+2 oy
801 göst.
Diğer kategorisinde (11,435 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Günaydın kızlar Rabbim iki meyveden de tattırsın tabi evlat asla ayrılmaz ne verirse başımızın gözümüzün üstüne <3 ama ben hep kızım olsun isterdim Rabbim verdi şükür hiç oğlumda olsun diye geçmiyor içimden hatta 10 tanede kızım olsa niye oğlum yok demem heralde ben biraz kızcıyım sanırım :angel: Rabbimin gücüne gitmesin:)

Peki siz ? 

51 Cevaplar

+7 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bir kızım bir oğlum var Rabbime.binerce kez şükürler olsun doktor oğlun olacak dediğinde dünyalar benim oldu dedim.babasina arkadaş bana ikinci aşk babasından sonra 

Küçük erkek bal gibi 

Doktor kiz dedi inci gibi olur dedim annesine arkadaş babasına benden sonra aşk benim bal.kizim duygularımın tarifi yok rabbim isteyen herkese iki meyveden tattirsin 
(11,435 puan) tarafından
Amin canım ne güzel tarif ettin
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+3 oy
(129,283 puan) tarafından
her ikiside var
(11,435 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt aşkom ❤️
(93 puan) tarafından
Bende sana yazacaktım sevda kızının adi neydi gı benm de kızım olacak dün öğrendim aklımda senin kızının ismi kalmış güzel olarak ama neydi hatırlamıyorum:)
(129,283 puan) tarafından
şimal anlami kuzey demek❤️ hayurli olsun allah anali babali buyutsun❤️☺️
+3 oy
(17,884 puan) tarafından
Oğlum var hamile iken kız olsa dedim ama tek çocuk düşünmüyorum ilk çocuk kız olsun anne kız kombini yaparız arkadaş oluruz kafasi ile idi oğlum oldu çok şükür ama ikinci çocuğu da istiyorum kız erkek Rabbim ne nasip ederse bakalım Hamile iken erkek olacağını hissetmiştim hiçte üzülmedim niye kız olmadı diye 
(11,435 puan) tarafından
Gönlüne göre versin canım ❤️❤️
(17,884 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+2 oy
(4,606 puan) tarafından

Kizimda var oglumda cok şükür <3

(11,435 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüt bacım ❤️
(4,606 puan) tarafından
Amin canim hepimizin evladi saglikli musmutlu olsun insaAllah
tarafından
Sanırım oğlunun adı Ayaz kızınınki de Asel o kadar çok şaşırdım ki benim arkadaşımın da çocuklarının isimleri böyle Ayaz ve Asel biran omusun diye profiline baktım biliyor musun :D
(4,606 puan) tarafından
Oglumun ayaz kızımın sumeyye canim
Birde ortanca var oda enes :)
Benim adimda Aslı nickim ayz aslidan geliyor :)
+2 oy
(10,302 puan) tarafından
Rabbim hayırlı evlat versin herşeyden önce. Ben hep oğlum olsun isterdim hani küçükken bakarken falan sorulur konuşulur ya ben hep o zamanlardan önce 2 oğlum olsun derdim. :D şimdi ki aklım olsa dermiydim bilmiyorum iki oğlan çocuğu cinnetlik
(11,435 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun:D
+2 oy
(2,066 puan) tarafından

Çok şükür ikisinindende Allah nasip etti   iki tane meyveyi   tattım binlerce şükürler olsun <3

+2 oy
(11,367 puan) tarafından
İki kızım var başka çocuk düşünmüyorum ama olsaydı yine yine kız isterdim ❤️
(11,435 puan) tarafından
Sende bendensin :)
+2 oy
(5,153 puan) tarafından
İkiside olsun 
(11,435 puan) tarafından
İkisinin duygusu da farklıdır eminim ☺️
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Oğlum var kızım olsun isterdim ama bu devirde de çok zor kiz cocugu olmak .

