Kızlar merhaba Benim oğlumun Bugün 1 yaş doğum günü var ben sadece kendim ve cocuklarım ile kutlamak istiyorum önceleri sürekli hep eşimin kız kardeşlerini yani oğlumun halalarını çağırdım babaannesinin Dedesini amcalarına yengelerini çağırırdım ama bu yaklaşık 1-2 yıldır kimse kimseye gerçekten çağırmıyor yani şu şekilde Görümcem kızın doğum günü kutladı bizi çağırmadı beni Kaynanamın kayınpederimin doğum gününü kutladılar bizi çağırmadılar Ben de kimseyi çağırmayı düşünmüyorum ve ondan sürekli bana soruyor hani Kutlayacak mısın Evet kutlayacağım diyor ama biz sana destek çıkarız dedikleri için ben de bakacağım dedim ve benim oğlum bugün doğum günü ben benim Kayınpederim kaynanam bir alt katında oturuyor ve yanlarında boşanmış görümcemle kızı beraber yaşıyorlar Ben çağırmayı düşünmüyorum ama şöyle bir durum var eşim derse annem babam gelsin istemiyorum diyeceğim bir şey demezse tamam derim Ama Sizce gerek var mı yani Sonuçta her yere giderler gelir bizi çağırmazlar Ben de artık bu saatten sonra kim bana nasıl davranırsan böyle davranmayı düşünüyorum hediye konusuna gelince hediye hiç bir sey getirmezler