bir kere giden bir daha gelemez ilişki için yanına uğruyor mu ? Öyleyse bu insan kullanmak. Biz de bir iki ben ayrı yattım ama sınırlı olduğum kavga ettiğimiz gün ayrı yatıp ertesi gün geri dönüyoruz biz yatağa eşim nefret eder bundan. Bu sürekliliğe dönerse o istediğinde ya da ihtiyaç duyduğunda da yaklaşamaz bana. 
0 oy
(49 puan) tarafından
Ona tavırlı da olsanız küsseniz de ona surat asıyorsanız  hayatınıza devam edin mesela kavga edince surat asıp balkona mı çıkıyon ara arkadaşını al çayını kahveni gül eğlen süslen dışarı çık  kısaca  senle küs olunca üzülüyorum gör mesajını bırak sen bilirsin sen kaybedersin ben mutlu olmaya devam edicem ya eşlik edersin ya izlersin.

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 80 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde BETIGUL (2,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
29 cevap 564 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalperestt (3,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (248 puan) tarafından soruldu