Ocak ayında Allahın izniyle kız yeğenim doğacak :)

(11,435 puan) tarafından
Kızı erkeği kalmadı artık maalesef
+1 oy
(3,123 puan) tarafından
Benim de bir kızım bir oğlum var eşim kız çocuklarını çok sevdiği için hep kız istedi benim için fark etmiyor du ama şimdi oğlumuda çok seviyor ikisinin yeride farklı ama sevgisi aynı oğlumda çok sokulgan sabah kalkar öper beni boğuşup yataktan öyle kalkarız Rabbim acılarını göstermesin kimseyi evladıyla sınamasın isteyene evlat sevgisi nedir göstersin inşallah
(11,435 puan) tarafından
Amin amin ❤️❤️
+1 oy
(2,257 puan) tarafından

10 sene rahat kızım olsun istedim olduda çok şükür :)

(11,435 puan) tarafından
Genelde anneler oglanci babalar kizcidir ya ben hep kız istiyordum kocam erkek şimdi o benden daha çok kız istiyor :D
(2,257 puan) tarafından
Bu kız muhabbeti bizde bekarlıktan beri var ya. İsmi bile belliydi o zamanlar. 9 senedir birlikteyiz eşimle 5 senedir evliyiz. Benimki hep kızcıydı :D erkek çocuk aman aman Allahın gücüne gitmesin seslerine tahammül edemiyorum :D belki olmadığı için böyle :D
(11,435 puan) tarafından
Benimde ismi bile belliydi ama küçük bir değişiklikle oldu yinede :))
(2,257 puan) tarafından
İsmi ney kızınızın :)
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Şuan cinsiyetini bilmiyorum.Oldum olası hep kız çocuk istedim.Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek istiyorum öncelik sağlıklı hayırlı olsun ama kız olmak kadın olmak gerçekten çok zor zaten pimpirikliyim anne olunca nasıl olurum tahmin edemiyorum 
(11,435 puan) tarafından
Daha da pimpirikli oluyorsun kendimden biliyorum
+1 oy
(926 puan) tarafından
Oğlum vardı kız kız dedim inşallah sağlıkla gelir kızmış ❤️
(926 puan) tarafından
Bilmemki bebekler küçük ya benim biliyodun galiba ondan olabilir ben geç kaldım biraz 2 yıl düşüklerle ugrasinca :)))
(11,435 puan) tarafından
Bilmiyordum kuzum bende 25 de evlendim kızım 9.5 aylık 4. yıla doğru gidiyorum eşim askeri personeldi o yüzden düşünmedik çocuk görevi bitene kadar
(926 puan) tarafından
Allah size bagislasin ❤️ nerde görev yapiyo suan esin aktif çalışıyor mu
Bnimde esim polis diyarbakira gidecegiz 2 aya benimde oglan 4 aylik iste simdide nasipse kiz geliyor :)))
(11,435 puan) tarafından
Eşim birakti canım Suriye deydi kuzey ırak a gideceklerdi deprem oldu depremden sonra da bıraktı ben yalnız kalamadim .. masallah çok erken ama :)) D.bakirda arkadaşım var eside askeri personel yeni gittiler daha bir kaç ay oldu
tarafından
Ya benimde oğlum var kalpten isteyince oluyor mu bende kızım olsun istiyorum
+1 oy
tarafından
Bende kiz cocuklarini cok seviyorum ama taaa nisanliyken cocuk ismi konusurken erkek konusurduk evlendik hemen hamile kaldim zaten o surecte de hep erkek annedi gibi hissediyorum diyodum topac gibi bi oglan dogurdum :) 
(11,435 puan) tarafından
Maşallah mervoş :D
+1 oy
(13,559 puan) tarafından

Evlenmeden önce hep benim oğlum olur kafasındaydim. Çünkü nedense hep erkek şeylerini sevdim Kıyafet olsun saat parfüm. Çocukluğumda da araba, kamyonlarla oynardım belki o yüzden. 

