0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
İçimi dökmek istedim biz 22bin tek maaşla kirada geçinen bir aileyiz. Üstelik bir de 1 bucuk yaşında olan bebeğimiz var. Bundan bir kaç ay önce 8 bin tlik oynamıştı. O yuzden mağazaya olan taksitimizi ödeyemedik avukatlık olduk 100 bintl borçlandık.Yeminler etti çocuğumun üstüne falan dedi ailesine söylemedim sonra birgun arkadasiyla konusurken tekrar oynadigini yakaladim gösterdi 100 tllk oynadim diye bende dedim 1 tl bile oynamayacaksin tamam dedi yine yemin etti. avukat borcunu taksitlendirmistik şimdi 12 bin kira 6 binde avukata ödüyoruz. Bu ay maaşından 15 bin avans çekip yine oynamış 10 bin kalmis elinde. Bende kıyafetlerini kapının önüne attim 15 bini bulmadan bu eve giremezsin polisi ararim dedim. Ailesine gitmis para istemiş abisi verecekmiş parayı şimdide her ay abisine 3.500 tl ödeyecek. Annesi beni aradi evlatlıktan reddederim bu eve de gelemez gidecek kapısı olmaz cocugunuz var yuvanı dağıtma dedi. Neyse geldi özürler diledi kurana el bastı bidaha olmayacak diye ek işlere gidicem falan dedi. Bu kez ailesinin de haberi var diye tamam dedim ama bilmiyorum kizlar kafam çok karışık hic güvenemiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(5,751 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah. Kumar maalesef aileleri felakete sürükler.
(1,039 puan) tarafından
Allah razı olsun öyle de oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurana inancı olsa oynamaz zaten, hepsi paçayı kurtarmak için atılan taklalar. Can çıkar huy çıkmaz Allah yardımcın olsun, tek çocuk varken kurtar kendini 
(1,039 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz bende o yüzden guvenmiyorum öte yandan artık ailesi de biliyor diye çocuğumun hatrina bir şans daha verdim belki de çok pişman olcam içimde biseyler koptu düzelse bile ben artık içten olamayacağım
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Yemin etmeyi alışkanlık haline getirmiş, güvenmemekte haklısın. Bu da bir bağımlılık ve hastalık. Bütün hesapları üzerine al, eşine sadece harçlık ver bir süre böyle idare edin. Senin tekrar güvenini kazanması lazım çünkü. He baktın ki yine yapmış, o zaman enayi olup ömrünü onun keyfi borçlarına tüketme derim. O iddiadan milyonlar kazansa emin ol ilk nankörlüğü yapacak kişi o olur sana. Sen de ömrünü onun cefasını çekmekle tüketme tekrarı olursa. Ayrıca ailesi de bir zahmet tedavi masrafını karşılasınlar, psikolojik destek şart eşine. 
(1,039 puan) tarafından
Aynısını bende dedim bağımlılık bu eline geçen ilk fırsatta yine oynarsın doktora gidelim diye ben hasta değilim daha oynamicam diyor
(4,495 puan) tarafından
Tedavi olmuyor, maaşı vermiyorsa emin ol tekrar oynayacaktır. Gerçekten pişman olsa, senin güvenini tekrar kazanmak için elinden geleni yapar çünkü.
