0 oy
454 göst.
Aile kategorisinde (25 puan) tarafından
Dertleşeceğim kimsem yok. O yüzden buraya yazıyorum. Eşim ile izin için yola çıktık. Yok sen kadınlık görevini yapmıyorsun falan dedi. Bende neymiş onlar dedim. Ütü, bulaşık vs. Sen işten gelmeden en az bir çeşit yemeğin hazır, bulaşık zaten makinede, ortada çocuğun oyuncağı dışında dağınıklık yok dedim. Korkacaksın benden, evden dışarı çıkmayacaksın vs dedi. Dışarı çocuk için parka çıkıyorum her gün o kadar. Bende dedim sen herkesin içinde bana bağırıp çağırıyorsun. O bağırırsa haklı imiş. Baya ciddi kavga ettik. İzine şimdi ailelerin yanına geldik çocuğu vermemeye çalışmalar ki gurbette iken çocuğun her bakımı bende idi. Kızımızın iki ismi var teki ile sesleniyor ve seslendiriyor. Cidden soruyorum kadınlık nasıl oluyor? O evde hiçbir iş yapmayacakmış. Kadın köle gibi etrafında dönecekmiş erkeğin. Erkek evde hiçbir iş yapmayacakmış.14 aylık kızım var aç karnımı zor doyuruyorum, aşırı hareketli. Gerçekten evli kadınlar nasıl oluyor? ( Cinsel anlamda da tedavi olması gereken durumlar ve inatla olmuyor. Bende bu yüzden yaklaşmıyorum) 

28 Cevaplar

0 oy
(18,461 puan) tarafından
Eşin kendi eksiklerini kapatmak için seni eksik göstermeye çalışıyor. Bu oyunlara gelme. Kadın dediğin tam da senin gibi olur. O kendine baksin
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(492 puan) tarafından
Off yaaa cahiliyet döneminden kalma bir eşin var. Yeterince kadınlık görevini yapıyorsun. Oda macoluk yapmaya çalışıyor kendince. Kadınlık yataktan ibaret değil temizlikten çocuk bakmaktan da ibaret degil. Önemli olan erkeğin kadını kadın yapmasıdır. Benim gözümde kadın kocası tarafından ezilmeyendir. Gerisi hepsi fiziksel ihtiyaç Allah sabır versin canım cahil yapı düşüncesi var 
(25 puan) tarafından
Çok cahil hemde. Her şeyi o biliyor her şeyi en iyi o yapıyor. Yoruldum artık. İlk defa susmadım onun gibi bağırarak hakkımı aradım. Kendimi kötü hissediyorum
0 oy
(934 puan) tarafından
Üzgünüm ama bu tarz adamlarla evlilik sürmez sonu boşanma olur .yani kendine deger veren kadın yapar bunu .aşağılık kompleksi almış başını gidiyor kendini yetersiz hissettiği için kusuru sana yükleyip seninde yetersiz hissetmeni istiyor .Çocuğun için ve kendi ruh sağlığın için iyi düşün karar ver bu adamla hayat gecermi.kaldiki cinsel problemi de evlenmeden öncede vardır muhakkak bunu bile bile seninle evlenip hakkına girdiyse zaten boşanma sebebi 
(25 puan) tarafından
Ailem arkamda destek olsa bir dk düşünmem. Çünkü kızım küçük ve bakıma muhtaç. Doktora inatla gitmiyor kendi yüzünden
(934 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bazı insanlar gercekten zor
(25 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(516 puan) tarafından
Bunlar böyle bilerek yapıyor aklınca sana ders veriyor gözdağı veriyor korkutuyor birdaha böyle yapma diye mal.kafalilar
(25 puan) tarafından
Beni kendinden soğutuyor ki. İnanın iki kelime edesim yok artık dinlemiyorum bile
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Görev yok anlayış var bende eşimde herseyi ortak.yapariz ev işi dahil.sonucda bende çalışıyorum 
(25 puan) tarafından
Anladım ne güzel
(1,380 puan) tarafından
Ahh güzelim sen alistiracaksin kavanoz kapağını bile açmıyorum diyeceksin yeri gelecek
(25 puan) tarafından
Bu seferde beceriksiz konumuna sokuyor. Seni ben adam ettime kadar gidiyor
(1,380 puan) tarafından
*** kafalı deseydin
(25 puan) tarafından
İçimden sayıyorum
0 oy
(753 puan) tarafından
Valla kadınlık görevinden bahsediyorsa önce erkeklik görevini yapsın doktora gitsin eşiniz hiçte sessiz kalmayın sen beni yatak odamızda mutlu ediyor musun da ben evde sen mutlu ol diye köpek gibi koşturucam deyin hem babalık yapma hem kocalık yapma ama kadınlık görevini yapmıyorsun diye diklen bide anasının paşası önce o üstüne düşeni yapsın 
(25 puan) tarafından
O her istediğimizi alıyormuş. Önce ben kadınlık yapacakmışım ki istemeye yüzüm olsunmuş vs
(753 puan) tarafından
O sizin isteklerinizi almakla mükellef zaten ne olacaktı evlenecek kadın biblo gibi kenarda duracak arada bi tozunu alıp yerine mi koyacaktı mecbur alacak ihtiyaçlarınızı isteklerinizi bu nasıl bi densizlik kendini üstün görme böyle ya
(25 puan) tarafından
Erkeğe hizmet etmek zorunda imiş kadın. Erkek işte çok yoruluyor muş. Kadın kadınlığını bilecekmiş
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Senin eşin benim kayınpeder ile aynı zihniyette cahiliye döneminde kalmış kafalar 
(25 puan) tarafından
Maalesef nefret ettirdi hayattan
(1,462 puan) tarafından
Çok haklısın Allah ıslah etsin bende kurtulamıyorum bunlardan aşağı kattalar nefret ettirdiler hayattan bezdim
(25 puan) tarafından
Rabbim sizinde yardımcınız olsun. Kalplerini ıslah etsin inşaAllah
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Cinsel sorunlar yaşadığı için erkekliğini böyle tatmin ediyor. Benim çok fazla alttan alan bir yapım yoktur yalan söylemeyeyim. Her şeyin karşılığını anında veririm ne olucaksa olsun umrumda değil şahsen önce kızımı sonra kendimi düşünürüm. Benim eşim böyle saçma sapan konuşacak ben onun erkekliğini yerin dibine sokarım. Erkeklik gururu felan dinlemem . Sen de yap demem eşin buna ne tepki verir bilemem. Ama hadlerini bildirmek lazım. 
(25 puan) tarafından
Gitsin tedavi olsun. Doktor orada 2 yıldır yeterince kibarca uyardım ama artık kadın gibi hissetmiyorum cinsel anlamda onun yüzünden. 9 saat yol boyunca muhatap dahi olmadım
(1,878 puan) tarafından
Eee canım siz böyle bağırdıkça çocuk korkmuyor mu?
(25 puan) tarafından
İlk defa benim yüksek sesime şahit oldu. Sarıldı bana. Babası bağırınca hemen başka odaya götürüyordum. Ama artık dayanamadım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 487 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 472 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde ASENA40 (20,207 puan) tarafından soruldu
+14 oy
19 cevap 279 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 783 göst.