Eşimle evlendim onun da bi kızı olur diye düşündüm neden bilmiyorum  :)

Bi kızım var hamd olsun hiç kızım oldu oğlum olsun demedim 1 tane yeter diye düşünüyorum rabbim sağlık versin

(13,559 puan) tarafından
Ben ruh sağlığım için istemiyorum hep zor bi cocuk oldu kızım bu yaz çok istedim rahata alışırsam bi daha istemem dedim eşime o da istemedi erken diye ama treni kaçırdı. 2.5 yaşında şuan bezi memesi uykusu her şeyini hallettim çok şükür yaşım da oldu 30 o yüzden vaz geçtim artık
(11,435 puan) tarafından
Benim gebelik doğum zordu erken doğum oldu sonrası zaten aileler yüzünden facia aynı süreci tekrar yaşamak zor geliyor şuan birde ikiz demişlerdi bebeklere sonra düştü biri hocaya goturmuslerdi beni oğlunu düşünmüşsün demişti o zaman çok ağlamıştım hala da içimde yaradır çünkü gebe olduğumu bilmeden ağır işler yapmıştım
(13,559 puan) tarafından
Oyle düşünme canım kim bilebilir ki böyle şeyi nasibinde bi tane varmış rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür versin. Bizim dusuncemizin pek de önemi yok aslında biliyor musun. Biz istemiyoruz deriz iyi de korunuruz ama Allah bi anda veriverir. Veya coknisteriz ama nasibimizde yoktur onca tedaviye rağmen Allah vermez. O yüzden rabbim hayırlı olanı versin varsa nasibimizde olur inşallah. Ben çok isterdim ikizlerim olsun çünkü hep en az 3 cocuk istemişimdir ama eşime 2. Yi ikna edemedim ki 3 u istesin rabbim hayırlı olanı versin
(11,435 puan) tarafından
Bana bebeğimin birinin düştüğünü doğumda söylediler ve ben herşey normal diye biliyorum kaynanmin işleri hiç bitmiyor misafirliğe 10 15 kişi getiriyorlar en son da orda yine 33 haftalık hamileyim misafirler doldu kimse kalkmıyor yerinden karnım burnumda yemek çay çorba derken ertesi gün hastanelik 1 hafta yatış sonra acil sezaryene alinmam insan ister istemez birilerini suçluyor çünkü bebeğin birini düşürdüğüm günde yine bayramdi ve 50 kişiye hizmet ettirildim bulaşık o bu derken kanamam başladı sonrası hastenelik zaten herşey Allah'tan tabi de yinede kızıyorum kendime niye bu kadar kendimden ödün verdim
(13,559 puan) tarafından
Hepsi birer bahane canım rabbim ömrünü o kadar kılmış doğumda da sorun olabilirdi kucağına alıp eve goturemeyebilirdin gibi gibi nice şeyler siralanabilir
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Şuan kızım var diğer meyvedende tatmak isterim tabiki ama nasip sağlıklı olması daha önemli 
(11,435 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️
(3,603 puan) tarafından
Gidecem kan verecem eğer kan değerim yükselmiş se bebek var dediler bende onu bekleyecem
(11,435 puan) tarafından
Gebelik şüphen mi var :) inşallah vardır
(3,603 puan) tarafından
Evet canım kan aldılar 800 çıktı bugün tekrar bakacaklar yukseldiyse iyi dedi bekliyorum inşallah
+1 oy
(922 puan) tarafından
İkisinden de var şükür ikiside aynı guzek geliyor göze gerçekten kızımda oğlumda gözümde aynı 
(11,435 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt aşkom ❤️
+1 oy
(6,213 puan) tarafından
2 oğlum 1 kızım var çok istiyorum 1 kızım daha olsun 
(11,435 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
+1 oy
(3,452 puan) tarafından
İki oğlum var kızım olsun isterdim nasıl Rabbim hayırlı evlet etsin ikisini belki zmnla yine isteriz bı bebek belki kızım olur nasip
(11,435 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Herşeyden önce sağlıklı olsunlarda ben bekarken bile oğlum olsun isterdim evlendim hamile oldum oğlum oldu şükür şimdi yine hamileyim rabbim birde kız evlat tattırsın istiyorum kız hissediyorum bakalım eşim çok kız istiyor bakalım :) 
(11,435 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım ❤️
(1,107 puan) tarafından
Aminn hepimizin inşallah ❤️

İlgili sorular

+3 oy
43 cevap 517 göst.
+3 oy
44 cevap 512 göst.
0 oy
18 cevap 232 göst.

408,336 soru