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm o kadar zor bir durum ki benm eşimde beş yıldır oynuyor rezil bir hayat yaşıyoruz o kadar şey yaşamamıza rağmen yine bırakmadı her para gittiğinde oda yeminler ediyor ama para eline geçince yine oynuyor kendiside diyor zaten bagimliyim kopamiyorum randevu aldık ruh hastaliklarindan bakalım ne olacak
(1,039 puan) tarafından
Allah razı olsun Rabbım sizinde yardımcınız olsun bende teklif ettim ben hasta değilim daha oynamam diyor ama biliyorum bu bir hastalık maaşını getir bana diyorum onada gelmiyor vallahi napacagimi şaşırdım
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Çok zor çocuk üzerine ettiği yemini bozan Kur'an'a el bastığını da unutur 
(1,039 puan) tarafından
O yuzden benimde inanasim gelmiyor maalesef
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Çok haklısın ama bosanmayacaksan eğer birlik olma zamanı sende işe girecksin onun maaş kartını da elinden alacaksın sadece ona harçlık vereceksin bu borcu mecbur ödeyeceksiniz 
(1,039 puan) tarafından
Benimde tek temennim ise girip çalışabilmek ama çocuğumu birakacak kimse yok ailelerimiz uzakta oturuyor bir de herkes çalışıyor bakacak kimseyi bulamadim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kardeşimin arkadaşı böyle dükkanından oldu kardeşime sattı borçları yüzünden kardeşim acıdı dükkana o bakıyodu meğer kasadan para çalıp oynuyormuş bilmem kaç günün cirosunu bide kardeşimin köpeğini çalıp gitti borçluları durmadan dükkana geliyordu onun yüzünden kardeşimde devretti dükkanı hep yemin ediyorlar ama boş inanma yani 
(1,039 puan) tarafından
O kadar çaresizim ki napacagimi şaşırdim arkadaşlarını bile arayıp artık görüşmenizi istemiyorum demeyi düşünüyorum onlar da yoldan çıkarıyor
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Yemin etti Kuran'a el bastı diye güvenme Allah'a inancı olan adam evine haram lokma sokmaz korkar sen tedbirli ol bir tl lik bile oynasa bırak bu kumarmaz adamı evlanın riskini evinin rıskını harama veren insandan hayır gelmez 
(1,039 puan) tarafından
Dedim zaten bir gün olur da trilyon kazanırsan bizi kaybedebilirsin bir kuruşunu bu eve sokamazsin dedim trilyon senden önemli değil söz bidaha oynamicam falan dedi
0 oy
(580 puan) tarafından
Herşeyi geçtim evladının üstüne yemin edip nasıl yapabiliyor. Allah yardımcın olsun canım 
(1,039 puan) tarafından
Allah razı olsun canım evladınında mi kıymeti yok diyorum ağlıyor öyle söyleyince hasta bence ve tedavi olmasi lazım
0 oy
(951 puan) tarafından
Gene oynayack beklemede kal.
(1,039 puan) tarafından
Evet oynayacak birseyi ne kadar yasaklarsan o kadar tatlı gelir şimdi daha fazla oynamak isteyecek dedim işyerini ararım bu adama avans vermeyin diye ailevi meseleler yuzunden işten çıkarırlar seni de kendimi de rezil etmeyi göze alıyorum insan içine çıkamazsın silerim seni bu alemden dedim
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Hata edip ikinci çocuğu yapma. Yok düzelir diye yaptim yok kaza ile oldu falan. 
(1,039 puan) tarafından
Yok zaten bu olaylar olmasa da aklımda yoktu canım kendimizi zor idare ediyoruz
0 oy
(96 puan) tarafından
Malesef bu kumar şeyleri çok kotu ya elde para birakmiyr borç filan derkn intar eden oluyr yapan bir daha birakamiyr bağımlı gibi eşimin eniştesi öyle adam kaç yasinda bir türlü birakamadi çocuklari büyük olms calisiyrlar ona minnet etmiyrlar karısına ne yaptı etti aynı adam eve almadığı bile oldu aile içinde rezil oldular yine mecbur eve aldı çocuklari vardı 4 tane ne yapsın inşallah seninki bırakır bir daha yapmz 
(1,039 puan) tarafından
Allah onlarında yardımcıları olsun bir kere daha olursa zaten kesin olarak biteceğini söyledim sadece 1 yıl 5 yıl ne kadar sürecek onu kestirememek güç
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Burada o kadar kötü şeyler okuyorum ki ben olsam ne yapardım diye düşünmek bile istemiyorum. Umarım bir daha yapmaz. Alışmış kudurmuştan beterdir derler, inşallah bu affedişlerin daha kötü sonuçlar doğurmaz :( 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 423 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
8 cevap 216 göst.
22 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 590 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler